AİLY COSMETİCS Aily Dudak Dolgunlaştırıcı & Dudak Parlatıcı

78,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AİLY COSMETİCS Aily Dudak Dolgunlaştırıcı & Dudak Parlatıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AİLY COSMETİCS Satıcı Ünvanı: AİLY KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010193850300001 Vergi Kimlik Numarası: 0101938503
    Bu ürün AİLY COSMETİCS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aily dudak dolgunlaştırıcı & parlatıcı lıp maxımızer lıp gloss 8 ml
  • Dudakların görünümünü pürüzsüzleştirmeye ve dolgunlaştırmaya yardımcı olur.
  • Dudakları nemlendirirken aynı zamanda sıkı bir görünüm sağlar.
  • Not : Kullanım sonrası yanma olur etki belirtisidir.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Parlak
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Sıvı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ai̇ly Cosmeti̇cs Aily Dudak Dolgunlaştırıcı & Dudak Parlatıcı

Dudakların dolgun bir görünüm kazanması, kadınlar tarafından beğenilen özellikler arasında yer alır. Özellikle pürüzsüz bir görünümü destekleyen likit formlu gloss modelleri, sıklıkla tercih edilir. Dolgunlaştırıcı ve parlatıcı etkilerinin bir arada bulunduğu çeşitler kadın müşteriler tarafından rağbet görür. Aily dudak dolgunlaştırıcı & dudak parlatıcı, pürüzsüz bir görünüm imkanı sunar. Kullanımı son derece basittir. Dilerseniz sadece ruj olarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz de rujlarınızın üzerine gloss şeklinde geçebilirsiniz. Bu sayede eşsiz bir bitiş yakalayabilirsiniz. Bununla birlikte dolgun bir görünüm kazanmasını ve parlamasını sağlayabilirsiniz. Likit formda üretilen bu üründen faydalanarak kullanım konforunuzu artırabilirsiniz. Küçük boyutu sayesinde dilediğiniz yere giderken çantanızda taşıyabilirsiniz. Uzun süre etkili kalıcılık sağlayan bu model ile yenileme ihtiyacı hissetmezsiniz. Böylelikle kaliteli bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz.

  • Pürüzsüz görünüm
  • Çeşitli kullanım imkanı
  • Likit form

Pürüzsüz Aily Cosmetics Aily Dudak Dolgunlaştırıcı

Kadınlar, dudaklarının dolgun bir görünüme sahip olmasından fazlasıyla hoşlanırlar. Özellikle herhangi bir işlem uygulamadan tamamen doğal yöntemlerle dolgun görünüm kazanabilmek son derece önemlidir. Aily dudak dolgunlaştırıcı, aradığınız ve hedeflediğiniz görünümün kazanılmasına yardımcı olur. İçerisinde bulunan doğal özler sayesinde gün boyu kalıcılığını korur. Bununla birlikte büyük dudaklara sahip olup dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Ürünün parlak ve ışıltılı yapısı, çekici özelliklerinizi yansıtabilmenize yardımcı olur. Herhangi bir şekilde canınız yanmadan istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Aynı zamanda o bölge üzerinde bulunan kırışık görünümü de ortadan kaldırarak gergin bir yapıya sahip olabilirsiniz. Siz de pürüzsüz dudaklara sahip olabilmek adına Aily Cosmetics tarafından üretilen bu likit ruju satın alabilirsiniz. Bununla birlikte parlak ve ışıltılı bir görünüme sahip olup son derece estetik yapı elde edebilirsiniz.

Parlatıcı Etkili Aily Cosmetics Aily Dudak Dolgunlaştırıcı

Dudakların üzerinde son kat olarak bilinen gloss modellerinin çeşitli kullanım alanları bulunur. Özellikle farklı şekillerde hazırlanan modeller, dolgun ve parlak bir görünüm sunar. İçerisinde sim bulunan çeşitler, bölgenin ekstra parlaklık kazanmasına yardımcı olur. Aily dudak parlatıcı modeli, ek olarak dolgun bir görünüm kazandırır. Seçeneğin iki farklı uygulama yöntemi bulunur. Dilerseniz tek katman şeklinde dudağınıza sürüp ekstra parlak ve dolgun görünüm kazanabilirsiniz. Dilerseniz de farklı tonlarda uyguladığınız rujların üzerinden tek katman halinde geçerek gergin ve doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. İçerisinde bulunan zencefil esansiyel yağları sayesinde o bölgenin ve kenarlarının zarar görmesini engelleyebilirsiniz. Böylelikle herhangi bir iğneli işlem uygulamadan uzun süre dudaklarınızın dolgun kalmasını sağlayabilirsiniz. Aily Cosmeti̇cs Aily dudak dolgunlaştırıcı & dudak parlatıcı yorumları ürünün etkilerini inceleyip güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Aily Cosmetics Dudak Dolgunlaştırıcı Parlatıcı

Rujlar, genel olarak tek şekilde kullanıldığı zaman ışıltılı görünüm oluşturmaz. Parlak yapıya sahip olan gloss çeşitleri, dudaklarınızın estetik bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Özellikle likit formda satışa sunulan çeşitler kolay kullanımı destekler. Ai̇ly Cosmeti̇cs Aily dudak dolgunlaştırıcı & dudak parlatıcı, likit forma sahiptir. Böylelikle uygulama sırasında herhangi bir zorluk yaşamazsınız. Aynı zamanda güvenli kilit sisteminden faydalanarak ürünün akmasını ya da taşmasını engelleyebilirsiniz. Bununla birlikte dilediğiniz yerlere giderken yanınızda götürebilirsiniz. Doğal bir görünüm kazanabilmek adına dolgunlaştırıcı ve parlatıcı etkiye sahip olan bu modeli tercih edip gönül rahatlığıyla kullanmaya başlayabilirsiniz. Aily Cosmeti̇cs Aily dudak dolgunlaştırıcı & dudak parlatıcı fiyatı hakkında bilgi alarak ekonomik bir deneyim elde edebilirsiniz. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilirsiniz. Ardından bütçenizi sarsmadan kolaylıkla satın alıp vakit kaybetmeden kullanmaya başlayabilirsiniz.