Akfix Mdf Yapıştırıcıl Hızlı Yapıştırıcı 200 Ml 50 Gr

58 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (41)
Kurumsal Fatura
1.700 TL'ye 20 TL İndirim
9 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
63,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Akfix Mdf Yapıştırıcıl Hızlı Yapıştırıcı 200 Ml 50 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYPEK HIRDAVAT İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: AYPEK HIRDAVAT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123050413000001 Vergi Kimlik Numarası: 1230504130
    Bu ürün AYPEK HIRDAVAT İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 705 hızlı yapıştırıcı (mdf kit) günlük yaşamda çok geniş bir kullanım alanına sahip olan akfix 705 hızlı yapıştırıcı (mdf kit) bir adet siyanoakrilat ve bir adet aktivatörden oluşan bir settir. Iç ve dış mekanlarda
  • mdf, ahşap, metal, alüminyum, mermer, beton, taş, granit, seramik, doğal taş, kauçuk, deri ve bir çok sert plastik yüzeyin saniyeler içerisinde, hızlı ve kolay bir şekilde bir birine yapıştırılması için kullanılır. Özellikler yüksek yapışma gücü
  • dikey yüzeylerde kullanıma uygun, akma ve sıçrama yapmaz.
  • yüksek viskoziteli olduğu için özellikle gözenekli ve yapıştırılması zor yüzeylerde, yapışma gücünün artmasını sağlar.
  • uygulama alanları ahşap parçaların montaj ve tamiratında
  • mdf, kauçuk, deri ve plastik yüzeylerde
  • özellikle hızlı kürleşme istenen uygulamalarda tercih edilir.
  • ambalaj s.Kodu ü.Kodu tür/renk hacim koli içi ad. Paletteki adet barkod ga065 705 - 400 ml + 100 gr 24 - - ga060 705 - 200 ml + 50 gr 24 - - ga055 705 - 100 ml + 25 gr 48 - -

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Hızlı Yapıştırıcı
  • Okula Dönüş Evde Eğitim
Geri Bildirim Ver

Akfix 705 Profesyonel Hızlı Yapıştırıcı 200 ml 50 gr

Akfix 705 profesyonel hızlı yapıştırıcı 200 ml 50 gr pek çok farklı işlem için kullanılabilen yapıştırıcılardan biridir. Farklı işlemden kasıt ise farklı yüzeyler için kullanılabilmesidir. Kalıcı yapıştırmalara imkân tanımasının yanı sıra yapıştırma işlemini de oldukça kısa süreler içinde gerçekleştirir. Bu özellikleri ile öne çıkan ve tercih nedenleri arasında yer alan Akfix 705 hızlı yapıştırıcı yapıştırma işleminin zor olduğu yüzeylerde de oldukça etkilidir. Günlük ihtiyaçlar için kullanılabileceği gibi profesyonel işlemleri için de kullanılabilmesi mümkündür. Tamir ve montaj işlemleri sırasında profesyoneller tarafından rahatlıkla kullanılabilir. İki farklı üründen oluşan bu yapıştırıcı seti ile ihtiyaçların karşılanması mümkün olur. Yapıştırma işlemleri için kullanılan bu ürün bir adet aktivatör ve bir adet de siyanoakrilat içerir.

  • Dayanıklı
  • Hızlı Yapıştırma
  • Farklı Yüzeylerde Kullanım

İşlevsel Akfix 705 Profesyonel Hızlı Yapıştırıcı

İşlevsel Akfix 705 Profesyonel Hızlı Yapıştırıcı

Akfix 705 profesyonel hızlı yapıştırıcı 200 ml 50 gr içeriği ile hızlı yapıştırmaya imkan tanır. Hızlı bir yapıştırma ve kuruma sağlamasının yanı sıra yüksek dayanıklılığa sahip yapıştırmaların gerçekleştirilmesini de sağlar. Diğer yapıştırıcılar ile karşılaştırıldığı zaman ise akma ve sızdırma gibi sorunlara neden olmaz. Bu özellikleri de oldukça önemli özellikler olarak görülür. Gözenekli yüzeylerin yapıştırılması oldukça zorlayıcıdır. Ancak Akfix 705 yapıştırıcı bu ve benzeri yüzeylerde de işlevlerini yerine getirir ve kolaylık sağlar. İç ve dış mekanlarda yer alan eşyaların ya da alanların yapıştırılması için rahatlıkla kullanılabilir. Çevre koşulların hızlı ve kolay bir şekilde etkilenmesi mümkün olmaz. Bu özelliği de yine belirgin özellikleri arasında yer alır.

Akfix 705 Profesyonel Hızlı Yapıştırıcı Kullanım Alanları

Akfix 705 Profesyonel Hızlı Yapıştırıcı Kullanım Alanları

Üstün özellikleri ile bilinen Akfix 705 profesyonel hızlı yapıştırıcı 200 ml 50 gr kullanımı farklı alanlarda gerçekleşebilir. Ahşap, beton, granit, seramik, deri, taş ve MDF gibi farklı yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle ahşap yüzeylerde sıklıkla kullanılan ve ihtiyaç duyulan bir üründür. Montaj sırasında kullanım konforu sağlayabilir. Mermer ve alüminyum yapılı yüzeyler için de kullanımı mümkün olan bir üründür. İhtiyaç durumuna göre neredeyse her alanda kullanılabilir. Akfix 705 profesyonel yapıştırıcı CopyEJMQSUWZ satışa sunulan miktarı ile de oldukça yeterli bir üründür. Kullanım alanlarına göre kullanım miktarları değişebilse de az miktarda kullanımında bile güçlü yapıştırmaya imkân tanıyan bir yapıştırıcıdır. Metal özelliğe sahip yüzeylerde dahi ihtiyaçlara göre kullanımı mümkün olur.

Akfix 705 Profesyonel Hızlı Yapıştırıcı Fiyatları

Akfix 705 Profesyonel Hızlı Yapıştırıcı Fiyatları

Akfix 705 profesyonel hızlı yapıştırıcı 200 ml 50 gr kullananlar profesyonel veya amatör olabilir. Profesyonel kullanıma uygun şekilde üretimi gerçekleştirilse de ihtiyaçlara göre satın alınabilmesi ve kullanılması mümkündür. Akfix kullananlar yapıştırıcı hakkında deneyimlerini ve memnuniyetlerini de dile getirir. Özenli şekilde paketlenerek kullanıcılara ulaştırılması ve bir yapıştırıcıya göre üstün performansı ile öne çıkması oldukça önemli konulardır. Ürün modelleri ve özelliklerinin yanı sıra fiyat konusu da merak edilir. Akfix 705 profesyonel yapıştırıcı fiyatlarının farklılık göstermesi mümkündür. Akfix 705 profesyonel hızlı yapıştırıcı 200 ml 50 gr yorumları ve detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz. Ardından Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.