adidas Erkek Ayakkabı Sneaker Günlük Vs Pace B74493

1.799 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 46
Beden Tablosu
39 1/3
40
40 2/3
41 1/3
42 2/3
43 1/3
44
44,5
45 1/3
46
46 2/3
47 1/3
48
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adidas Erkek Ayakkabı Sneaker Günlük Vs Pace B74493

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Barışlar giyim Satıcı Ünvanı: BARIŞLAR GİYİM İNŞAAT GIDA SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şırnak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0142008875500011 Vergi Kimlik Numarası: 1420088755
    Bu ürün Barışlar giyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yalın tasarımlı bileksiz ayakkabının dış tarafında
  • 3 bant detayı bulunur. İç tarafında, perfore 3 bant ile tamamlanır.

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Materyal Tekstil
  • Dış Materyal Tekstil
  • Kullanım Alanı Spor
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Lacivert
  • Taban Materyali Kauçuk
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni0% 92 Pamuk, 0% 8 Elastan

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Adidas Pace Erkek Spor Ayakkabı Conavy/Ftwwht B74493

Şıklık ile modernliğin bir arada bulunduğu spor ayakkabıların kullanımı sürekli olarak artış gösterir. Farklı kombinlerin tamamlayıcısı olan bu Adidas ayakkabı, gün içerisinde çok daha rahat hareket edebilmek adına tercihlerin odak noktasıdır. Sadece spor parçalar ile değil, klasik giysilerle birlikte de kullanılabilir. Birbirinden farklı renkler ile birlikte kullanıma uygun olan lacivert renkli spor ayakkabı, kendi tarzını yansıtmak isteyen müşteriler için uygunluğu ile dikkat çeker. Krem ya da gri gibi açık renklerin yanı sıra siyah gibi daha koyu renklerle de rahatlıkla tercih edilebilir. Bu gibi nitelikler sayesinde Adidas Pace, erkek müşterilerin sık sık talep ettikleri konforlu ayakkabılar arasında yerini aldı. Siz de kendi tarzını yansıtmak ve kombinlerinizi pratik şekilde tamamlayabilmek adına bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Kauçuk taban
  • Lacivert renk
  • Düz topuk tipi

Adidas Pace Erkek Ayakkabı ile Rahatlık

Adidas Pace Erkek Ayakkabı ile Rahatlık

Gün içerisinde rahat hareket edebilmek kadar şık bir görünüme sahip olmak da tercihlerin seyrini değiştirir. Çalışırken ya da spor yaparken zorluk çekmemek için seçilen spor ayakkabının çeşitli özelliklere sahip olması gerekir. Terletmeyen ve kullanan kişinin ayak yapısına uygun olan modeller kullanılması önerilir. Adidas Pace erkek ayakkabı, taşıdığı nitelikler sonucunda çeşitli amaçlar doğrultusunda tercih edilen bir ayakkabıdır. Göz alıcı görünümü ve üzerinde bulunan detaylar sayesinde şıklık anlamında öne çıkar. Ayrıca yan kısımlardaki beyaz şeritler ile aynı renkteki tabanın birbiriyle uyumu da dikkat çekicidir. Bunlar, Adidas Pace erkek spor ayakkabı kullananlar tarafından dikkat edilen özellikler arasında bulunur. Keten ya da kot pantolonlar ile kolaylıkla kombinlenebilir. Bunun yanı sıra çeşitli renkteki eşofmanlarla da kullanılabilen Adidas Pace erkek ayakkabısı sayesinde konforu istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

Konforun Adresi Adidas Pace Erkek Ayakkabı

Konforun Adresi Adidas Pace Erkek Ayakkabı

Dış görünümün çekiciliği kadar ayakkabının iç yapısına ayrıca dikkat etmek gerekir. Bu sayede daha yerinde bir tercih yapmak mümkün olur. İç yapının kaliteli olması, söz konusu ayakkabının uzun dönem boyunca sorunsuz şekilde kullanımına olanak tanır. İç materyali tekstil olan Adidas Pace erkek spor ayakkabı Conavy/FTWWHT B74493, dayanıklılık konusundaki soru işaretlerini giderir. Ürünün dış kısmını oluşturan suni deri ise ayakkabının kalitesini artırarak kullanım ömrünü uzatan özelliklerinden bir tanesidir. Kauçuk taban yapısına sahip olan bu ürün, tabanı düz olmasından dolayı yürüme ve koşma gibi sporlarda kolaylık sağlar. Ayrıca Adidas Pace erkek ayakkabı tasarımında kullanılan lacivert renginden dolayı farklı pek çok renk ile birlikte kolaylıkla kullanılabilir. Adidas Pace erkek spor ayakkabı, tek bir ürün ile birlikte fazla sayıda kombinler yapabilmek adına tercih edilebilir.

Avantajlı Adidas Pace Erkek Ayakkabı Fiyatları

Avantajlı Adidas Pace Erkek Ayakkabı Fiyatları

Yaz ve ilkbahar kadar sonbahar mevsiminde de sıklıkla tercih edilen spor ayakkabılar, gün içinde tam bir kurtarıcıdır. Şık ve aynı zamanda dikkat çekici görünüme sahip olan spor ayakkabılar sayesinde uzun çalışma saatleri daha rahat şekilde geçirilebilir. Adidas Pace erkek spor ayakkabı yorumları incelendiğinde, daha farklı niteliklerinde beğeni aldığı söylenebilir. Bağcıklı kapama şekli ile pratiklik sunan bu ürün, spor alanların aranan ayakkabısıdır. Adidas Pace erkek spor ayakkabı fiyatları doğrultusunda tercih yapılarak dikkat çekici kombinler ortaya çıkarılabilir. Düz taban yapısı sayesinde kolay hareket edebilmeyi sağlayan ürün, rahatsızlık hissi vermez. Daha uzun süreler boyunca sorunsuz şekilde kullanılabilir. Buna bağlı olarak da yanlış ayakkabı tercihinden dolayı ortaya çıkan olumsuzlukların önüne geçilmiş olur. Trendyol’un sunduğu kampanyalardan yararlanarak kendi tarzınızı yansıtabileceğiniz Adidas Pace erkek modellerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.