Akıl Çelen Kitaplar Ölüm Defteri 3 (DEATH NOTE) - Tsugumi Ooba

87,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
124 TL121,18 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,70 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Akıl Çelen Kitaplar Ölüm Defteri 3 (DEATH NOTE) - Tsugumi Ooba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapbulan İthal Kitap Satıcı Ünvanı: ARKADAŞ PAZARLAMA DAĞITIM İNŞAAT TAAHHÜT VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079036277600042 Vergi Kimlik Numarası: 0790362776
    Bu ürün Kitapbulan İthal Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölüm Defteri 3 (Death Note) - Tsugumi Ooba

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Tsugumi Ooba
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ölüm Defteri 3 - Tsugumi Ooba | Akıl Çelen Kitaplar

Japon çizgi roman türü manga olan Ölüm Defteri serisinin üçüncü kitabı olan Ölüm Defteri 3 heyecan verici hikayesine kaldığı yerden devam eder. Tsugumi Ooba tarafından yazılan ve Takaşi Obata tarafından çizilen kitap tüm dünyada sevilen bir seridir. Kitap Ölüm Tanrısı Şinigami Ryuk’un insanların dünyasına bir defter düşürmesi ile başlar. Bu deftere ismi yazılan kişiler ölür. Defteri bulan Light Yagami, diğer adıyla Kira, yeterince ceza aldığını düşünmediği suçluları adaleti sağlamak isteğiyle cezalandırmak için defteri kullanır. Bu sırada beklenmedik ölümleri takip eden Dedektif L ise peşine takılır. Nefes kesen olay akışıyla bu kitap dünyada oldukça popülerdir. Muhteşem maceralar ve olağanüstü olay akışıyla farklı bir eser okumak isteyenleri bambaşka bir dünyaya götürür.

  • Olağanüstü olay akışı
  • Muhteşem bir macera
  • Dünya çapında popüler bir eser

Nefes Kesen Seri

Nefes Kesen Seri

Mangalar arasında dünya çapında şöhrete sahip olan ve İngilizce Death Note 3 olarak bilinen Ölüm Defteri, okuyucuların dikkatini çeker. Olay örgüsünün karmaşıklığı herkes tarafından takdir görür. Serinin devamı olan Ölüm Defteri 3, 194 sayfadan oluşur. Orijinali Japonca ve Türkçe çevirisi Akıl Çelen Kitaplar Yayınevinden çıkar. Akıl Çelen Kitaplar Ölüm Defteri serisinin tamamını yayınlar. Dikkat çekici bir kapak tasarımına sahiptir. Tsugumi Ooba tarafından yazılan ve Takaşi Obata tarafından çizilen bu dünya çapında popüler çizgi roman serisi 12 manga ve 1 kılavuz olarak 13 kitaptan oluşur. Akıl Çelen Kitaplar Ölüm Defteri 3 serinin üçüncü kitabı olarak sunulur. Kitabın Japonca orjinali 2004 yılında, Türkçe çevirisi ise 2011 yılında okuyucuya sunulur. Yaygın adıyla Death Note 3. Kitap da İngilizce ve başka birçok dile çevrilir.

Serinin Üçüncü Kitabına Dair

Serinin Üçüncü Kitabına Dair

Ölüm Tanrısı Şinigami Ryuk’un insanların dünyasına bir defter düşürmesi ile başlayan macera üçüncü kitap Ölüm Defteri 3. Cilt, Light ve Dedektif L arasındaki kıyasıya mücadele ile devam eder. Polise destek olan dedektif Light’ın ailesinin evine ses kayıt cihazları ve kameralar yerleştirir. Kurduğu adalet sisteminin işlemesinde ısrarcı olan Light, L ile savaşmaya kararlıdır. Kameralar ve ses kayıt cihazları aracılığıyla sessiz bir savaş sürer. Açık vermeyen Light’a beklemediği anda L’den hamle gelir. Bu savaş usulca sürerken beklenmedik bir olay daha yaşanır. Bir televizyon kanalına Kira adına gelen kaset mesajlar gelir. Kasetlerde bazı isimlerin öleceğine dair mesajlar bulunur. Belirtilen isimler aynı şekilde ölmeye başlar. Bu ölümlerin ardında şaşkına çeviren bir gerçek yatar. Siz de Ölüm Defteri 3 Death Note alıp sürükleyici romanı okuyabilirsiniz.

Macera Herkese Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Macera Herkese Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Serinin üçüncü kitabı Akıl Çelen Kitaplar Ölüm Defteri 3 çeşitli fiyat aralıklarında satışa sunulur. Ciltli ve ciltsiz olması fiyatı doğrudan etkileyen bir faktördür. Death Note 3. cilt için her bütçeye uygun seçenekler bulunur. Ölüm Tanrısının Defteriyle hayalindeki dünyayı ve adalet mekanizmasını kurmaya çalışan Light Yagami ve onu yakalamak ve durdurmak isteyen Dedektif L’in macerasını anlatan bu Japon çizgi roman türü manga olan bu eser herkes tarafından satın alınabilir. Nefes kesen bu maceraya ve müthiş mücadeleye ortak olmak isteyen herkes bu kitabı okuyabilir. Serinin üçüncü kitabı da müthiş bir aksiyon ile devam eder. Bu aksiyon dolu dünyada okuyarak katılmak ve kaybolmak isteyen herkes için uygun fiyatlarla satışa sunulur. Akıl Çelen Kitaplar Ölüm Defteri 3 herkesin bütçesine uygun fiyatlarla Trendyol’da satışa sunulur.