Aker Hediyelik Küçük Deniz Yıldızı 50 Adet 1,5x3,5cm Gerçek Deniz Yıldızları Nikah Şekerleri Süsleme Malzemesi

223 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Aker Hediyelik Küçük Deniz Yıldızı 50 Adet 1,5x3,5cm Gerçek Deniz Yıldızları Nikah Şekerleri Süsleme Malzemesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeni Hediyelik Dünyam Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ERDURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3520125681
    Bu ürün Yeni Hediyelik Dünyam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gerçek deniz yıldızı, denizde yaşar ve her türlü deniz canlısıyla beslenir. Kurutulmuş, doğal ve uygun fiyatlı deniz yıldızlarını aker hediyelik firmasından satın alabilirsiniz. Farklı boyutlarda deniz yıldızları ve diğer deniz kabuğu türleri satmaktayız. 1,5cm x 3,5cm ölçülerine sahip doğal deniz yıldızı sahibi olmak için bu ilan üzerinden sipariş verebilirsiniz. Orijinal deniz yıldızı, kuru ve en güzel şekilde paketlenerek kargoya verilmektedir. Natürel deniz yıldızı satın almak isteyenler için açılan ilandır. Ucuz deniz yıldızı türlerini satıyoruz ve her türlü hediyelik eşya yapımında kullanılmaktadır. Kaliteli deniz yıldızı siparişi verebilirsiniz, ayrıca iri deniz yıldızı ve büyük deniz yıldızı türlerini ilanlarımız arasında bulabilirsiniz. Küçük deniz yıldızı, nikah şekeri ve bebek şekerleri süslemelerinde yoğun olarak tercih edilmektedir. Ufak deniz yıldızı adetli satılmaktadır ve ev eşyalarının üzerine silikon yardımıyla yapıştırılabilir. Minik deniz yıldızı kurutulduktan sonra en iyi şekilde muhafaza edilmektedir. 50 adet uygun fiyatlı deniz yıldızı satın alacağınız ilandır ve aker hediyelik firmasının diğer ilanlarına da bakmanızı tavsiye ediyoruz. El işi malzemeleri, tasarım ürünler, süsleme, paketleme, nikah şekeri yapma, bebek şekeri imalatı, ev dekorasyon, tasarım, mimari yerleştirme ve diğer her şey için doğal deniz yıldızı kullanımı tercih ediliyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver