Agrilla Doğal Çam Peleti Kedi Kumu - 40 Lt - Ultra Koku Giderme Ve Sıvı Hapsetme Kabiliyeti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Agrilla Doğal Çam Peleti Kedi Kumu - 40 Lt - Ultra Koku Giderme Ve Sıvı Hapsetme Kabiliyeti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Çam pelleti, Doğal çam talaşlarından üretilmektedir.En yüksek emiş gücüne sahip kısmının pelletlenip sıkıştırılarak elde edilir. Sadece selülozdan oluşan tamamen doğaldır ve ağaç pelletlerine göre yüksek emiciliğe ve hızlı absorvasyona sahiptir. Bu ürün dışkıyı kurutur ve bakteri oluşumunu engeller. 40 LT Doğal Çam Peleti Kedi Kumu (3 LT) bir kedi için ortalama 20-25 gün yeterlidir. Bir Çuval (40 LT) Yaklaşık 270 gün yeterlidir. Ürün sıvı temasında açılır ve 3 kat fazla sıvı emebilir Kullanımı: Kabın tabanı görünmeyecek şekilde yayılır. Zamanla kuruyan dışkılar bir kaba toplanarak atılır. Eksildiğinde bir miktar ürün eklenir. Ayda bir kez dökülerek işlem tekrarlanır. Kediniz yeni kumuna alışana kadar eski kum ile karışık kullanmanız tavsiye edilir

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık / Hacim 20+ L
Geri Bildirim Ver