Air Ios 2. Nesil Pods - Android Uyumlu 2

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Air Ios 2. Nesil Pods - Android Uyumlu 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VMR Teknoloji Satıcı Ünvanı: RECEP EKİNCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3290719748
    Bu ürün VMR Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Iphone Apple 2. Nesil Airpods Wifi Destekli-apple Android Uyumlu

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Bluetooth
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Ses Özelliği Stereo
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Air iPhone Apple 2. Nesil Pods ile Kaliteli Ses Deneyimi

Apple 2. nesil Airpods modelinin ayrıcalıklı ve işlevsel özellikleri ile harika bir müzik dinleme deneyimi yaşayabilirsiniz. Wi-Fi destekli özelliği ile cihazlara kolayca bağlanabilir ve kaliteli müzik dinleme keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. Stereo ses fonksiyonunun ayrıcalığı sayesinde müzik dinleme zevkini maksimum seviyeye ulaştırabilirsiniz. Aynı zamanda Air iPhone Apple 2. nesil Pods -Apple Android uyumlu kulaklığın her iki yazılıma da uyum sağlaması modelin kullanıcılar tarafından tercih sebebi olmasını sağlar. Kulaklık modelinin mikrofon özelliği sayesinde aramalarınızı kesintisiz gerçekleştirebilirsiniz. Öte yandan beyaz renge sahip olan model şık tasarımı ile de göze hitap eden estetik bir görünüm sunar. Siz de Air iPhone Apple 2. nesil Pods -Apple Android uyumlu içeriği ve özellikleri sayesinde konforla müzik dinleyebilir, sevdikleriniz ile bulunduğunuz mekandan bağımsız konuşabilirsiniz.

  • İşlevsel Özellikler
  • Şık Beyaz Renk
  • Çift Dokunma Özelliği

Ayrıcalıklarıyla Apple 2. Nesil Airpods Özellikleri

Apple 2. nesil Airpods özellikleri kullanıcılar tarafından oldukça beğeni toplamaktadır. Üründe olan çift dokunma özelliği, kulaklık kullanımını oldukça kolay hale getiren bir özelliktir. Kulaklığınızı taktıktan sonra rahatlıkla kesintisiz müzik dinleyebilir ve kulaklığı çıkarmaya gerek duymadan dilediğiniz anda çift tıklama özelliğinin getirdiği kolaylıktan yararlanabilirsiniz. Bu özellik ile müziğinizi oynatmaya başlamanın yanı sıra müzik değiştirme de yapabilirsiniz. Kullanıcıların çok sevdiği bu işlem, telefona ihtiyaç duymadan yalnızca kulaklık ile yapılabilir. Kontrolü elinize alabilir, telefonunuz yanınızda olmadığında dahi müzik değiştirmenin keyfine varabilirsiniz. Apple 2. nesil kulaklık modeli, son derece şık bir dizayna sahiptir, kulaklık kutusu sayesinde şık ve pratik bir aksesuara sahip olabilirsiniz. Ayrıca bu ürün, diğer Apple ürünlerine de kusursuz şekilde uyum sağlar. Apple 2. nesil kulaklık seçeneğinin taşıdığı özellikleri keyifle keşfedebilirsiniz.

Air iPhone Apple 2. Nesil Pods Kulaklık Pratik Kullanımı

Air iPhone Apple 2. nesil pods kulaklık modelinin şarjı bittiğinde kutusuna koyabilir ve ürünün çok hızlı şekilde dolmasını deneyimleyebilirsiniz. Kulaklık kutusunun şarjı tükenmediği müddetçe defalarca şarj edebilme olanağına sahipsiniz. Kablosu olmaması ile de oldukça pratik bir kullanım sunan, bu sayede kulaklık kulağınızdayken dahi dilediğiniz gibi hareket edebildiğiniz müzik dinleme keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. Şarjın azaldığı durumlarda kutusunu kullanarak şarj edebilir, daha sonrasında ise kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Söz konusu model telefonunuza oldukça kolay şekilde bağlanır. Anında bağlanma niteliği sayesinde zamandan kazanabilir ve kesintisiz müzik dinleme ayrıcalığı yaşayabilirsiniz. Dinleme deneyiminize daha fazla keyif katmak üzere otomatik açılma ve bağlanma özelliğinden de yararlanabilirsiniz. Bunun için gereken tek şey kulaklıkları kutusundan çıkarmak ve çalıştırmaktır.

Apple 2. Nesil Airpods Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Air iPhone Apple 2. nesil Pods -Apple Android uyumlu yorumları incelendiğinde ürünün oldukça beğenildiğini gözlemlenir. Tüketicilerin ürünün nitelikli ve kullanışlı özelliklerini sevdiklerini ve kulaklık modelini önerdiği kolaylıkla görülebilir. Günlük hayat içerisinde yapılan aktiviteler zaman zaman bir kablolu kulaklık ile hareket etmeyi güç hale getirebilir ancak ürün modelinin kablosuz özelliği, mekandan ve yapılan işten bağımsız olarak hareket etmeyi, günlük aktivite her ne çeşitlilikte olursa olsun uygularken müzik keyfinden de geri kalmamayı isteyenler için birebirdir. Dilediğiniz anda kulaklığı kutusundan çıkarabilir ve hareket halindeyken bile dinlemeyi sürdürebilirsiniz. Bu şekilde siz zamanın nasıl geçtiğini anlamazken kulaklığınızın şarjı azalsa dahi kutusuna rahatça koyabilir ve hızla şarj edebilirsiniz. Minik bir kutuya sahip olan ürünü dilediğiniz yere götürebilir, yolda dahi kablosuz dinlemenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. iPhone Airpods 2. nesil fiyat özelliği ise kullanıcı bütçesine hitap eder niteliktedir. Trendyol'da yer alan bu avantajlı ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.