AHDAR DOĞAL ÜRÜNLER Buhurdanlık Yarım Sırlı Elde Yapım Orjinal Toprak Avanos Imalatı

99 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AHDAR DOĞAL ÜRÜNLER Buhurdanlık Yarım Sırlı Elde Yapım Orjinal Toprak Avanos Imalatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ahdar Satıcı Ünvanı: FATİH ARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Vergi Kimlik Numarası: 0740299777
    Bu ürün Ahdar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BUHURDANLIK DOĞAL TOPRAK EL YAPIMI YARIM SIRLI AVANOS İMALATI AHDAR ÇÖREKOTU YAĞI 20 CC Ürünümüz avanosta tamamen elde üretilmektedir. Doğal toprak ve sır kullanılmaktadır.sağlığa hiçbir zararı yoktur. Ön kısımdaki desenler el işçiliği ile kesilmektedir. İki defa fırınlandığı için ısıya dayanıklıdır. ÜRÜN BOYUTLARI: Yükseklik :11-12 cm En :9-10 cm Hazne :6-7 cm El yapımı olduğu için boyutları farklılık gösterebilir. Sipariş verdiğinizde elimizdeki stok durumuna göre herhangi bir renk gönderilecektir. Özel renk talebiliniz olursa mesaj yolu ile bize bildirirseniz stok durumumuza göre istediğiniz rengi göndermeye çalışırız. Hediyemiz olan Ahdar çörekotu yağını ise değiştiremeyiz. AHDAR ÇÖREKOTU YAĞI KENDİ MARKAMIZ VE KENDİ İMALATIMIZDIR. Bütün fotoğraflar bize aittir.çekimlerini bizzat kendimiz yapmaktayız. KULLANIM ŞEKLİ: Üst kısmındaki hazneyi sıcak su ile doldurun. İstediğiniz uçucu yağ yada esanstan 7-8 damla damlatın. (örneğin:biberiye,lavanta,kekik,zambak,yasemin vb.) Alt kısmındaki bölmeye ise tealigth mum yakarak yerleştirin. 10 dakika içerisinde buhur vermeye başlayacaktır. 20 dakika sonra ise belirgin bir şekilde kullandığınız yağın yada esansın etkilerini görmeye başlarsınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver