6
Yatırımlık Bilezik kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Milenyum 20 gr 3'lü Burma Mücevher 22 Ayar Bilezik | Mücevher

51.795,38 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Milenyum 20 gr 3'lü Burma Mücevher 22 Ayar Bilezik | Mücevher

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ahlatcı Kuyumculuk Satıcı Ünvanı: AHLATCI KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010063331300001 Vergi Kimlik Numarası: 0100633313
    Bu ürün Ahlatcı Kuyumculuk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 20 gr 3'lü Burma Ahlatcı 22 Ayar Bilezik: Altın, Ahlatcı'dan alınır. Avantajlı ve güvenilir kuyum alışverişi, ücretsiz kargo ve daha fazlası için bizi tercih edebilirsiniz. Bu ürün Ahlatcı Metal Rafineri tarafından üretilmiştir. 22 ayardır. Tüm ürünlerimiz ücretsiz kargo ile sigortalı olarak adresinize gönderilmektedir. Siparişiniz size ulaşana kadar sigortamız altındadır. Altın fiyatları dünya altın borsasında yaşanan değişikliklere göre güncellenmektedir. Bu nedenle siparişler kesin sipariştir. İptal ve iade edilemez. 22 ayar ve 24 ayar işçiliksiz ürünlerde indirim kuponları/kodları geçerli değildir. Bu ürün özel olarak Ahlatcı Metal Rafineri'de kişiye özel üretilecektir. Üretim süreci 3-4 iş günü sürebilir. Altın Özellikleri: Saflık: 916,0 Milyem Ayar: 22 Ayar Ağırlık: 20 gr Alıcının Dikkatine: * Satın aldığınız ürünler sigortalı kargo ile tüm Türkiye'ye teslimat yapılmaktadır. * Siparişiniz ücretsiz kargo ile sigortalı bir şekilde adresinize teslim edilecektir. Ürünün kaybolması veya alıcıya ulaşmaması durumunda sigorta devreye girer ve tüketiciye ürünün yenisi gönderilir. * * Altın fiyatları dünya altın borsasındaki değişikliklere göre güncellenmektedir. Bu nedenle Altın siparişleri kesin sipariştir, herhangi bir nedenden dolayı iptal edilemez, iade edilemez, ürün ile ilgili üretim kusuru olması durumunda yenisi ile değiştirilecektir, sipariş veren kişi bu şartları kabul etmiş sayılır.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 20 Gr
  • Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Milenyum 20 Gr 3'lü Burma 22 Ayar Bilezik Kuyumculuk

Bilezik kullanımı, oldukça yaygındır. Bilezik hediye etmek; düğünlerde, özel günlerde veya yıl dönümlerinde tercih edilebilir. Bunun yanında, yenidoğan bebekler için hediye olarak kullanılır. Çoğu insan yatırım yapmak ve belirli bir para birikimine sahip olmak içinde bilezikleri tercih eder. Bileziklerin kullanım alanı oldukça geniştir. Milenyum 20 gr 3’lü burma 22 ayar bilezik kuyumculuk ürünü, ince ve zarif bir görünüme sahiptir. Farklı yaş gruplarına hitap edebilen bir tasarımdır. Vintage ürünleri seven müşterilerin sıklıkla kullandığı bir takı olarak öne çıkar. Burma görünüm, takıda uzun yıllardır kullanılır. Burma görünümüyle bu ürün, eskimeyen bir modele sahiptir. Markanın 22 ayar altın ürününü, hediye olarak tercih edebilirsiniz. Kutlama yapılan günlerin vazgeçilmez hediye alternatifi olan bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Kaliteli görünüm
  • Şık tasarım
  • Gösterişli ve iddialı model

