Genel Markalar 1100e Şeffaf Silikon 280 ml

89,30 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
123,56 TL
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 1100e Şeffaf Silikon 280 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7Kat Satıcı Ünvanı: 7 KAT ENDÜSTRİYEL YAPI MARKET VE SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001155975400001 Vergi Kimlik Numarası: 0011559754
    Bu ürün 7Kat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Amaçlı Silikon Özellikleri
  • - Kürleştikten sonra sürekli elastik kalır. - Asetoksi sistem kürleşir. - Gözeneksiz yüzeylere mükemmel yapışma sağlar. - Çatlamaz, sararma yapmaz, yaşlanma etkilerine dirençlidir. - Deterjan, temizlik malzemesi ve kimyasallara karşı dayanıklıdır. - Her mevsim uygulanabilir. - Kürleşme esnasında tipik asit kokusu yayar. Genel Amaçlı Silikon Kullanım Alanları
  • - Genel olarak cam takma ve montajı işlerinde kullanılmaktadır. - Kapı ve pencere aralıklarında yalıtım ve dolgu amaçlı kullanılabilir. - DIY projelerinde - Banyo ve mutfaklardaki uygulamalar ile sıhhi tesisat işlerinde - Cam, porselen, çelik vb malzemelerin birleşim ve ek yerlerinde - Elektrik malzemelerinin, priz ve anahtarlarının izolasyonunda kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Akfix Akfıx 100e Silikon Şeffaf 280 ml EJNRUV58

Genel amaçlı kullanılabilen Akfix silikon şeffaf 280 ml farklı uygulama alanlarında tercih edilebilir. Güçlü yapışma özelliği ile öne çıkar. Yapıştırma ve derz dolgu amacı ile farklı sektörlerde kullanılabilmesi mümkündür. Evlerde gerekli tamirat yapmak için ya da profesyoneller tarafından kullanılabilir. Bu özellikleri ile Akfix şeffaf silikon farklı ihtiyaçların ortadan kaldırılmasını sağlar. Tesisatların tamamlanmasında ya da yalıtım amaçlı da kullanılabilir. Farklı koşullara karşı da oldukça dayanıklı bir malzemedir. Tasarımı ile de tek başına silikon tabancasına ihtiyaç duyulmadan kullanılabilir. Ancak kullanım amaçlarına bağlı olarak silikon tabancası ile kullanılabilmesi mümkündür. Kaliteli yapısı ve konforlu kullanım özellikleri ile diğer silikon çeşitlerinden ayrılabilir.

  • Genel Kullanım
  • Yüksek Yapışma Gücü
  • Dirençli Yapı

Farklı Kullanım Alanları için Akfix Şeffaf Silikon

Akfix 100e silikon şeffaf 280 ml genel amaçlı olarak adlandırılan bir silikondur. Bu özelliği de farklı alanlarda kullanılabilir. Cam takma işlemleri başta olmak üzere farklı uygulamalarda tercih edilebilen bir silikondur. Bu uygulama alanın yanı sıra kapı ve pencere kenarlarına yalıtım amacı ile de kolaylıkla uygulanabilmesi mümkündür. Zarar görmeyen ve koşullardan etkilenmeyen yapısı ile sızdırmazlık özelliğine de sahiptir. Bu alanların yanı sıra banyo ve mutfaklarda gerekli olan tesisat işleri için de kullanılabilir. Lavabo kenarları ya da duş kabini kenarları için kullanılabilir. Bunlara ek olarak Akfix 100e silikon şeffaf 280 ml içeriği ile derz dolgu amacıyla da kullanılabilmesi mümkündür. Derz dolgularının belirli bir süre sonra eskimesi ya da çatlaması gibi sorunların görülmemesini sağlar. Çeşitli deterjan kullanımı nedeni ile derz dolgularında ya da lavabo kenarlarında sorunlar ortaya çıkabilir. Bu sorunların giderilmesi ve tekrar yaşanmaması içinde şeffaf silikon kullanılır.

Akfix Şeffaf Silikon Özellikleri

Akfix 100e silikon şeffaf 280 ml özellikleri ile gözeneksiz yüzeylerde yüksek oranda tutunma sağlar. Temiz ve pürüzsüz yüzeylere rahatlıkla uygulanabilir. Tek komponentli bir üründür. İnşaat malzemelerinin yapıştırılması amacı ile de kullanılabilir ve bu yüzeylere uygulanabilir. Farklı yapılara sahip malzemelerin Akfix 100e silikon ile yapıştırılması mümkün olur. Çelik, cam ve porselen gibi farklı yapılara, yüzeylere sahip ürünler rahatlıkla yapıştırılabilir. Bu özellikleri ile de evlerde de mutlaka yer alması gereken bir üründür. Beklenmeyen anlarda silikon ve yapıştırıcı ihtiyacı ortaya çıkabilir. Bu zamanlarda da kolay kullanım sağlayan ve sağlam yüzeylerin ortaya çıkmasında rol oynayan Akfix şeffaf silikon tercih edilebilir. Yapısı ve rengi ile de dikkat çeken bir görünüme sahip değildir. Uygulama sonrasında elastik bir yapıya bürünür ve bu şekilde kalır. Uzun süre eskime ve renk değişimi gibi sorunlar görülmez.

Akfix Şeffaf Silikon Fiyatları

Akfix 100e silikon şeffaf EJNRUV58 farklı kullanım alanları için uygun olması ve kalitesi ile tercih edilen bir üründür. 280 ml miktarı ile de ihtiyaçların karşılanabilmesi için oldukça yeterlidir. Uygulama sonrasında çatlama veya sararma gibi problemlerin de ortaya çıkmamasını sağlar. Silikon kullanımlarında bu ve benzeri sorunlar ile karşılaşılabilir. Ancak Akfix silikon kullanımı için bu durumlar söz konusu olmaz. Farklı kullanım şekilleri tercih edilse de sızdırmazlık ve yalıtım özelliklerini daima korur. Sizler de Akfix 100e silikon şeffaf 280 ml yorumları ve ürün detaylarına ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.