Airfel 600*1200 Panel Radyatör Tip 22 Kalorifer Petek

1.950 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Airfel 600*1200 Panel Radyatör Tip 22 Kalorifer Petek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOMBİ HOUSE Satıcı Ünvanı: BARIŞ ÇAKMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Vergi Kimlik Numarası: 2230486325
    Bu ürün KOMBİ HOUSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 600*1200 PANEL RADYATÖR BEYAZ TAM DOLU 12 YIL SERVİS GARANTİLİ TİP 22

Ürün Özellikleri

  • Tip Tip 22 (PKKP)
Geri Bildirim Ver

Airfel Tip Panel Radyatör Kalorifer Petek Çeşitleri Trendyol'da!

Evinizde etkin bir ısınma sağlamak için Airfel 600 x 1200 panel radyatör tip 22 petek kaloriferi güvenle tercih edebilirsiniz. Özel olarak geliştirilen bu kalorifer peteği, yüksek ısınma performansı sağlar. Söz konusu ürünü kullanarak yaşam alanlarınızın soğuk kış aylarında sıcak ve konforlu olmasını sağlayabilirsiniz. Petek, az miktarda sıcak suyla çalışma özelliğiyle dikkat çeker. Panel yapısı, su ısısının ortama sorunsuz bir biçimde iletilmesini sağlar. Bu ürünün bir diğer ön plana çıkan özelliği de tasarımıdır. Beyaz renk dizaynı, radyatörün şık bir görünüme sahip olmasını sağlar. Ürün bu sayede ev dekorasyonunuza da katkıda bulunur. Bu model, farklı kombi tipleriyle uyumlanabilen bir yapıdadır.

  • Ebat: 600 x 1200 mm
  • Renk: Beyaz
  • TS EN 442 standartlarına uygun

Airfel 600 x 1200 Beyaz Kalorifer Peteğinin Özellikleri Nelerdir?

Airfel 600 x 1200 Beyaz Kalorifer Peteğinin Özellikleri Nelerdir?

Nano teknoloji yüzey kaplaması, Airfel 600 x 1200 panel radyatör tip 22 petek kaloriferin dikkat çeken özelliklerinden biridir. Peteklerin yüzey kısmı, eskimeyen ve yıpranmayan bir yapıdadır. Üründen bu özelliği sayesinde uzun yıllar boyunca yararlanılabilir. Premium boya, kaloriferin dayanımını arttırarak uzun süreli kullanım sağlar. Ürün, üretim aşamasında basınç testlerinden geçirilmiştir. Söz konusu testler, kaloriferin 10 ile 13 bar arasında ısıya dayanıklı olduğunu gösterir. Ürün bu sayede ısıyı sorunsuz bir biçimde muhafaza ederek ortama iletir. Airfel 600 x 1200 panel radyatör tip 22 petek bağlantı elemanları dâhil olarak tasarlanır. Ürünü sisteme entegre etmek için odadaki kalorifer borularına bağlamak yeterlidir. Sol kenardaki elementlerle bağlantı sağlanabilir. Kaloriferin sağ üst kenarında bulunan anahtar kullanılarak sistem içinde biriken hava alınabilir.

Airfel 600 x 1200 Panel Radyatör Peteğin Isı Verimi Nasıldır?

İnce panel tasarımı, Airfel 600 x 1200 panel radyatör tip 22 petek kaloriferin yüksek ısı verimine sahip olmasını sağlar. Özel olarak dizayn edilmiş panel, sıcak suyla sağlanan ısıyı verimli bir biçimde üretir. Peteklerin içinde özel dolaşım kanalları vardır. Kombi tarafından ısıtılan ve sirkülasyona sokulan su, bu kanallar vasıtasıyla kalorifere iletilir. Ürün bu sayede az miktarda su harcayarak etkin ısınma sağlar. Radyatör yüzeyindeki boya ısıyı engellemeyen bir yapıdadır. Bu ürünü kullanarak yaşam alanlarınızda sıcak ve konforlu bir ortam yaratabilirsiniz. Peteğin sol kısmına vana bağlanabilir. Bu vana yardımıyla ısı iletim seviyesini ayarlamak mümkündür. Airfel 600 x 1200 beyaz 22 kalorifer peteği oda termostatı olarak bilinen sistemlerle de entegre edilebilir. Ürünün ısı verimini arttırmak için kullanımdan önce tesisattaki havayı almanız tavsiye edilir.

Airfel 600 x 1200 Panel Radyatör Tip 22 Petek Çevre Dostu mudur?

Özel kaplama malzemesi Airfel 600 x 1200 panel radyatör tip 22 petek kalorifere çevre dostu bir özellik kazandırır. Bu malzemede ağır metal ve toksik atık bulunmaz. Petek bu sayede üretim aşamasında doğaya hiçbir zarar vermez. Düşük miktarda su tüketimi ürünü çevre dostu kılan başka bir özelliğidir. Kaloriferin ısınması için az miktarda su yeterli olur. Cihaz bu niteliği sayesinde yoğun miktarda su ve doğalgaz kullanmadan ısınma sağlar. Söz konusu yapı, sürdürülebilirlik açısından avantajlıdır. Tasarruflu çalışma özelliği aynı zamanda ev ekonomisine de katkı sağlar. Bu peteği kullanarak minimum miktarda enerji tüketimiyle yüksek performanslı bir ısınma sağlayabilirsiniz. Evinizde sıcak bir ortam yaratan bu ürünü Trendyol üzerinden birkaç tıkla sipariş edebilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerini incelemek için ürün sayfası üzerinden Airfel 600 x 1200 panel radyatör tip 22 petek kalorifer yorum ve puanlamalarını incelenebilir.