Akayev Döküm Granit Zoo Pankek Tavası Siyah

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Akayev Döküm Granit Zoo Pankek Tavası Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 3 mm granit döküm pankek tavasıyla lezzetli omletler ve pankekler yapabilirsiniz Tava üzerinde bulunan hayvan figürleriyle farklı sunumlar yaratabilirsiniz. Pfoa içermez. Ürün ölçüleri: 28 cm'dir. Bulaşık makinasında kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Akayev Döküm Granit Zoo Pankek Tavası Siyah

Akayev döküm granit Zoo pankek tavası siyah AK-151.S modeli, pankekin en güzel halini hazırlamanızı sağlar. Pankek, kek hamurunun ve omletlerin minik şekliyle hazırlanıp tavada pişirilmiş halidir. Bu amaçla üretilen ürün, 3 milimetre kalınlığındadır. Ayrıca granit malzemeden üretilir. Rengi siyahtır. Tavanın iç yüzeyinde farklı hayvan figürleri bulunur. Hazırlanan malzemenin üst yüzeyinde piştikten sonra hayvan şekilleri belirir. Çocuklar için eğlenceli tabaklar hazırlama imkanı sunar. Kanserojen içeren kimyasallara sahip değildir. Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun bir üründür. Akayev döküm granit Zoo pankek tavası siyah, kullanılan malzemesi sayesinde mutfaklarda uzun yıllar tercih edilebilir. Tamamen yanmaz yapışmaz iç yüzeye sahiptir. Isıya dayanıklı dış yüzeyi, dikkat çeker. Keyifli sunumlar için tercih edebilirsiniz. Dilerseniz hediye etmek amacıyla da satın alabilirsiniz.

  • Granit malzeme
  • Hayvan figürlü tasarım
  • Yapışmaz iç yüzey

Döküm Granit Zoo Pankek Tavası Siyah Özellikleri

Döküm Granit Zoo Pankek Tavası Siyah Özellikleri

Döküm granit Zoo pankek tavası siyah, yüksek ısıya dayanıklılık gösteren non stick dış yüzeyle kaplıdır. Ürünün iç yüzeyi ise tamamen yanmayan ve yapışmayan bir tasarıma sahiptir. Döküm pankek tavası, ana malzemesi granittir. Ergonomik bakalit kulpu sayesinde eller ısıdan korunur. Ürünün iç yüzeyinde yer alan farklı hayvan figürleri, özellikle çocukların dikkatini çeker. Yemekleri daha eğlenceli hale getiren pankek tavası müşterilere farklı sunum seçenekleri sunar. Kolay temizlenebilme özelliğine sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur. Çizilmeye karşı son derece dayanıklı ve dirençlidir. PFOA içermez. Bu özellik zehirli gaz çıkarmadan pişirmeye uygun olmasını kanıtlar niteliktedir. Granit pankek tavası, yüksek ısı iletkenliği sayesinde kısık ateşte dahi hızlı pişirme performansına sahiptir. Mutfakta sağlıklı ve eğlenceli pankekler hazırlamak isterseniz bu modeli güven içinde tercih edebilirsiniz.

Döküm Granit Zoo Pankek Tavası Kullanımı

Döküm Granit Zoo Pankek Tavası Kullanımı

Akayev döküm granit zoo pankek tavası siyah kullananlar, genel olarak ürünün kolay temizlenebilme özelliğine ve az yağla dahi iyi pişirme sağladığına vurgu yapar. Granit tava, yüksek ısı iletkenliği sayesinde düşük ısıda pişirilen malzemelerde dahi iyi derecede pişirme sağlar. Bu özellik, malzemenin granit ve döküm olmasına bağlıdır. Granit; yanmayan ve yapışmayan yapıdadır. Döküm ise dış tabakanın demir olması sebebiyle ısıyı büyük ölçüde iletir. Akayev döküm granit zoo pankek tavası siyah yorumları, genel olarak müşterilerin alt yüzeyde yer alan farklı hayvan figürlerinin eğlenceli tabaklar yaratmadaki başarısından bahseder. Ürün, çevre dostu ve doğaya zarar vermeyen geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilir. Isıyla temas ettiğinde zehirli gaz çıkarma ve kanserojen olma özelliği yoktur. Çocuklarınıza eğlenceli hayvan figürlü omletler ve mini pankekler hazırlamak için döküm tavayı kullanabilirsiniz.

Granit Zoo Döküm Tava Fiyatları

Granit Zoo Döküm Tava Fiyatları

Çevreyle uyumlu dost üretim teknolojisine sahip tava, çizilmeye karşı ekstra dirençlidir. Az yağ kullanarak lezzetli yemekler pişirmeye yardımcı olur. Bu sayede müşterilere daha sağlıklı pişirme yöntemi sunar. Yanmayan ve yapışmayan iç yüzeyi sayesinde kullanımı hem kolay hem de rahattır. Aynı zamanda kolay temizleyebilme özelliğine de sahiptir. Ürünün farklı hayvan figürlerine sahip olması, çocuklara yemeklerini yerken hem eğlenme hem de hayvan isimlerini öğrenme imkanı sağlar. Pişirme yaparken döküm olması sebebiyle ısı, tavanın her yerine yayılır. Isıyı iletmeyen bakalit kulpu sayesinde müşteriler ellerini yakmadan pişirme yapar. Akayev döküm granit zoo pankek tavası siyah fiyatları pek çok müşteri için cazip fiyatlara sahiptir. Fiyat ve performans ürünüdür. Eğlenceli ve efektif olan granit malzemeli bu tavaya cazip fiyat seçenekleriyle Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.