AGUBUGU BABY Gizli Manyetik Dolap/Çekmece Kilidi

309 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AGUBUGU BABY Gizli Manyetik Dolap/Çekmece Kilidi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Agubugu Baby Satıcı Ünvanı: AYHAN AÇIKGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4409842858200001 Vergi Kimlik Numarası: 0060063542
    Bu ürün Agubugu Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Agubugu Baby – Gizli Manyetik Dolap/Çekmece Kilidi Dışardan hiç bir şey belli olmazdan kilidi yalnızca sizin açabileceğiniz manyetik bir mekanizma. Montaj için hiçbir araç gerece ihtiyaç duyulmadan kolaya uygulanır. Güçlü 3M çift taraflı bantları sayesinde sağlam tutunma sağlar. Ürünümüz özellikle kilitlenmekte hiçbir çare bulunamayan mutfak dolap ve çekmecelerinde harika kolaylık sağlamaktadır. Çekmecenizin veya dolabınızın iç üst kısmına yapıştıracağınız kilit karşılığı ve çekmecenizin veya dolabınızın kapağının iç kısmına yapıştıracağınız kilit sayesinde kapağı kapattığınızda kilitlenir manyetik anahtarı kilidin olduğu yere dıştan tuttuğunuzda kapağın kilidi açılır. Paketinde 4 Adet Kilit 1 Adet Anahtar olarak bulunur. Tüm kapaklı dolap ve çekmecelerde kullanılabilir. Uygulama Bilgi: Manyetik anahtarın kilidi açması için kapaklarım Maksimum 38mm kalınlığında olması gerekmektedir. Aksi halde anahtar kilitle kontak kuramaz. Aktif/Deaktif Bilgi: Eğer kapağı çok sık kullanacaksanız ve/veya çocuk için tehlike oluşturmayacak konumdaysa kilidin altındaki dili çekin böylece kilit artık kapağı kapattığınızda kilitlenmeyecektir. Tekrar aktif hale getirmek için aynı dili bu defa itin. Kilitlenme başlayacaktır. Uygulama Hakkında: · Ürün paketinde, 3M çift taraflı bantları birlikte gelir . · Ürün uygulanmak istenilen yerin temiz olması gerekmektedir. Hafif nemli veya kuru bir bezle tozlu, yapışkanlı vb gibi yüzeyleri önce temizleyip kurulayınız. · Kullanılacak yerin kapak kalınlığını ölçün veya göz kararı kilit karşılığının yerini belirleyip dolap veya çekmecenin içten üst kısmına yapıştırın. · Kapağın hemen iç tarafına, önceden yapıştırdığınız karşılığa denk gelecek şekilde 1-2 mm aşağıya yapıştırın. · Tamamen yapıştırdıktan sonra sertçe üzerinden bastırarak tekrar geçiniz. · Yapışması için birkaç saat kullanmayın.

Ürün Özellikleri

  • Koruyucu Kilit Çeşidi Dolap Kilidi
  • Tip Koruyucu Kilit
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver