Akıl Çelen Kitaplar Kuvvet Antrenmanı Anatomisi - - Pat Manocchia Kitabı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
251,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
278,32 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Akıl Çelen Kitaplar Kuvvet Antrenmanı Anatomisi - - Pat Manocchia Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapbulan İthal Kitap Satıcı Ünvanı: ARKADAŞ PAZARLAMA DAĞITIM İNŞAAT TAAHHÜT VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079036277600042 Vergi Kimlik Numarası: 0790362776
    Bu ürün Kitapbulan İthal Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ünlü fitness uzmani Pat Manocchia, "etkili bir kuvvet antrenmani programinin tüm bedeni çalistirmaya yönelik olmasi gerektigini" vurguluyor. Elinizdeki kitap, bedenin tüm kaslarini, kemiklerini, eklemlerini, bag ve tendonlarini çalistiran 5 temel egzersiz grubunu içeren kapsamli bir program sunuyor. Tüm egzersizler anlasilir açiklamalar, renkli fotograflar ve ayrintili anatomik çizimlerle destekleniyor ve kitap sayesinde, hareketlere dâhil olan bütün kas gruplarini kolayca ögrenecek, egzersizleri dogru ve verimli sekilde uygulayacaksiniz. Ayrica, kitapta 5 temel grupta yer alan hareketlerin en verimli sekilde nasil kullanilabilecegini gösteren örnek kondisyon programlari da bulacaksiniz. Kuvvet Antrenmani Anatomisi adli bu kitap, yol gösterici ipuçlariyla bedeninizle ilgili çok önemli bilgiler vermenin yani sira, antrenmanlariniz için de kapsamli bir rehber olacak. "Pat Manocchia mükemmel bir antrenör, çünkü onun bilgisi ve derin tecrübesinden çok yararlaniyorum ve bu da daha iyi performans göstermemi sagliyor. " -Tenisin efsane ismi John McEnroe-"Müsabaka dönemini bitirip dinlenme dönemine girdigimizde Pat'in antrenman programlarini ve yöntemlerini uyguladim. Hiçbir zaman böylesine formda oldugumu hatirlamiyorum! Pat Manocchia fiziksel durumunuzu üst seviyeye tasimakla kalmiyor, zihinsel olarak da büyük bir siçrama göstermenizi mümkün kiliyor.-Buz Hokeyi oyuncusu Sean Avery-(Tanitim Bülteninden) Ürün Adı: Kuvvet Antrenmanı Anatomisi Ürün Kodu: 9786055069209 Yazar: Pat Manocchia Basım Yılı: 2014 Kapak Türü: Sayfa Sayısı: 160 Kağıt Cinsi: Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Pat Manocchia
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver