Advance Mini Sensitive Somonlu Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

1.230 TL
(410 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.032,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Advance Mini Sensitive Somonlu Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMSE MAĞAZA Satıcı Ünvanı: EMSE PET AKVARYUM GIDA OTOMOTİV İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334112552300001 Vergi Kimlik Numarası: 3341125523
    Bu ürün EMSE MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Advance Mini Sensitive Somonlu Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 3 Kg Özelliklerine bağlı olarak gıda hassasiyetine neden olduğu bilinen gıda bileşenleri ile et proteinine karşı intoleransı olan küçük ırk köpekler için (<10 kg özel formule edilmiş super premium mamadır *Temel hayvansal proteinkaynağı olarak somon:Gıda intoleransı riskinin azalmasını sağlar. *Omega 3 ve Omega 6 yağ aside kaynağıdır:köpeğinizin cildinin ve tüylerinin görünümünü güzelleştirir. *Protein seviyesi küçük ırk köpeklerin ihtiyaçlarına göre ayarlanmıştır.Küçük mama tanecikleri bu ırktan köpeklerin çene boyutuna uygundur. Güçlendirilmiş IMMUNEPLUS Formülü Bilimsel olarak kanıtlanmış aktif immunoglobulinler ve doğal polifenoller Özellikleri ve Yararları İdeal Hassas Sindirim Yüksek kaliteli bir protein kaynağı olan somon ve kolay sindirebilen karbonhidratlardan oluşan pirinç içermesi sayesinde hassas sindirim sistemine sahip köpeklerin sindirim sistemlerini destekler. Omega 3 ve Omega 6 Deri Koruması Omega 3 ve Omega 6 yağ asitleri içeriği ile köpeğinizin derisinin ve tüylerinin görünümünü güzelleştirir. Temel Hayvansal Protein Kaynağı Olarak Somon: Gıda intoleransı riskinin azalmasını sağlar. Özenli Beslenme:fos (Fruktooligosakkaritler) Yararlı bağırsak florasının gelişimini sağlar ve böylece emilimi daha başarılı bir şekilde sağlanır ve dışkının kötü kokması önlenir. Doğal Polifenoller ve E Vitamini E Vitamini hücreleri serbest radikallerden korur ve bağışıklı sistemi tepkisini güçlendirir.Polifenoller, diğer vitaminlerle birlikte, hücresel düzeyde yaşlanmayı geciktirir. Dış Koruması:Pirofosfatlar Özel mineraller sayesinde tartar oluşumunu önler ve nefesin taze kokmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver