Air Wick Oda Kokusu Freshmatic Makine Yedek Spreyi Bahar Çiçekleri

119,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
124,99 TL
2. Ürüne %2 İndirim
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Air Wick Oda Kokusu Freshmatic Makine Yedek Spreyi Bahar Çiçekleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hangar Express Satıcı Ünvanı: AMBAR EXPRESS GIDA PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069087598800001 Vergi Kimlik Numarası: 0690875988
    Bu ürün Hangar Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oda Kokusu Freshmatic Makine Yedek Spreyi Bahar Çiçekleri

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Çeşit Otomatik Makine
Geri Bildirim Ver

Air Wick Oda Kokusu Makine Yedek Bahar Çiçekleri ile Baharı Hisset

Oda kokuları, ev ve iş sahipleri tarafından sürekli olarak kullanılan, bulunan ortamda ki kötü kokuları hapsederek ortamın ambiyansını değiştirilmesine yardımcı olan ürünlerdir. Makineli veya makinesiz olarak kullanılabilen oda kokuları arasında yer alan airwick bahar çiçekleri kokusu kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören ürünler arasında yer almaktadır. Bahar kokusu ağırlıklı olarak çiçeklerden oluşan, kokuları birbirini tamamlayan ürünler olurken içeriğinde birden fazla kokuyu barındırarak ortamın kokusunu temizlerken aynı zamanda güzelleştirmektedir. AirWick markası 1943 yılından beri koku pazarında yer alan ABM merkezli bir firmadır. 1953 yılında ilk defa Amerika’dan çıkarak Avrupa, Avusturalya ve Kanada pazarına giriş yapan marka devam eden yıllarda tüm dünyaya yayılarak herkes tarafından bilinen oda kokusu markalarından birisi haline gelmiştir. Oldukça sevilen markanın birbirinden farklı ürünleri bulunmaktadır.

  • Çiçek Kokusu
  • Kolay Kullanım
  • Hava Temizleme

Oda Kokusu Bahar Çiçekleri Özellikleri ve İçeriği

Oda Kokusu Bahar Çiçekleri Özellikleri ve İçeriği

Markanın sevilen kokularından birisi olan airwick oda kokusu makine olarak tercih edilmektedir. Belirli zaman aralıklarında sıkım işlemi yapan makine kullanıcılar tarafından ilgi görürken oda kokusu makine yedek bahar çiçekleri özellikleri yedekli olarak satışlarda yapılabilmektedir. Kullanıcılara sunulan yedekler tekli olarak satışa çıkarılabildiği gibi aynı zamanda içerisinde birden fazla ürün bulunan yedek çeşitleri sunulanlar arasında yer almaktadır. Oda kokusu makine yedek bahar çiçekleri içeriği baharın beyaz çiçekleri, frezya ve yaseminden oluşurken kokuların birbirileri ile bir uyum içerisinde olduğu bilinmektedir. Fresh ve doğal bir koku olan bahar çiçekleri kokusu evlerde ve iş yerlerinde tercih edilmektedir. AirWick özellikleri arasında yer alan otomatik sprey püskürtme özelliği kullanıcılar tarafından ilgi gören özellikler arasında yer alırken kaç dakikada püskürtme yapacağı ve yoğunluk ayarları makinelerin üzerinde yer almaktadır.

Oda Kokusu Bahar Çiçekleri Kullanımı ve Yorumları

Oda Kokusu Bahar Çiçekleri Kullanımı ve Yorumları

Oda kokusu makine yedek bahar çiçekleri kullanımı son derece kolaydır. Makine kullanımlarında cihazın arkasında yer alan süre ayarlayıcı buton sayesinde 15, 20, 30 ve 45 seçenekleri seçilebilmektedir. Süreler genel olarak kullanıcıların ne sıklıkla bahar kokusu almak istedikleri, evin veya iş yerinin havasının kaç dakikada bir yenilenmesini istedikleri zamanlardan oluşmaktadır. Bu süreler zarfında cihaz otomatik püskürtme yaparak odaların havalarını temizlemekte ve ambiyansın kokusunu değiştirmektedir. Oda kokusu makine yedek bahar çiçekleri yorumları kullanıcılar tarafından beğenilen ürünler olması nedeniyle çok sayıda bulunmaktadır. Yorumlar arasında ürünlerin kokularının rahatlatıcı etkisi ve koku kalitesi yer alırken aynı zamanda ürünlerin tekli olarak satılmasına ek olarak yedekli satışların yapılması da olumlu yorumlar almaktadır. AirWick markasına ait bahar kokusu, yedekleri ve makineleri genel olarak erişilebilir fiyatlardan alıcı bulmaktadır.

Oda Kokusu Bahar Çiçekleri Fiyatları

Oda Kokusu Bahar Çiçekleri Fiyatları

Otomatik sprey, yavaş salınım, kumaş ve oda spreyi, araba kokusu ve gökkuşağı mum gibi koku yayan özel ürünlere sahip olan markanın sevilen ürünlerinden birisi airwick oda kokusu bahar çiçekleri kokularıdır. Airwick bahar çiçekleri yedek şişeleri uzun süreli kullanımlarda ve sürekli aynı kokudan satın almamak isteyenler için koku bittiği anda değişim yapılarak devamlı olarak aynı koku kullanılabilir. Oda kokusu makine yedek bahar çiçekleri fiyatı değişkenlik gösterebilmektedir. Kokular kendi aralarında farklı fiyatlandırmalara sahip olurken aynı zamanda satışlar ile ilgili de farklı fiyatlandırma politikaları yer almaktadır. Airwick bahar çiçekleri yedek olarak da satılabilmesi nedeniyle adet miktarı fiyatların değişiklik göstermesine neden olmaktadır. Makine ile birlikte yapılacak alımlarda daha yüksek fiyatlardan olmasına karşın yedekli ve çok sayıda AirWick bahar kokusu alımları daha uygun fiyatlara gelebilmektedir.