Genel Markalar Adım Adım Bebek Eğitim Seti 22.ay

138,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Adım Adım Bebek Eğitim Seti 22.ay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iqcocuk Satıcı Ünvanı: FATOM EĞİTİM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385075051600011 Vergi Kimlik Numarası: 3850750516
    Bu ürün iqcocuk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Adım Adım Bebek Eğitim Seti 22.Ay Adım Adım, uzman pedagog ve psikologlarca hazırlanmış, çocukların aylık gelişimine özel, kitap üzerinde aktivite yapılabilen ve çocuğunuzun gelişimini destekleyen bir gelişim setidir. Miniklerin ay ay gelişimlerine göre hazırlanan setler 9. aydan 48. aya kadar zihinsel, duygusal-sosyal, motor ve dil gelişimlerini destekler. Bu setin hazırlanmasındaki amaç
  • çocuğun hayatındaki önemli kişilerle yakın bir ilişki halinde dış dünyayı deneyimlemesine olanak sağlamak ve öğrenmeyi günlük yaşantı içinde desteklemektir. Karşılıklı duygusal alışveriş, keyif alma hali, odaklanma, keşfetmekten alınan haz, çocuğun zihinsel, sosyal ve duygusal gelişimi için son derece önemlidir. Pek çok araştırma, çocuğa bakım veren kişi ile kurulan böylesi ortak bir paylaşımın, çocuğun gelişimine olan katkısının büyük olduğunu göstermektedir. 9– 48 ay arası çocukların gelişim süreci bütün yaşamlarını biçimlendirir. Duygusal-sosyal, motor, dil ve zihinsel gelişimlerinin temelleri bu dönemde atılır. Kişilikleri oluşmaya başlar, yetenekleri ve becerileri bu dönemde gelişir. Adım Adım, anne ve babaların bu dönemi doğru yönetmeleri ve çocuklarına verecekleri eğitime planlı destek için tasarlanmıştır. ADIM ADIM' ın her aya özel hazırlanmış seti, çocuğunuzun zihinsel, duygusal/sosyal, dil ve motor gelişimini destekleyen bilgi, donanım ve etkinlikleri içerir. Setlerin içinde
  • Aktivite Kitabı: İlgili aya ait gelişim tablosu, aktiviteler, aktivitelerin amaçları, ebeveynlere yönelik talimatlar ve önerilerden oluşur. Gelişim Tablosu: Aktivite kitabının içinde yer alan tablo, çocuğunuzun aya özel gelişimini anlatır. Oyun malzemeleri: Her aya uygun aktiviteleri uygulamaya yönelik oyun malzemeleri içerir. Ebeveyn/Çocuk Kitapları: Aya özel çocuk kitapları ya da anne babalar için bilgilendirici kitaplar yer alır. Hikayeler: Çocuğunuzun yaratıcılığını ve hayal gücünü geliştirir. Çocuk Şarkıları: Çocuklar için özel hazırlanmış ve çocuklar tarafından seslendirilmiş şarkılardır. Makaleler: Uzman pedagog ve psikologlar tarafından hazırlanmış makaleler anne ve babalar için yönlendirici bilgiler içerir. bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

Adım Adım Yayınları 22.ay Adım Adım Bebek Eğitim Seti

Çocuğunuzun bilişsel gelişimini desteklemek amacıyla üretilen Adım Adım bebek eğitim seti, öğrenmeyi günlük hayatın bir parçası hâline getirir. 9 – 48 ay arasındaki çocukların kullanımı için uygun olan ürün, her aya özel olarak hazırlanmıştır. Setin içerisinde bulunan aktiviteler, çocuğunuzun sosyal, zihinsel, dilsel ve motor becerilerini geliştirecek şekilde tasarlanmıştır. Bu gelişim sırasında çocukların eğlenmesi de hedeflenir. Böylece etkinliklerden keyif alan çocuklar, öğrenmeye daha istekli bir hâle gelir. Çocukların gelişimini destekleyen Adım Adım bebek eğitim seti, barındırdığı eğitici aktiviteler sayesinde zihinsel ve bedensel gelişimin hızlanmasına katkı sağlar.

