adidas Terrex Ax3 Mid Erkek Siyah Outdoor Bot (BC0466)

6.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 41,5
Beden Tablosu
39,5
40
40,5
41,5
42,5
43,5
44
44,5
46
39 1/3
45,5
46,5
49,5
50,5
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adidas Terrex Ax3 Mid Erkek Siyah Outdoor Bot (BC0466)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erzincan Outdoor ve Spor Giyim Satıcı Ünvanı: LEYLA KELEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5430175637
    Bu ürün Erzincan Outdoor ve Spor Giyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önemli Bilgi
  • Adidas markasında 1/3 ifadesi ilgili bedenin kendisini, 1/2 ifadesi ise buçuklu bedenleri ifade etmektedir. Örneğin "43 1/3" ifadesi "43" bedeni "42 1/2" ifadesi "42,5" bedenini temsil etmektedir. Açıklama Yok

Ürün Özellikleri

  • Özellik Suya Dayanıklı
  • Renk Siyah
  • Topuk Boyu Orta Topuklu (5-9 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni92% Pamuk, 8% Elastan
Geri Bildirim Ver

Adidas Terrex Ax3 Mid Erkek Siyah Outdoor Bot

Kış için temel ihtiyaçların başında botlar gelir. Botlarda aranan önemli özellikler arasında ürünün sıcak tutması ve kaymaması ilk sıralardadır. Adidas Terrex AX3 mid erkek siyah outdoor bot sayesinde ihtiyaçlarınızı tek bir botla karşılayabilirsiniz. Kullanışlı ve rahat yapısıyla ayağınızı rahatsız etmeyen ürün, kış aylarında kar, yağmur gibi kaygan zemin oluşturan hava şartlarında hayatınızı kolaylaştırır. Ergonomik yapısı sayesinde dört mevsim kullanılabilir. Kaliteli kumaşı ve dikişleriyle uzun yıllar kullanım imkanı sağlar. Dağcılık yaparken de tercih edebileceğiniz bir modeldir. Zorlu ve engebeli yüzeylerde rahat hareket etmenize yardımcı olur. Kolay giyilebilen yapısıyla zamandan kazanmanızı sağlar. Şık görünümüyle göze hitap eden model, rahat yapısıyla ayak sağlığını korur. Hava ve yol şartları fark etmeksizin Adidas Terrex AX 3 modelini kullanabilirsiniz.

  • Bağcıklı tasarım
  • Nefes alabilen file kumaş
  • Hafif ve sağlam yapı

Adidas Terrex AX3 Kullanışlı Özellikleri

Adidas Terrex AX3 Kullanışlı Özellikleri

Kaliteli özelliklere sahip olan Adidas Terrex AX3 mid erkek siyah outdoor bot (BC0466) şık görünümüyle dikkat çeker. Marka ve model logosunun tasarıma uygun yerleştirilmesi modern bir görünüm yaratır. Ürün, siyah rengi sayesinde giysilerinize uyum sağlar. Fileli yapısıyla ayağın nefes almasını sağlarken su geçirmez astarıyla yağmurlu ve karlı havalarda hareketi kolaylaştırır. Teri engelleyen ve nefes alabilen kumaşı ayak sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. Ayak sağlığınızı oldukça önemseyen ürünün bağcıklı tasarımı giyimi kolaylaştırır. Hafif yapısıyla ayağınızda ağırlık yapmayan model, sağlam dış tabanıyla öne çıkar. Islak ve buzlu zeminlerde olağanüstü tutuş gücü sağlar. BC0466 bir botta aradığınız tüm özellikleri karşılayabilir. İstediğiniz her zemin için ürünün kullanımı uygundur. Adidas outdoor bot sağlam burun yapısıyla dayanıklıdır ve zorlu şartlarda güven verir. Tırtıklı yapısıyla buzlu zeminde bile kaymanızı önler.

Adidas Terrex Outdoor Bot Avantajları

Adidas Terrex Outdoor Bot Avantajları

Model, yüksek kaliteli yapısı sayesinde arazide kullanım avantajı sağlar. Dağcılık ve kamp faaliyetleri sırasında karşılaşılan zorlu şartlarda ayağınızı rahat ettirir. Karlı, buzlu, yağmurlu zeminlerde tırtıklı tabanı sayesinde kaymaz, yüzeye kolayca tutunur. Adidas Terrex AX3 mid BC0466 erkek siyah outdoor ayakkabı siyah rengiyle hem şık hem de kullanışlıdır. Fazla yürümeniz gereken zamanlarda ağırlık yapmayan tasarım ise avantaj yaratır. Hem terletmeyen hem de üşütmeyen bir yapısı olduğu için ürünün kullanım alanları çeşitlidir. Adidas Terrex outdoor bot uzun yıllar kullanım imkanı sunar. Normal kalıbıyla ayağınızı sarar ve rahat hareket etmeyi kolaylaştırır. Sağlam dikişleri ve kaliteli kumaşı sayesinde uzun ömürlü olması, ürünün önemli avantajlarından biridir. Yüksek tabanı sayesinde soğuğu kesen model, yumuşak zemine basmanızı amaçlar. Ürünün iç tabanı ayağı rahatsız etmeyecek şekilde tasarlanır. Bu özelliği sayesinde modeli devamlı kullanabilirsiniz.

Uygun Adidas Terrex AX3 Fiyatları

Uygun Adidas Terrex AX3 Fiyatları

Kalite ve kullanım özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenen Adidas Terrex AX3 mid erkek siyah outdoor bot fiyat aralığı bütçe dostudur. Fiyatlar, modelin tüm özelliklerine ve üretimde kullanılan malzemelere göre belirlenir. Her zaman kullanıma hazır olan ürün, kolay giyilebilir yapısıyla hayatınızı kolaylaştırır. Dikkat çeken estetik görünümü ve tırtıklı tabanı ile beğeni toplar. Adidas Terrex AX3 mid erkek siyah outdoor bot kullananlar fiyat performans açısından memnun kalır. Günlük kullanıma da uygun olan model, kış aylarında kolay yürümek ve soğuktan korunmak için iyi bir tercihtir. Uygun fiyatı ve kaliteli özellikleri birleştirerek müşteri memnuniyeti sağlar. Adidas Terrex AX3 mid erkek siyah outdoor bot yorum kısmında yazılan müşteri tavsiyelerini okuyabilirsiniz. Müşteriler tarafından yapılan yorumlar sayesinde özelliklere bakarak da ürünü değerlendirebilirsiniz. Eşsiz deneyim sağlayan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.