9
Dikiz Aynası kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Aker Hediyelik Yeni Tasarımlardan Seçme Çift Pleksi Araba Dikiz Aynası Süsü Krom Metalik

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
250 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aker Hediyelik Yeni Tasarımlardan Seçme Çift Pleksi Araba Dikiz Aynası Süsü Krom Metalik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARALS Satıcı Ünvanı: ZELAL ARAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0710896090
    Bu ürün ARALS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aker Hediyelik Yeni Tasarımlardan Seçme Çift Taraflı Pleksi Araba Dikiz Aynası Süsü Krom Metalik ürünüdür. Malzeme: 2.8 mm Aynalı Pleksi Renk: Parlak Gold Paket İçeriği : Pleksi, Bağlantı için ip, Püskül Ve Boncuk Araba dikiz aynası süsü Araba dikiz aynası süsünü aracı olan tüm sevdiklerinize hediye edip onların kalplerini kazanabilirsiniz. Satın aldığınız Aker Hediyelik pleksi lazer kesim ürünlerini beğeneceğinizi ve geri iade etmek istemeyeceğinizin garantisini veriyoruz. Piyasadaki en kaliteli lazer kesim pleksi ürünlerini satıyoruz. Pleksi araç dikiz aynası süsleri, dekoratif ev süsü ve lazer kesim duvar dekorları hediyelik ürün satışında Aker Hediyelik firması kusursuz ve hatasız pleksiler satmaktadır. Araba, ev, mağaza, bahçe, havuz kenarı, otopark, apartman, kapı ve bir çok yerde kullanılan pleksi malzemeler, lazer kesim sayesinde en iyi kıvrımlara sahip olur. Gold ve gümüş pleksi modellerimizin üst kısmında koruyucu ve darbe önleyici jelatini var. Pleksi lazer kesim modeli kullanmacan önce koruyucu jelatini çıkarmayı unutmayın. Diğer Aker Hediyelik gold, gümüş ve şeffaf renkteki pleksi malzemelere ve diğer ürünlerimize bakmayı unutmayın. Trendyol Aker Hediyelik mağazasını takip ederek, ürünleri beğenerek ve koleksiyona ekleyerek tüm güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Yılbaşı hediyesi, özel günlerde hediye edebileceğiniz süper bir seçenek olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Dacia Dokker
  • Araç Bilgisi DACIA Dokker 1.5L dCI 5MT
Geri Bildirim Ver