Akademisyen Kitabevi Bir Bakışta Erişkin Acil Tıbbı - Jaycen Cruickshank,Thomas Hugles

192 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Akademisyen Kitabevi Bir Bakışta Erişkin Acil Tıbbı - Jaycen Cruickshank,Thomas Hugles

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akademisyen Yayınevi Kitabevi AŞ Satıcı Ünvanı: AKADEMİSYEN YAYINEVİ KİTABEVİ DAĞITIM BİLGİSAYAR TERCÜMANLIK İTHALAT İHRACAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0011055774000011 Vergi Kimlik Numarası: 0110557740
    Bu ürün Akademisyen Yayınevi Kitabevi AŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir bakışta serisi, kısa ve net yaklaşımı ile mükemmel çizimlerinden ötürü tıp fakültesi öğrencileri, asistanlar, genç hekimler ve sağlık çalışanları tarafından son derece sevilmektedir.Her biri tek seferde okunabilecek şekilde tasarlanmış olan iki sayfalık bölümler açıklayıcı metin ve renkli özeti içeren görsellerden oluşmaktadır. Son derece geniş bir konu dağarcığını kapsayan Bir bakışta serisi kitapları, konulara aşina olmak ya da tekrarlamak için uygun nitelikte hazırlanmış olup tıp fakültesi boyunca hatta sonrasında da faydalı bir kaynaktır.Erişkin Acil Tıbbı hakkında bilmeniz gereken her şey…Bir bakışta! Tüm içerik öğrenciler tarafından öğrenciler için gözden geçirilmiştir Wiley-Blackwell Tıp Eğitimi kitapları tamamen hitap ettiği okuyucu kitlesi göz önüne alınarak dizayn edilir. Kitaplarımızın hepsi de öğrencilerle beraber çalışarak geliştirilmiş olduğundan daima siz, öğrenciler, düşünülerek yayınlanmaktadır.Alışkın olduğunuz, tamamen renkli, kullanımı kolay Bir bakışta düzenindeki bu yeni kitap, tıp fakültesi öğrencileri ve genç hekimlere, konulara kolaylıkla ulaşılabilen bir giriş ve tekrar olanağı sunmaktadır.Bir Bakışta Erişkin Acil Tıbbı sayesinde, klinik pratik ve tıp fakültesi müfredatında Acil Tıbbın hızla yükselen çizgisi ile de uyumlu olarak, her öğrenci ve genç hekim, önemli konuları kullanıcı dostu bir şekilde hızla gözden geçirerek klinik tıbbın bu en heyecanlı alanına 'fırtına gibi' bir başlangıç yapacaklardır.Bir Bakışta Erişkin Acil Tıbbı:Hem çalışma hem de gözden geçirmeye uygun, kısa, görsel olarak desteklenmiş bir dersler dizisidir.Belirtiler üzerinden yapılandırılmıştır: 'Pnömoni' tanısı yerine 'Nefes darlığı' belirtisi kullanılmıştır.Acil serviste karşılaşabileceğiniz en önemli veya en tehlikeli durumlara odaklanmıştır.En güncel kardiyak resüsitasyon kılavuzlarını içermektedir.Başından sonuna kadar, tamamen renkli ve kapsamlı 47 tam sayfa görselle zenginleştirilmiştir. En çok satan Bir Bakışta serisinin en yeni bir kitabıdır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
Geri Bildirim Ver