Genel Markalar Barbi Bebek Oyun Evi 18 Parça İç Eşyaları Kurulu Set

560 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
999 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
150 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Barbi Bebek Oyun Evi 18 Parça İç Eşyaları Kurulu Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BELİNAY ÇOCUK DÜNYASI Satıcı Ünvanı: FADİM ALTUNSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0671658897
    Bu ürün BELİNAY ÇOCUK DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 18 parça ahşap oyun evi
  • kargoda hasar luşmaması için Ev demonte olarak gönderilecektir

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Parça Sayısı 18
  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Ahşap Barbi Bebek 18 Parça Oyun Evi

18 parçadan oluşan Ahşap Barbi Bebek oyun evi, eğlenceli bir tasarıma sahiptir. Ürünün yanında aktivatörlü yapıştırıcı ve parmak boya gönderilir. Parçaları yapıştırıcıyla son derece pratik bir şekilde birleştirilir. Oyuncak evin iç eşyaları ise kullanıma hazır durumdadır. Ürün % 100 doğal malzemeler kullanılarak tasarlandığı için çocuğunuzun sağlığına zarar vermez. Bu ahşap oyun evini 3 ile 6 yaş aralığındaki çocuklarınız için tercih edebilirsiniz.

 
  • 3 mm renkli MDF kullanılarak üretilir.
  • Yüksekliği 60, eni 40 ve derinliği 20 cm’dir.
  • Lazer kesim tekniğiyle imal edilir.

Ahşap Barbi Bebek Oyun Evinin Kurulumu Nasıldır?

Ahşap Barbi Bebek Oyun Evinin Kurulumu Nasıldır?

Demonte olarak gönderilen Barbi Bebek oyun evi, 18 parçadan meydana gelir. Tüm parçalar birbirine geçmeli olacak şekilde MDF malzemeden lazer kesim ile üretilmiştir. Bu sayede ürün ebeveynler tarafından kolaylıkla kurulur. Dilerseniz çocuğunuzun sizin gözetiminizde kurulumu yapmasına izin verebilir ve motor becerilerinin gelişmesine katkı sağlayabilirsiniz. Üç katlı olan ahşap evin içerisinde 5 farklı oda bulunur. Yatak odası, balkon, mutfak ve salon içerisinde monte edilebilir 18 parça yer alır. Ayrıca ev içerisinde pencere, korkuluk ve merdiven gibi özel detaylar da bulunur. Ahşap Barbi Bebek Oyun Evi, yanında montaj sürecini açıklayan CD ile gönderilir. Bu CD yardımıyla kurulumu rahatlıkla gerçekleştirilebilir. Demonte olarak gönderilen oyuncak ev, çocuğunuzun yaratıcılığının gelişmesine büyük katkı sağlar. Oyuncağın sağlamlığını arttırmak için ürünün yanında gönderilen aktivatörlü yapıştırıcıyı da kullanabilirsiniz.

 

Ahşap Barbi Bebek Oyun Evi Faydaları Nelerdir?

Ahşap Barbi Bebek Oyun Evi Faydaları Nelerdir?

Ahşap Barbi bebek oyun evi, tamamen ahşap malzemeden üretilir. Bu sayede çocuklar için herhangi bir risk teşkil etmez. Demonte olarak gönderilen oyuncak ev, kurulum sürecinde çocuğunuzun hayal dünyasını geliştirir. Organizasyon yeteneğini de geliştiren ürün, çocukların planlama ve çözüm üretme yeteneklerine katkı sağlar. Küçüklerin kas becerilerini geliştirir. Bununla birlikte el ve göz koordinasyonunu da destekler. Çocuklara birleştirme ve inşa etme imkanı sağlayan ürün, zeka gelişimini ve konsantrasyonu da arttırır. Oldukça dikkat çekici renklere sahip olan ahşap ev, çocukların hayal dünyasını renklendirir. Barbi bebek oyun evi 18 parça i̇ç eşyaları kurulu set, miniklerin boş zamanlarını kaliteli hale getirerek bu anları verimli geçirmelerine olanak sağlar. Bu eğlenceli ve güvenilir seti çocuklarınız için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

 

Ahşap Barbi Bebek 18 Parça Oyun Evi Fiyatları ve Yorumları

Ahşap Barbi Bebek 18 Parça Oyun Evi Fiyatları ve Yorumları

Ahşap Barbi Bebek Oyun Evi 1. kalite MDF malzeme kullanılarak üretildiği için uzun süreli kullanım imkanı tanır. Pembe renkli olan oyuncak ev tamamen birinci sınıf ahşap malzeme kullanılarak üretilmiştir. Uzun ömürlü olma özelliğini söz konusu materyalden alır. Çocuklarınız herhangi bir bozulma olmadan daima bu oyuncak ev ile oynayabilir. Ürün kolay sökülebilir ve monte edilebilir olması ile farklı ortamlara rahatlıkla taşınabilir. Bu sayede günlük işlerinizin aksamasına da neden olmaz. Ürünün paketlenmiş ağırlığı yaklaşık 4-5 kg’dır. Ahşap Barbi Bebek Oyun Evi fiyat performans ürünü olması ile ebeveynlerden tam not almayı başarır. Oyuncak ev, miniklerin zihinsel ve fiziksel becerilerine katkı sağlayarak oyun dönemlerini verimli geçirmelerini sağlar. Ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte yapabileceği bir aktivite seçeneği sunar. Ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek ve kullanıcıların değerlendirmelerine göz atmak için Ahşap Barbi Bebek Oyun Evi yorum bölümünü ziyaret edebilirsiniz. Sizlerde Trendyol ile güvenli ve hızlı alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.