Akdeniz Bahçe Çit Direği Köşebent Direk Bahçe Tel Örgü Direği 2 Metre Çit Direği

191,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Akdeniz Bahçe Çit Direği Köşebent Direk Bahçe Tel Örgü Direği 2 Metre Çit Direği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TURHANLAR TİCARET Satıcı Ünvanı: YUSUF TURHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Siirt Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8711112897
    Bu ürün TURHANLAR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 200 CM UZUNLUKTA BİR UCU SİVRİ 50 CM DE BİR DELİKLİ 40X40 KALINLIK 3 MM EĞİLMEZ BÜKÜLMEZ DEFORME OLMAZ ÜRÜN BOYASIZDIR.
Geri Bildirim Ver

Akdeniz mzfdnz012 2 Metre Bahçe Köşebent Tel Örgü Çit Direği

Akdeniz 2 m bahçe tel örgü direği, kullanışlı özelliklere sahiptir. Bu ürün; bahçe, park, site, villa, arazi ve tarla gibi açık alanlarda özel mülkiyet sınırını belirlemek için kullanılır. Kullanıldığı alanı diğer bölgelerden ayırdığı için güvenlik açısından da sıkça tercih edilir. Tel örgü çiti, yüksek kaliteli yapısı sayesinde son derece dayanıklıdır. Dış etkenlere karşı dirençli yapı, uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Eğilme ve bükülme gibi durumların yaşanma olasılığı düşüktür. Ürün, telleri birbirine rahatça bağlamanızı olanaklı kılar. Tel örgülerin düzgün görünmesi noktasında da işlevseldir. Köşebent olarak tercih edildiği için geniş bir kullanım alanına sahiptir. Akdeniz 2 m bahçe tel örgü, özellikleri sayesinde adından sıkça söz ettirir.

  • Uzunluk: 200 cm
  • Kalınlık: 3 mm
  • Boya: Yok

Akdeniz 2 m Tel Örgü Köşebent Direğin Özellikleri Nelerdir?

Akdeniz 2 m Tel Örgü Köşebent Direğin Özellikleri Nelerdir?

Akdeniz 2 m bahçe tel örgü direği, birbirinden işlevsel özelliklerle donatılır. Bu ürün, tel örgüleri sabitlemek için kullanılır. Aynı zamanda koruyucu tellerin birbirine bağlanmasına da yardımcı olur. Direğin ön panelinde bulunan deliklere tel örgüler rahatça geçirilir. Hafif aralıklı yapı sayesinde çit sabitlemesi yapmak son derece kolaydır. Akdeniz 2 m bahçe tel örgü direğinin uç kısmı sivri bir formda tasarlanır. Ürünün sivri ucu, toprağa veya betona sabitleme sırasında önemli bir avantaj yaratır. Konumlandırmayı doğru şekilde yapmanıza da büyük oranda katkı sağlar. Ürün, farklı tel örgü çeşitleri ile kullanıma uygundur. Açık alanların güvenliğini sağlayan ekipmanların arasında kullanışlılığı ile bir adım öne çıkar. Çok yönlü kullanım avantajı sunan bu ürünü, kalın ve ince örgü telleri için tercih edebilirsiniz.

Akdeniz 2 m Tel Örgü Köşebent Direğin Ölçüleri Nasıldır?

Akdeniz 2 m Tel Örgü Köşebent Direğin Ölçüleri Nasıldır?

Akdeniz 2 m bahçe çit direği, kullanıldığı alana fonksiyonellik kazandıran ölçüleriyle beklentileri karşılar. Söz konusu ürünün toplam uzunluğu 2 m olarak belirlenmiştir. Aparatın yüksek yapısı sayesinde farklı genişlikteki tel örgüleri bağlamak son derece kolay bir hâle gelir. Ürün, açık alanlarda güvenliği sağlamak için makul ölçülerde tasarlanır. Bu çit direğinin üzerinde belirli aralıklarla oluşturulmuş delikler bulunur. Deliklere tel örgü uçlarını geçirmek kolaydır. Direğin kalınlık ölçüsü ise toplam 3 mm'dir. İnceliği sayesinde tel örgülerle bir arada kullanıldığında tamamlayıcı görüntü oluşturur. Ek olarak bu tel direği köşe alanlarında kullanıma uygundur. Açılı tel örgü montajı sırasında köşe noktalarda sabitleme yapmak için söz konusu aparatı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Akdeniz 2 m Bahçe Tel Örgü Direği Dayanıklı mıdır?

Güncel üretim teknolojileri ile geliştirilen Akdeniz 2 m bahçe çit direği, demir malzemelerden imal edilir. Özel materyal yapısı sayesinde son derece kalitelidir. Kolay kolay zarar görmediği için tel örgülerin sabit durmasını sağlar. Direk zararlı dış etkenlere karşı son derece dirençlidir. Yağmur, kar yağışı ve güneş ışığı gibi hava koşullarından etkilenmez. Açık alanda kullanıma uygun bir yapıya sahiptir. Sıcaklık ve nem de bu ürünün direnç gösterdiği unsurların arasında yer alır. Akdeniz 2 m köşebent direk ürününün imalat aşamasında boya kullanılmaz. Bu sayede zaman içinde renk bozulması gözlemlenmez. Ürünü; tarla, bahçe, çocuk parkı, site çevresi gibi alanlara tel örgü uygulaması yapmak için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Akdeniz 2 m bahçe tel örgü yorumları, ürünü daha önce satın alan kullanıcıların değerlendirmelerini içerir. Siz de bu kaliteli ve işlevsel tel örgü direğini satın almak isterseniz, Trendyol'dan kolaylıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz.