adidas STRUTTER Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı 100663931

702,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
36,5
37,5
38
38,5
39,5
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adidas STRUTTER Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı 100663931

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Longstreet12 Satıcı Ünvanı: LONG STREET 12 SPOR TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608060628300010 Vergi Kimlik Numarası: 6080606283
    Bu ürün Longstreet12 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Önemli Bilgi
  • Adidas markasında 1/3 ifadesi ilgili bedenin kendisini, 1/2 ifadesi ise buçuklu bedenleri ifade etmektedir. Örneğin "43 1/3" ifadesi "43" bedeni "42 1/2" ifadesi "42,5" bedenini temsil etmektedir. Strutter
  • Normal kalıp
  • Konforlu kumaş astar
  • Eva iç taban
  • Kauçuk dış taban

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Beyaz
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
Geri Bildirim Ver

Adidas Strutter Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı

Ayakkabı çeşitleri günlük hayatın vazgeçilmez giyim ürünlerinden biridir. Özellikle sneaker modelleri konforlu bir gün geçirmek isteyen müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Estetik tasarıma sahip olan ve beyaz rengiyle göz alıcı görünüm imkanı sunan modeller kaliteli bir kullanım sağlar. Her cinsiyete uygun olan birbirinden farklı sneaker modeli bulunur. Adidas tarafından imal edilen kadın beyaz Strutter sneaker yumuşak deri tasarımı sayesinde uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte kalın taban yapısı, olduğunuzdan uzun görünmeye yardımcı olur. Aynı zamanda kaymaz yapısı yaz ve kış aylarında güvenli bir biçimde adım atabilmeye imkan tanır. Kombinlerin tamamlayıcı olarak beyaz rengiyle müşterilerin beğenisine sunulur. Adidas Strutter beyaz kadın sneaker ayakkabı yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

  • Yumuşak deri tasarımı
  • Kalın taban
  • Kombinlerin tamamlayıcısı

Yumuşak Deriden İmal Edilen Adidas Strutter Kadın Sneaker

Yumuşak Deriden İmal Edilen Adidas Strutter Kadın Sneaker

Deri malzemelerden imal edilen spor ayakkabısı çeşitleri uzun süreli bir kullanım deneyimi sunar. Özellikle yumuşak deriden üretilen modeller rahat ve konforlu bir şekilde adım atabilmeye yardımcı olur. Adidas beyaz Strutter kadın sneaker modelini müşterilere sunar. Yumuşak deri tasarımı sayesinde hem rahat hem de uzun süreli bir kullanım deneyimi vadeder. Dış tasarımı pürüzsüz olduğundan kolaylıkla kullanılabilir. Bununla birlikte bağcıklı yapısı sayesinde ayaklarınızın tamamen kaplanmasına yardımcı olur. Ürün herhangi bir şekilde kırılmaz. Böylelikle formundan herhangi bir biçimde ödün vermez. Adidas Strutter beyaz kadın sneaker ayakkabı kullananlar ürünün tasarımından ve görünümünden oldukça memnun olduklarını belirtirler. Siz de yumuşak deri malzemelerden imal edilen bir spor ayakkabı arıyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem kaliteli hem de konforlu bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Kalın Tabanıyla Adidas Strutter Kadın Beyaz Sneaker

Kalın Tabanıyla Adidas Strutter Kadın Beyaz Sneaker

Spor ayakkabılarının her mevsim kullanılabilmesi için kalın bir tabana sahip olması son derece önemlidir. Kaymaz özelliğe sahip olan ve yere güvenli bir biçimde adım atabilmenize yardımcı olan çeşitler kullanım kalitenizin artmasına yardımcı olur. Adidas Strutter beyaz kadın müşterilerin beğenisine sunulur. Kalın bir tabana sahip olduğundan günlük hayatta kolaylıkla yürümeye yardımcı olur. Özellikle günlük hayatta ve spor sırasında kullanılabildiğinden müşterilerin konforlu kullanımına destek olur. Gün boyu ayağınızın rahat hissetmesine yardımcı olduğundan adımlarınızı güvenle atabilirsiniz. Zemin tutuşu iyi olduğundan spor ve yürüyüş sırasında herhangi bir biçimde kaymadan sporunuzu tamamlayabilirsiniz. Siz de Adidas Strutter beyaz kadın sneaker ayakkabı modelini satın alabilir, kaymaz tabanından faydalanarak güvenli bir biçimde adım atabilirsiniz. Böylelikle gün boyunca kendinizi rahat hissedebilir, kullanım sırasında zorluk yaşamazsınız.

Adidas Strutter Beyaz Sneaker Kadın Ayakkabı Fiyatı

Adidas Strutter Beyaz Sneaker Kadın Ayakkabı Fiyatı

Spor ayakkabı çeşitleri arasında bulunan sneaker modelleri, aktif günlerin kurtarıcı parçalarından biridir. Müşteriler bu ürünleri satın almadan önce görünümüne ve tabanına oldukça dikkat ederler. Kadın müşteriler genellikle boyunun uzun görünmesi açısından kalın tabanlı ve beyaz renkli çeşitleri tercih ederler. Adidas Strutter kadın ayakkabı beyaz rengiyle satışa sunulur. Estetik süet katmanlar, ayakkabının görüntüsüne ekstra şıklık katar. Bununla birlikte kesik detayları kombinlerinizin sınırlarını zorlamaya yardımcı olur. Ürünün her iki kenarında da bulunan turuncu renkli küçük detaylar, minimalist tarzın yansımasında etkilidir. Ürünün kalın tabanı sayesinde ayağınız yerden yükselir. Böylelikle herhangi bir biçimde üşümezsiniz ve olduğunuzdan uzun görünürsünüz. Adidas Strutter beyaz kadın sneaker ayakkabı fiyatı oldukça avantajlıdır. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilir, bütçenizi sarsmadan kolaylıkla satın alabilir ve ekonomik bir deneyim elde edebilirsiniz.