3
Çeyrek Altın kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Ahlatcı Sarrafiye - Çeyrek Altın Eski Tarihli

4.809,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ahlatcı Sarrafiye - Çeyrek Altın Eski Tarihli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ahlatcı Kuyumculuk Satıcı Ünvanı: AHLATCI KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010063331300001 Vergi Kimlik Numarası: 0100633313
    Bu ürün Ahlatcı Kuyumculuk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Agora Gold Eski Tarihli Çeyrek Altın Altın Özellikleri Saflık: 916,0 Ayar: 22Kulplu Ağırlığı:1,81 Üretim Yılı: 2022 ve öncesi Çapı:18mm Satın almak istediğiniz bu ürünün fiyatı uluslar arası piyasalara bağlı olarak değişken ve dinamiktir. Bu nedenle siparişler kesindir ve iade edilemez. Çeyrek Altın T.C Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılmıştır.Çeyrek altının ön yüzünde, Atatürk’ün portresi ve etrafında yıldızlar sıralanmış ve defne yapraklı çiçeklerden oluşturulmuş çelenk şeklinde motifle süslenmiş bir görüntüsü vardır. Arka yüzünde ise Türkçe motifli yazı ile “Türkiye Cumhuriyeti Darphanesi” ibaresi yer alır.Halk arasında sıkça kullanılan diğer bir adı da “küçük altın”dır. Sünnet, evlilik ve yeni doğan bebekler için hediye amaçlı, hem de doğru bir yatırım aracıdır. Ayrıca çeyrek altın, bazı kadınlar ve erkekler tarafından “altın günü” adı verilen ve ülkemiz insanlarına has bir uygulama ile birikim amacıyla da kullanılır.Çeyrek Altının Avantajları Yatırım için piyasada en çok kullanılan altın türü olarak bilinir. Yatırım yapılacağı gibi aynı zamanda takı, hediyelik olarak ta satılmaktadır. Fiyatının düşük olması alımı kolaylaştırıyor. Çeyrek altın daha çok küçük yatırımcılara hitap etmektedir. Düşük bütçeler ile yatırım yapma imkanı sağlar. Piyasada bulunurluğu oldukça yüksektir. Ziynet Altın kuyumcular, sarraflar, döviz büroları, bankalar gibi çeşitli kuruluşlarda nakite çevrilebilirsiniz. Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır. Altın fiyatları dünya altın borsasında yaşanan değişikliklere göre güncellenmektedir. Bu nedenle Altın siparişleriniz kesin sipariş olup herhangi bir iptal ve iadesi bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Altın Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Ahlatcı Sarrafiye - Çeyrek Altın Yeni Tarihli Ahl00051

Günümüzde farklı yatırım araçlarına sahip olma fırsatı yakalayarak ileriye dönük avantajlar elde edilebilir. Bu yatırım araçları arasında sıklıkla tercih edilenlerden bir tanesi de çeyrek altın yeni tarihli olanlardır. Satın aldıktan sonra ürünü dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Pek çok kişi bu ürünleri yatırım amacıyla tercih eder. Ayrıca özel günlerde sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Yeni bir iş başlangıcı, nikah töreni, bebek doğumu gibi farklı özel günlerde kişiler karşı tarafa destek olmak adına hediye verebilir. Bu tür hediyeleşmeler, uzun yıllardır tercih edilen önemli bir gelenek olarak da bilinir. Bugün olduğu gibi gelecekte de varlığını sürdüreceği için bir başkasına bu ürünleri armağan edebilirsiniz. Size gelen altınları da saklayarak sonraki yıllarda değerlendirebilirsiniz.

  • Güncel fiyat
  • Özel günler için ideal seçim
  • Global alanda geçerlilik

Güvenli Yatırım İçin Ahlatcı Çeyrek Altın

Güvenli Yatırım İçin Ahlatcı Çeyrek Altın

İçinde bulunulan yıl kapsamında üretilerek piyasaya sunulan ürünler, yeni tarihli olarak adlandırılır. Bu noktada ürünün güncel ve daha önce kullanılmamış olması ön plana çıkar. Altın alım satımı aktif olarak dünya genelinde yapıldığı için eski tarihli altınlar sürekli bir döngü içindedir. Ahlatcı Sarrafiye yeni tarihli çeyrek altın ile yıl içinde oluşturulan bir madene sahip olabilirsiniz. Bu durum, ürünün ikinci el olmadığına işaret eder. Kişi mevcut parasını altın üzerinden yatırıma dönüştürerek kendisi için önemli bir avantaj elde edebilir. Dünya genelinde satışı olan bu madenin fiyatı altın borsası tarafından belirlenir. Ahlatçı çeyrek altın fiyatları piyasa değerine göre sürekli olarak güncel tutulur. Bu şekilde adil bir alım işlemi gerçekleştirilerek herhangi bir sorunla karşı karşıya kalınmaz. Birçok kişi bu durumu fırsat haline getirerek aktif alımlar yapar.

Güncel Ahlatcı Çeyrek Altın Fiyatları

Güncel Ahlatcı Çeyrek Altın Fiyatları

Ebeveynler, çocukları için ideal bir yatırım yöntemi olarak altın almayı tercih edebilir. Düğün, sünnet gibi çeşitli kutlamalarda da akla ilk gelen hediye seçeneklerinden biri altın olduğu için kişiler bütçelerine göre seçimler gerçekleştirir. Ahlatcı Sarrafiye yeni tarihli çeyrek altın fiyat aralığı düzenli olarak güncel tutulur. Bu aralık, altın borsasının sunduğu veriler dikkate alınarak belirlenir. Doğru seçimlerle uzun vadede yatırım yapma şansı yakalayan kişiler, diledikleri zaman elindeki ürünü piyasa değeri üzerinden nakit paraya çevirebilir. Bu da nakit para birikiminden ziyade sürekli değer artışı olan bir ürün tercih edilerek yatırım yapılmasını destekleyen bir unsurdur. Ürünün alındığı günün üzerinden uzun bir süre geçse de altında herhangi bir bozulma veya yıpranma görülmez. Bu durum önemli bir avantaj olarak görüldüğü için kişiler Ahlatcı Sarrafiye’den yeni tarihli çeyrek altın almayı tercih edebilir.

Özel Günlerde Hediye Edebileceğiniz Ahlatcı Çeyrek Altın

Özel Günlerde Hediye Edebileceğiniz Ahlatcı Çeyrek Altın

Yakın arkadaşlar ve akrabalar gibi sevilen kişiler ayrıcalıklı olarak bazı konularda ön plandadır. Bu ayrıcalık statüsüne göre özel günlerde küçük armağanlar yerine Ahlatcı Sarrafiye - çeyrek altın yeni tarihli bir ürün sunulması, ideal bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Kişiler sevdikleri arasında bu tarz hediyeleşmeler ile önemli günlerde yaşanan maddi sıkıntılara destek olma noktasında iş birliği yaratır. Ahlatcı Sarrafiye ürünleri Trendyol’da güncel piyasa fiyatı üzerinden müşteriye sunulur. Bu ürünleri muhafaza ederek kendiniz ya da sevdikleriniz için yatırım yapabilirsiniz. Herhangi bir belge ya da ek bir prosedüre gerek duyulmadan sahip olunan altınlar bir başka kişiye verilebilir. Bu kolaylık sayesinde yeni tarihli çeyrek altına olan talep artış gösterir. Siz de Ahlatcı Sarrafiye çeyrek altınını alarak ister hediye olarak ister yatırım açısından değerlendirebilirsiniz.