Samsung By Harman Y400 Uyumlu Kablosuz Bluetooth Mikrofonlu Kulaklık Siyah Samsung Türkiye Garantili

3.529 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung By Harman Y400 Uyumlu Kablosuz Bluetooth Mikrofonlu Kulaklık Siyah Samsung Türkiye Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WİNEX Satıcı Ünvanı: GÜVEN GRUP TEKNOLOJİ VE İLETİŞİM HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336054621500016 Vergi Kimlik Numarası: 3360546215
    Bu ürün WİNEX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung By Harman Y400 Kablosuz Bluetooth Mikrofonlu Kulaklık Siyah Samsung Türkiye Garantili

Ürün Özellikleri

  • Model Kulaküstü
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 4.2
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Akg Y400 Bluetooth Kulaklık Siyah AKG-Y400

Akg Y400 bluetooth kulaklık siyah AKG-Y400, ayarlanabilir kafa bandı, dönen kulaklık ve katlanabilir ergonomik tasarımı ile kullanım kolaylığına sahiptir. Çağrı ve müzik kontrol özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca sahip olduğu mikrofonu sayesinde telefon görüşmelerini sağlamaktadır. Android ve IOS ile uyumu olan Akg y400 kablosuz kulaklık, 20 saat kullanım süresi ve 10 metreye kadar kullanım mesafesine sahiptir. Yüksek ses kalitesine sahip ürün ile tüm favori şarkılarınızı keyifle dinleyebilirsiniz. Tek bir düğmeyle ortamdaki sesleri kontrol edebilirsiniz. Kulaklık çıkarıldığında otomatik olarak duraklatabilir ve kulağınızın üzerine yerleştirdiğinizde otomatik olarak çalar. Samsung kulaklığın sahip olduğu alüminyum bölme, yumuşak bantlar ve köpükten üretilen yastıklara sahip kulaklık dayanıklılık ve konfor düşünülerek tasarlanmıştır. Eğer kullanışlı ve konforlu bir bluetooth kulaklık arayışındaysanız Samsung kulaklığı tercih edebilirsiniz. Gelişmiş tasarım ve özelliklere sahip Akg bluetooth kulaklık kullanıcıların beğenisini kazanmıştır.

  • Katlanabilir Tasarım
  • Yüksek Ses Kalitesi
  • Yumuşak Kafa Bandı

Akg Y400 Bluetooth Kulaklık Siyah Modelleri

Akg Y400 Bluetooth Kulaklık Siyah Modelleri

Bluetooth kulaklık modelleri içerisinde yer alan Samsung Akg y400 kablo bağlantısına ihtiyaç duymadan iki cihazı birbirine bağlar. Telefon ve diğer cihazlarınızı bağlamak için bluetooth özelliğe sahip ürünleri tercih edebilirsiniz. Açma ve kapama tuşlarına bastıktan sonra telefonunuz ve kulaklığınızla bağlantı kurarak müzik dinleyebilirsiniz. İster ev ister dışarıda nerede olursanız olun istediğiniz yerde kaliteli müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Stüdyo gibi alanlarda müzik kaydı yapmak için kulaklıklar büyük önem taşımaktadır. Özellikle kusursuz bir şekilde müziği dinlemek ve ses kaydı yapmak için özel tasarlanan Akg y400 kulaklığı tercih edebilirsiniz. Oyun oynamaktan vazgeçmek istemeyenler için oyun oynarken içindeymiş hissi veren kulaklıkları inceleyebilirsiniz. Yüksek performans sunan kulaklıkları, ihtiyacınız olan sesi yüksek kalitede kulaklığa aktararak yüksek performanslı müzik dinleyebilirsiniz. Akg kulaklığın gelişmiş özellik ve tasarıma sahip olması ses kalitesinin yüksek olmasını sağlamaktadır.

Rahat Tasarıma Sahip Akg Y400 Bluetooth Kulaklık Siyah

Rahat Tasarıma Sahip Akg Y400 Bluetooth Kulaklık Siyah

Tüm alanlarda kullanıma uygun olan Samsung y400 kulaklık yüksek ve kaliteli ses çıkış özelliği ile güçlü ses sunar. Kaliteli ve yüksek performanslı kulaklık arayışında olanlar için iyi bir tercihtir. Kulak üstü kulaklıklarda farklı cihaz bağlantıları bulunur. Hem evde hem de dışarıda tercih edeceğiniz Akg y400 bt yüksek bas kalitesine sahiptir. Ayrıca kulağa hafif baskısıyla da net olarak müzik dinlemenizi sağlar. Kulak üstü kulaklıklar kulağı acıtmayarak uzun süre kullanım vaat etmektedir. Sahip olduğu tasarımı ile müzik zevkinize ara vermeden kullanmaya devam edebilirsiniz. Bilgisayarın başında da işinizi görecektir. Samsung kulaklık hafif ve taşınabilir özelliği ve kulağı acıtmayan malzemelerden üretilmesi uzun süre kullanmayı vaat etmektedir. Ergonomik ve kaliteli olan kulaklık yüksek ses deneyimi sunmakla birlikte kulağa zarar vermez. Kullanıcı rahatsız etmeyen bas özeliğine sahip kulaklık kulak sağlığına katkı sağlar.

Akg Y400 Bluetooth Kulaklık Siyah AKG-Y400 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Akg Y400 Bluetooth Kulaklık Siyah AKG-Y400 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Dinamik ve kapalı çalışma özelliğine sahip olan Akg y400 kulaklık kaliteli bir ses deneyimi sunmaktadır. Ses hassasiyetine sahip kulaklıklar sesi düşük ve ses seviyesinde algılamaktadır. Kulak üstü kulaklık kullanıcılara sağladığı avantaj ve sesli görüşme imkânı ile kablosuz ve kablolu seçenekler sunmaktadır. Akg y400 bluetooth kulaklık, çağrı cevaplama özelliği ile de telefonunuz çaldığı anda kulaklık üzerinde bulunan tuşlarla cevaplama imkânı sunmaktadır. Akg y400 özellikleri ile dikkat çekmektedir. Farklı odalarda olsanız bile Samsung kulaklıkla telefon görüşmesi sağlayabilir ve kesintisiz görüşmeler yapabilirsiniz. Siyah ve beyaz renklerin kullanıldığı bluetooth kulaklık farklı renkleri ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Akg y400 inceleme ile ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Akg y400 yorum ve görüşleri, ürünün performansı ile ilgili olumludur. Akg y400 fiyat seçenekleri her bütçeye hitap etmektedir. Ürünü satın almak için, Trendyol'dan kolay ve güvenli alışveriş yapabilirsiniz.