3
Diş Macunu kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Agarta Doğal Misvak Özlü Florürsüz Beyazlatıcı Diş Macunu 100 Ml/130 gr

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
129,90 TL
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Agarta Doğal Misvak Özlü Florürsüz Beyazlatıcı Diş Macunu 100 Ml/130 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AGARTA BİTKİSEL KOZMETİK Satıcı Ünvanı: GÜNEYCE KOZMETİK PAZARLAMA GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0435098374000001 Vergi Kimlik Numarası: 4350983740
    Bu ürün AGARTA BİTKİSEL KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Macunu
  • Misvak Özlü Diş Macunu , yüzyıllardır kullanılan ünlü "Diş Fırçası Ağacı" Misvak bitkisi "Salvadore Persica" nın saf özü ile bilimsel olarak formüle edilmiş bitkisel ve doğal diş macunudur. Misvağın bileşenleri diş çürümesini azaltmaya, plakla savaşmaya ve diş eti hastalıklarını önlemeye yardımcı olur.
  • Misvak özlü doğal diş macunu , birbirinden mucizevi diş bakımı faydaları sağlayan nadir, güçlü, paha biçilmez bir üründür. Misvak özlü diş macunu tartar ve plağı azaltırken, diş çürümesini ve kötü nefesi önlemeye yardımcıdır. Sağlıklı diş etleri ve güçlü dişler sağladığı bilimsel olarak kanıtlanmış bu diş macunu, tazeliği çağrıştıran benzersiz bir tada sahiptir ve tüm ağız bakımı için kullanılabilir.
  • Misvak Özlü Doğal Diş Macununun Faydalarıyla Büyülenin!
  • Agarta Doğal Misvak Özlü Diş Macunu , aynı zamanda doğal nefes tazeleyici olan nane ve diğer benzer bitkiler gibi tüm doğal bileşenlerin kullanımından elde edilir. Diğer diş macunları gibi dişleriniz için bir " sabun " olarak formüle edilmemiştir.
  • Doğal diş macunu, genel sağlığınızı potansiyel olarak tehlikeye atabilecek ve genel ağız sağlığınızı zayıflatabilecek kimyasalların miktarını en aza indirmek isteyenler için akıllıca ve daha sağlıklı bir seçimdir.
  • Doğal diş macunundaki tüm doğal solüsyonlar, nane ve nane yağları gibi ağzınızı sağlıklı tutmaya yardımcı olan doğal bileşenler içerir.
  • Kullanım Şekli :
  • Diş fırçanıza uygun ölçüde diş macunu alın.
  • Bir miktar suyla ıslatın ve dişinizi fırçalayın.
  • Bol suyla durulayın.
  • 100 ml.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver

Agarta Misvak Özlü Diş Macunu 100 Ml

Kişisel bakımda ağız büyük önem taşır. Bu bakımdan özellikle diş fırçalama alışkanlığının sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için kaliteli macun seçilmesi önerilir. Her sağlıklı birey doğal ve etkili olan bir macun kullanarak ağız bakımı yapmak ister. Ağız sağlığını bu şekilde koruyarak daha parlak dişlere sahip olmanın yollarını arar. Bu çerçevede üretilen Agarta misvak özlü diş macunu 100 ml bütün bu istekleri rahatlıkla yerine getirir ve daha sağlıklı bir ağza sahip olmanızı sağlar. Erkek, kadın, genç ya da yaşlı fark etmeden kullanılabilecek olan bu ürün günlük kişisel bakım aktivitelerinin vazgeçilmez ürünü olur. Bu sayede hem ferah bir nefese sahip olabilir hem de daha parlak ve canlı bir görünümle rahatça gülümseyebilirsiniz. Agarta misvak özlü diş macunu içerdiği etkili karışım ve kullanım kolaylığı sayesinde rahatlıkla tercih edilebilir.

  • Bitkisel ürün
  • Paraben içermeyen yapı
  • Farklı yaş aralıklarına uygun

Agarta Misvak Özlü Diş Macun 100 Ml Özellikleri

Agarta Misvak Özlü Diş Macun 100 Ml Özellikleri

Ağız bakımını günlük olarak yapmak ve dişleri fırçalamak insana büyük bir rahatlık verir. Ayrıca toplum içerisinde rahatça konuşmak ve gülmek insanların güvenini yerine getirir. Bu çerçevede bütün bunlara katkı sunan Agarta diş macunu ağız ve dişler için faydalı bitki özleri içerir. Bu sayede ağızda tartar oluşumu engellenirken diş eti kanamalarının da önüne geçer. Diğer taraftan günde iki kere düzenli bir şekilde kullanılan ürün çürüme gibi problemleri de önler. Dişleri beyazlatmaya da yardımcı olan ürün düzenli kullanımda istenen beyazlığı sağlar. Nefesi tazeler ve ağızda oluşabilecek kokuları da engellemiş olur. Ürünün sağladığı bu etkileri hissetmek için ürünü üç hafta boyunca düzenli olarak kullanmak gerekir. Ürün ayrıca hassas dişler için de gün boyu koruma sağlar. Ürünü daha önce denemediyseniz satın alarak ağız bakım rutinine ekleyebilirsiniz.

Agarta Misvak Özlü Diş Macun 100 Ml Faydaları

Agarta Misvak Özlü Diş Macun 100 Ml Faydaları

Ağız vücut içerisinde hijyen noktasında çok dikkat edilmesi gereken bir bölgedir. Hem beslenme hem de dış etkenler sebebiyle birçok bakterinin oluşmasına mümkün olan ağız ve dişlerin etkili bir diş macunla günde minimum iki defa fırçalanması tavsiye edilir. Agarta misvak özlü diş macunu 100 ml kullananlar ağız bakımı noktasında önemli avantaj ve fayda sağlayabilirler. Bakterilerin temizlenmesi ve ağzın daha sağlıklı olması konusunda destekleyici olan bu ürünün 100 ml miktarı uzun süre kullanmanızı mümkün kılar. Ağız bölgesinde gün içinde biriken yemek artıkları, tortular bakım ihmal edildiğinde hem koku yapar hem de zaman içerisinde çürümeye sebep olur. Bunları engellemek için tercih edilen Agarta misvak özlü diş macunu 100 ml yorumları üzerinden de anlaşılacağı gibi daha sağlıklı ağız ve dişlere sahip olmanız mümkündür.

Agarta Misvak Özlü Diş Macun 100 Ml Fiyatı

Agarta Misvak Özlü Diş Macun 100 Ml Fiyatı

Birçok fayda ve avantajı beraberinde getiren Agarta misvak özlü diş macunu 100 ml fiyatı dönemsel aralıklarla indirime girer. Piyasa şartları, ürün markası, içerdiği özellikler ve kullanım kolaylığı ile sağladığı önemli etki ürünün fiyatının belirlenmesinde rol oynar. Ancak indirim dönemlerini takip ederek aynı anda birkaç adet alarak uzun süreli stok yapabilirsiniz. Doğal bileşenleri, avantajlı fiyat aralığı sayesinde isteyen herkes Agarta 100 ml diş macununu bakım rutinine ekleyebilir. Düzenli bakım yapılması çeşitli diş rahatsızlıklarının da önüne geçmenize yardımcı olur. Dişlerinizin daha hijyenik ve parlak olmasını sağlar. Ürünün insan sağlığına uygun bileşenleri de uzun süreli kullanım sırasında avantaj sağlar. Agarta misvak özlü diş macunu 100 ml satın almak isteyenler Trendyol üzerinden ürünü bulup birkaç pratik işlemle kısa zamanda sahip olabilirler.