Aganta Yayınları Bağlanma - Amir Levine,rachel Heller

258 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
238,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aganta Yayınları Bağlanma - Amir Levine,rachel Heller

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Felix Kitap Satıcı Ünvanı: HAYALCİ YAYINCILIK MATBAA REKLAM TERCÜME TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460043731700016 Vergi Kimlik Numarası: 4600437317
    Bu ürün Felix Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İki insan birbirini bulur, aşık olur ve sonsuza dek mutlu yaşarlar. Peki ya gerçek hayatta? “Hoşlandığınız kişiyi elde etmenin yedi altın kuralı”, “partnerinizi kendinize bağlamanın on yolu” ya da “mutluluğu yakalayan çiftler“... İnanalım mı bunlara? İlişkiye yüklediğimiz büyük önemin tersine, bağlanmanın ardındaki bilim hakkında çok az şey biliyor ve yanlış algıların, efsanelerin esiri oluyoruz. Kendi karakterinizi ve bağlanma güdülerinizi tanıyarak güven ve huzur dolu, derin ve tatmin edici bir aşkın hiç de uzaklarda olmadığını görmeye hazır mısınız? Bağlanma, ruh sağlığı uzmanları Amir Levine ve Rachel Heller’ın yıllar süren araştırmalarına dayanan verilerle iki insan arasındaki ilişkiye büyüteç tutuyor. Kendinizi ve partnerinizi yakından tanımanıza, ilişkinizdeki çatışmaların kaynağına inip çözüm yollarını fark etmenize yardımcı oluyor. Unutmayın, ilişkilerimiz şansa bırakılmayacak kadar değerli.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Aganta Yayınları Bağlanma Aşkı Bulmanın ve Korumanın Bilimsel Yolları

Amir Levine ve Rachel Heller tarafından yıllarca süren araştırmalar sonucunda ortaya çıkarılan Aşkı Bulmanın ve Korumanın Bilimsel Yolları adlı eser, çiftlere yol gösterici niteliğe sahiptir. İkili ilişkilerde ortaya çıkan sorunlara objektif bir bakış açısı sunan bu eser sayesinde çözüm yollarına hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bağlılık duygusunun aslında güven ve huzuru temsil ettiğini yineleyen yazarlar sizin içgüdülerinize ışık tutar. İlişkinizin değerini anlama ve hangi konumda olduğunuzu fark edebilme konusunda başarı yakalayan bu eser sayesinde partnerinizle yaşadığınız problemleri ortadan kaldırabilirsiniz. Aşk olarak tabir edilen kavramın sizde oluşturduğu etkileri ve psikolojiyi irdeleyen yazarlar partnerinizi yakından tanıma fırsatını size sunar. Bu sayede partnerinizi yakından tanıyarak neler yapmanız gerektiği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de ilişkinize yön vermek adına bu eseri satın alabilirsiniz.

  • Yol gösterici çağrışımlar
  • Partnerinizi tanıma
  • İlişkinizi yönetebilme

Aganta Yayınları Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları Konusu

Aganta Yayınları Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları Konusu

Aganta Yayınları tarafından satışa çıkarılan Bağlanma Aşkı Bulmanın ve Korumanın Bilimsel Yolları adlı eser kişilerin psikolojik değerlendirmelerini yaparak hazırlanır. Her insanın farklı duygulara ve düşüncelere sahip olabileceği düşünülerek hazırlanan bu eser ilişkilerinizi yönetme konusunda size yardımcı olur. Bu eser uzun zamandır çevrenizde olan bir kişiye duyduğunuz bağlılık gibidir aşk itemini doğrular niteliğe sahiptir. Bağlanmanın aslında zor olmadığını psikolojik bir değerlendirme sonucunda ortaya koyan yazarlar hayatınızın aşkına ulaşma konusundaki basit dengeyi size anlatır. Ek olarak partnerinizi kendinize bağlama konusunda öngörülerini size sunan yazarlar ilişkinizi yönetebilme konusunda size yardımcı olur. Bu sayede mutlu bir birlikteliğin formülüne basit bir yoldan ulaşabilirsiniz. Sevgi, aşk ve huzur kavramının bağlılık adı altında toplandığı çatıyı size aktaran bu esere raflarınızda yer verebilirsiniz.

Aganta Yayınları Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları İçeriği

Aganta Yayınları Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları İçeriği

Bir kişiye bağlanmanın ardındaki bilimsel gerçeklikleri öğrenmek isterseniz Amir Levine ve Rachel Heller tarafından yazılan esere göz atabilirsiniz. Aşk dediğiniz kavramın arkasında gizlenen tüm gerçekleri size sunan bu eser sayesinde ilişkinizi yönetebilme konusunda yaşadığınız problemleri çözüme kavuşturabilirsiniz. Kadın ya da erkek fark etmeksizin herkesin okuyabileceği Aganta Yayınları Bağlanma Aşkı Bulmanın ve Korumanın Bilimsel Yolları adlı eser psikolojik değendirmeler yaparak sizi farklı dünyalar içerisinde gezindirir. Okurken düşünmeyi sağlayan bu kitap içerisinde kendi ilişkinizi gözden geçirme fırsatı elde edebilirsiniz. Partneriniz ile yaşadıklarınızı, mutluluklarınızı ya da çatışmalarınızı tek tek düşünerek nasıl hareket etmeniz gerektiği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Aganta Yayınları Bağlanma Aşkı Bulmanın ve Korumanın Bilimsel Yolları kullananlar tarafından tam not almayı başarır. Okuyucuların yaptığı önerileri ve yorumları da incelediğinizde farklı bakış açılarında olayları inceleme fırsatı elde edebilirsiniz.

Aganta Yayınları Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları Fiyatı

Aganta Yayınları Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları Fiyatı

Zor ve emek isteyen süreçlerden birisi olan ilişkiler, kimi zamandan içinden çıkılmaz bir hale dönüşebilir. Tam bu sırada size yol gösterici niteliğe sahip olan Amir Levine ve Rachel Heller tarafından ele alınan esere göz atabilirsiniz. Bazı durumların farkına varmanızı kolaylaştıran bu eser ilişkilerinizde mutluluğu elde etmenin yollarından bahseder. Ayrıca partnerinizi kendinize bağlama konusunda da tavsiyelerde bulunur. Bu da sizin içinden çıkılmaz hal alan durumları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabilmenize yardımcı olur. Diğer müşteriler tarafından yapılan Aganta Yayınları Bağlanma Aşkı Bulmanın ve Korumanın Bilimsel Yolları yorumları sayesinde eser içeriği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol üzerinden Aganta Yayınları Bağlanma Aşkı Bulmanın ve Korumanın Bilimsel Yolları fiyatı size avantajlı bir şekilde sunulur. Bu sayede avantajlı bir şekilde alışverişinizi tamamlayarak ayrılabilirsiniz.