Agon %100 El Yapımı Kabak Lifli Doğal Ballı Eşek Sütlü, Eşek Sütlü Okaliptus Ve Nar Sabunlu Peeling Seti

219,95 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  219,95 TL
%7 indirim
3 x  204,55 TL
613,66 TL
%10 indirim
4 x  197,96 TL
791,82 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Agon %100 El Yapımı Kabak Lifli Doğal Ballı Eşek Sütlü, Eşek Sütlü Okaliptus Ve Nar Sabunlu Peeling Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Agon Kozmetik Satıcı Ünvanı: AGON MEDİKAL VE KOZMETİK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0009147290000001 Vergi Kimlik Numarası: 0091472900
    Bu ürün Agon Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ballı Eşek Sütlü Sabun : İçeriğindeki D ve B vitaminleri ile cilde parlaklık verir. Sivilce, akne ve yaşlanmaya bağlı kırışıklıkların tedavisinde etkilidir. Düzenli kullanımda cildi pürüzsüzleştirir, iyileştirici etkisi bulunur ve özellikle doğum sonrası oluşmuş lekelerin iyileşmesine yardımcı olur. Tamamen doğal içeriğiyle yüksek kalitede zeytinyağından el yapımı üretilir. Eşek sütünü ciltte onarıcı etkisi vardır. Saçların beslenmesine de yardımcı olur. Doğal kabak lifi sayesinde peeling etkisi yaparak gözenekleri açar ve cildi ferahlatır. Özgün tariflerimizde doğal baharat ve tahıllar, taze ve kurutulmuş bitkiler, organik bitkisel yağlar, sabun alkalisi ve su kullanılarak yapılmıştır. İçeriğinde bulunan yoğun doğal gliserin sayesinde cildinizi temizlerken nemlendirir. Eşek Sütlü Okaliptus Sabunu: Eşek sütü, zengin vitamin içeriği ve içerdiği mineraller sayesinde cilt sağlığı için çok değerli bir doğal ürün. Cilt lekeleri ve cilt kararmalarını geçirir. Sivilce, akne ve siyah noktalardan kurtulmanızı sağlar. Sıtma hastalığına karşı okaliptüs sabunu kullanılarak banyo yapılması halinde sıtmanın oluşturduğu etkilerin giderildiği belirtilir. Okaliptüs sabununun normalde banyoya içerisinde kullanan kişilerde solunum problemlerinin giderildiği belirtilmektedir. Özellikle kişide bulunan astım ve balgam problemlerinin giderilmesinde etkili olduğu kanıtlanmıştır. Kişide gözlenen yüksek ateş halinde okaliptüs sabunu kullanılarak banyo yapılması ateşin düşürülmesinde faydalıdır. Enfeksiyon ve bakteri giderici özelliği bulunduğu için cilt problemlerinin tedavisinde alternatif tıp içerisinde kullanılır. Günde bir kez okaliptüs sabunu ile cildin temizlenmesi halinde siyah nokta oluşumu ve akne oluşumunun giderildiği belirtilmektedir. Nar Sabunu : Nar özleri içeriğinde bulunan C vitamini, B1 ve B2 vitamini cildinizi zararlı etmenlerden koruyarak sivilce ve akne oluşumunu engellemenize yardımcı olur. Anti-aging özelliği sayesinde, cildinizin sıkılaşmasına ve kırışıklık izlerinin oluşumunun yavaşlamasına yardımcı olur. Nar sabunu cildi serbest radikallere karşı koruyarak cilt dokusunun daha parlak, elastik görünmesini sağlar ve kırışıklıkların giderilmesinde etkili olur. Her cilt tipine uygundur. Tüm cilt rahatsızlıklarında temizleyici olarak kullanılır.
Geri Bildirim Ver