Aiwa Modacar 40 Parça Cırcırlı Lokma Seti Özel Çantalı

399,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Aiwa Modacar 40 Parça Cırcırlı Lokma Seti Özel Çantalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: combat Satıcı Ünvanı: UMUT KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2902425424400001 Vergi Kimlik Numarası: 5350748402
    Bu ürün combat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özellikleri :
  • Krom kaplı çelikten üretilmiştir.
  • Özel kilitli taşıma çantasındadır.
  • 1 adet 3/8 inç kilitlenebilir çift yönlü kullanıma uygun sap
  • 14 adet 1/4 inç drive metrik lokma soket (4mm, 4.5mm, 5mm, 5.5mm, 6 mm, 6.5mm, 7mm, 7.5mm, 8mm, 9mm, 10mm, 11mm, 12mm, 13mm)
  • 14 adet 1/4 inç drive s.A.E. Lokma soket (5/32 3/16 7/32 1/4 9/32 5/16 11/32 3/8 13/32 7/16 15/32 1/2 17/32 9/16 inç)
  • 3 adet 1/4 inç drive s.A.E. Lokma soket (1/4 5/16 3/8 inç)
  • 1 adet 3/8 inç drive x3 uzatma barı
  • 1 adet 1/4 inç x 3/8 inç düzeltici
  • 1 adet 3/8 inç drive x21 mm spark plug soket
  • 1 adet 6 inç bükme kolu
  • 2 adet 3/8 drive metrik lokma soket (15mm 16mm)
Geri Bildirim Ver

Aiwa 40 Parça Cırcırlı Lokma Seti ile Aradığın Aletler Burada

Modacar Aiwa 40 parça lokma seti, günden güne gelişen teknolojinin etkisi sayesinde sürekli olarak değişiklik sunmaktadır. Modern tarzı ve eşsiz parçaları ile oldukça işlevsel bir performans ortaya koyan ürünler, geniş bir çerçevede hizmet sağlamaktadır. Yüksek formu ve kalitesi verim sağlayan cihazlar, vidalama yöntemi ile kolay ve pratik şekilde monte işlemlerinde kullanılmaktadır. Orantılı bir şekilde pek çok farklı özelliği ile sunulan ürün içerikleri, eşsiz potansiyeli açısından her materyale uyumlu bir yapı oluşturmaktadır. Modacar Aiwa 40 parça cırcırlı lokma seti, pratik ve kolay tutuş tasarımı ile piyasanın çok satan ürünleri arasında yer almaktadır. Materyal ve kullanım alanları bağlı olarak parçalar üzerinde farklılık sunan bu ürünler, özel içeriği ve malzemesi ile etkin performans sergilemektedir. ModaCar Aiwa 40 Parça Cırcırlı Lokma Seti Özel Çantalı 424510 satın al işlemini gerçekleştirerek kolaylıkla tamir işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

  • Her Zeminde Etkili
  • İşlevsel Özellikler
  • Uzun Süreli Kullanım

Modacar Aiwa 40 Parça Lokma Seti Kullanımı

Modacar Aiwa 40 Parça Lokma Seti Kullanımı

Kullanıcıları tarafından oldukça büyük ilgi uyandırmış olan Aiwa 40 parça cırcırlı lokma takımı seti anahtar tornavida çantalı, aynı zamanda kontrollü formu ile koruyucu özellik sergilemekte bununla birlikte birbirinden farklı özellikler yansıtmaktadır. Özel formu ve pratik parçaları ile dikkat çeken bu ürün modeli, krom kaplı çelikten üretilerek eşsiz bir kalite ortaya koymaktadır. Modacar Aiwa 40 parça cırcırlı lokma seti, özel kilitli taşıma çantası sunarak istenilen her alana kolaylıkla taşınabilmekte bununla birlikte güvenli kullanım imkanı oluşturmaktadır. İçerisinde çeşitli milimetrik parçalar bulunarak farklı alanlarda kullanıma uyum sağlayan bu lokma seti, yüksek performansı ile geniş bir müşteri kitlesine hizmet sağlamaktadır. Aiwa 40 parça lokma seti özel çantalı, birçok faktör ile dikkat çekerken parçaların yüksek kalitesi işlevsel bir form sunmaktadır.

Modacar Aiwa 40 Parça Lokma Seti Özellikleri

Modacar Aiwa 40 Parça Lokma Seti Özellikleri

Modacar Aiwa 40 parça cırcırlı lokma seti, yapısı ve dayanıklılığı ile yüksek potansiyel yansıtarak eşsiz bir performans oluşturmaktadır. Modacar Aiwa 40 parça cırcırlı lokma seti özel çantalı, kullanılan cihaza uyumlu olmalı bununla birlikte kullanıcının vücudunu korumaktadır. Cihazın özel tasarımı ve materyalleri ile birçok detay gözler önüne serilerek alt birim temini, koruyan bir yapı sayesinde tedavi yöntemi kullanmaktadır. sorusu ile karşılaşıldığında bir çok cihaz ismi duyulmaktadır. Modern tasarımı ile potansiyelini yansıtan lokma seti ürünleri pek çok kullanım alanında tercih edilmektedir. Yüksek formu ve işlevi açısından kolayca kullanım özenle tasarlanan bu ürünler, estetik yapısı ve performansı ile kolayca ayarlanmaktadır. Genel itibari ile insanların güvenliği oluşturulan Aiwa 40 parça cırcırlı lokma takımı, kolay ve pratik uygulamalar ile işlem yapmaktadır.

Modacar Aiwa 40 Parça Lokma Seti Fiyatları

Modacar Aiwa 40 Parça Lokma Seti Fiyatları

Set ürünü, 40 parça olma özelliği ile kullanışlı bir yapı sunmakta pek çok alanda yardımcı olmaktadır. Modern tasarımıyla özel olarak dizayn edilmiş ModaCar Aiwa 40 Parça Cırcırlı Lokma Seti Özel Çantalı 424510 parçalar, birçok farklı vida tasarımına bağlı bir şekilde hazırlanmaktadır. Üreticilerinin özel teknik sistemler eşliğinde hazırlandığı bu ürünler, geniş kullanıcı kitlesine hizmet sağlamakta aynı zamanda birçok farklı materyal etki oluşturarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Modacar Aiwa 40 parça cırcırlı lokma seti, eşsiz malzemeleri üstün potansiyel piyasada sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. ModaCar Aiwa 40 parça cırcırlı lokma seti özel çantalı 424510 yorumları ve sergilediği performans ile genel olarak müşteri memnuniyeti oluşturmakta ve kolayca tamir etme, monte etme gibi işlemlerde piyasanın gözdesi olarak dikkat çekmektedir. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.