  • Adım Adım bebek eğitim seti 22.ay, alanında uzman pedagog ve psikologların gözetiminde hazırlanmıştır.
  • Ürün, çocukların, sevdiği kişilerle birlikte dış dünyayı tanımasına olanak sağlar.
  • 9 – 48 ay arasındaki çocukların gelişimine katkıda bulunur.

Adım Adım Bebek Eğitim Seti Öğretici mi?

Adım Adım Bebek Eğitim Seti Öğretici mi?

Adım Adım 22. ay seti, alanında yetkin çocuk gelişim uzmanlarının fikirleri alınarak ve çocuğunuzun erken gelişimini desteklemek amacıyla üretilmiştir. İçerisinde barındırdığı aktiviteler, çocukların zihinsel gelişimine yardımcı olur. Adım Adım bebek eğitim seti ile birlikte çocukların kişiliklerinin ilk yapı taşlarının oluşması sağlar. Ürünün eğlenceli içeriği, öğrenmeyi çocuğunuzun için olabildiğince keyifli hâle getirir. Yaptığı aktiviteden keyif alan çocuklar ise öğrenmek için daha fazla istek duyar. Bu ürünün amaçlarından birisi de çocuğun öğrenme sürecinin, yanında sevdiği birisinin varlığı ile gerçekleşmesidir. Çocuğun, bakımını üstlenen kişi ile böyle bir paylaşım içerisine girmesinin oldukça olumlu olduğunu gösteren araştırmalar vardır. Sevdiği insan ile birlikte olan çocuğun oyun oynama ve öğrenme hevesi gözle görülebilir seviyede artar.

Adım Adım Bebek Eğitim Seti Kaç Aydan İtibaren Kullanılır?

Çocukların bilişsel, sosyal, dilsel ve motor becerilerinin gelişimini desteklemek amacıyla hazırlanan ürün, 9 aydan büyük bebeklerin kullanımına uygundur. İçerisinde barındırdığı aktiviteler ile miniklerin öğrenim sürecine katkıda bulunan set, onların ay ay gelişimi göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Bu tasarım dahilinde kullanıldığı takdirde Adım Adım bebek eğitim seti, 9 – 48 ay aralığındaki miniklerin gelişimine yardımcı olur. Bu gelişim süresi boyunca anne ve babanın ilgisi de oldukça önemlidir. Çocuk, eğitim setinin başına bırakıldıktan sonra ortamdan ayrılınmamalı, onunla birlikte vakit geçirilmelidir. Bu, miniğin gelişiminde oldukça önemli bir etkiye sahiptir. Bu öneriler dikkate alındığında, Adım Adım bebek eğitim setinin de yardımı ile 9 – 48 ay arasındaki çocuğunuzun yetenekleri ve becerileri ortaya çıkar.

Adım Adım Bebek Eğitim Seti Hangi Becerileri Kazandırır?

Çocukların temel becerilerini geliştiren Adım Adım bebek eğitim seti, barındırdığı içerikler ile ebeveynleri de mutlu eder. Anne ve babalara önerilerde bulunulan aktivite kitabı ve çocuğunuzun aydan aya gelişimini anlatan gelişim tablosu, bu içeriklerden sadece iki tanesidir. Set aynı zamanda her aya uygun oyun malzemeleri ve bilgilendirici çocuk kitapları da barındırır. Set tüm bunların yanı sıra çocuğunuzun işitsel öğrenme yeteneğinin gelişmesini sağlayacak olan şarkılar ve ebeveynleri bilgilendirmek için uzman pedagog ve psikologlar tarafından hazırlanan makaleleri içerir. Adım Adım seti 22. ay, barındırdığı tüm bu içerikler sayesinde miniklerin kişiliklerinin oluşmasına yardımcı olur. Ayrıca onları dış dünyaya hazırlar ve sahip oldukları yeteneklerin ve becerilerin ortaya çıkmasını sağlar. Dilerseniz siz de Adım Adım bebek eğitim seti 22. ay yorumlarını inceleyerek ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.