Şık Milenyum 20 Gr 3'lü Burma 22 Ayar Bilezik Kuyumculuk

Şık Milenyum 20 Gr 3'lü Burma 22 Ayar Bilezik Kuyumculuk

Milenyum burma bilezik ürünü 22 ayar olarak beğeniye sunulur. Milenyum olmasından dolayı yüzde 90’ı saf altındır. Böylelikle ürünün değeri sürekli yükselir. Aynı zamanda oldukça kaliteli bir takı alternatifi olarak değerlendirilir. Ürünün ağırlığı 20 gramdır. Bu özelliğinden dolayı bilekte ağırlık yapmaz ve zarif bir görüntü sergiler. Ürünün işçiliği, steril ortamlarda gerçekleştirilir. Uzun yıllar kullanılabilen bir modeldir. Görünümünde herhangi bir kararma yaşanmaması ile birçok kişinin tercihi olur. İnce, şık görünümlü, zarif ve hafif bir takı olarak öne çıkar. Kullananların gönül rahatlığıyla tavsiye ettiği bir üründür. Yaş grubu gözetmeksizin herkesin kullandığı bir takı özelliğine sahiptir. Modeli, görüntüsü ve yapısından dolayı modası geçmeyen bir aksesuardır. Bu sayede uzun yıllar kullanılabilir. Takının temizlenmesine ve kullanımına dikkat edildiği takdirde ömrü uzun olur.

Cazip Milenyum 20 Gr 3'lü Burma 22 Ayar Bilezik Kuyumculuk

Cazip Milenyum 20 Gr 3'lü Burma 22 Ayar Bilezik Kuyumculuk

Burma bilezik, yıllardır kullanılan ve takı olarak tercih edilen bir üründür. Hemen her coğrafyadan insanın kullanmayı tercih ettiği, klasik bir aksesuar olarak öne çıkar. Çoğu insan bu ürünü bileklik olarak kullanırken bazıları ise yatırım amaçlı olarak satın alır. Müşterilerin çoğu, markanın kaliteli modelini düğünlerde takmak için tercih eder. Özel günler, ürünün sıklıkla kullanıldığı zamanlardır. Zarifliği ve şık görünümünden dolayı resmi ve özel günlerde kullanılabilir. Sevdiğiniz kişilere verdiğiniz değeri göstermek için uygun bir alternatif olabilir. Her türlü kıyafet ile uyum sağlayan bir takıdır. Hafif bir yapıya sahip olmasından dolayı hiçbir alanda yer kaplamaz. Kolay bir şekilde muhafaza edilerek yatırım amaçlı değerlendirilebilir. Milenyum 20 gr 3’lü burma 22 ayar bilezik kuyumculuk yorumlarını inceleyebilir ve ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Milenyum 20 Gr 3'lü Burma 22 Ayar Bilezik Kuyumculuk Fiyatı

Milenyum 20 Gr 3'lü Burma 22 Ayar Bilezik Kuyumculuk Fiyatı

Milenyum 20 gr 3’lü burma 22 ayar bilezik kuyumculuk fiyatı; takının yapısı, ağırlığı, özellikleri ve kalitesine göre belirlenir. Markanın modeli, kaliteli ve dayanıklı bir tasarıma sahiptir. Düzenli bakımını yaparak ürünün ömrünü uzatmak mümkündür. Hafifliğinden dolayı bileğinize kolay bir şekilde takılabilir. Sıkma, kesme veya kızarıklık gibi olumsuzluklarla karşılaşmanızı önler. Satın alındıktan sonra yıllar geçse dahi değerini ve işlevselliğini kaybetmeyen bir modeldir. Klasik bir tasarım olması ile sıklıkla tercih edilen takılar arasında yer alır. Evlenen çiftlere değerli bir hediye olarak verilebilir. Ürün, özel gecelerde birçok kişi tarafından kullanılır. Yatırım amacıyla kullanılmak için ideal tercihtir. Trendyol aracılığıyla markanın 22 ayar burma bilezik modelini bulabilir ve cazip fiyatı ile değerlendirerek satın alabilirsiniz. Yorumlardan yararlanarak ürünü kullanan müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz.