Akıl Çelen Kitaplar Vampire Knight 1 / Vampir Şövalye 1 - Matsuri Hino

87,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,70 TL
Kurumsal Fatura
121,18 TL
Kurumsal Fatura
118,13 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Akıl Çelen Kitaplar Vampire Knight 1 / Vampir Şövalye 1 - Matsuri Hino

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapbulan İthal Kitap Satıcı Ünvanı: ARKADAŞ PAZARLAMA DAĞITIM İNŞAAT TAAHHÜT VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079036277600042 Vergi Kimlik Numarası: 0790362776
    Bu ürün Kitapbulan İthal Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vampire Knight 1 / Vampir Şövalye 1

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Yazar Matsuri Hino
Geri Bildirim Ver

Akıl Çelen Kitaplar Vampire Knight 1 / Vampir Şövalye 1 - Matsuri Hino

Japon kültürünün önemli ögelerinden biri olan manga türü eserler, birbirinden ilginç öyküler ve fantastik kurgularla harmanlanarak okuyucularına aktarılır. Matsuri Hino tarafından hazırlanan Vampire Knight kitap içeriği de bu heyecanlı mangalardan biridir. Türkçe çeviri ile yayımlanan bu manga sıra dışı konusu kadar çizimleriyle de dikkat çeker. Akıl Çelen Kitaplar Vampire Knight kitabı seri olarak çıkan Vampir Şövalye’nin birincisidir. Manga kültürüne ilgi duyuyorsanız severek okuyacağınız bu eseri yakın arkadaşlarınıza veya 16 yaş üstü çocuklarınıza hediye olarak satın alabilirsiniz. Siz de gerilimli konusu ile okuyucuyu içine çeken bu farklı dünyanın kapılarını arayabilir ve fantastik alemde eğlenceli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Kitabın konusunu inceleyerek sipariş vermeden önce ön bilgi alabilirsiniz.

  • 208 sayfalık heyecanlı bir macera
  • Başarılı çeviri ile akıcı anlatım
  • Sürükleyici hikaye ve estetik görseller

Akıl Çelen Kitaplar Matsuri Hino Vampir Şövalye 1 Konusu

Akıl Çelen Kitaplar Matsuri Hino Vampir Şövalye 1 Konusu

Akıl Çelen Kitaplar Vampire Knight 1 / Vampir Şövalye 1 - Matsuri Hino eseri oldukça sevilen bir mangadır. 19 kitaptan oluşan bu eser serinin birincisi ile karşınızdadır. Animesi de yapılan bu mangada vampirler, avcılar ve yem olarak kullanılan vasıfsız insan karakterleri vardır. Olaylar özel Cross Akademisi’nde başlar. Bu okulda öğrenciler gündüzcüler ve gececiler olarak ayrılır. Gündüz derslerine sıradan öğrenciler giderken gece derslerine katılan öğrencilerin birçok gizemi vardır. Vampir olan gececiler elit bir öğrenci kesimidir. Gündüzcüler onların varlığından bihaberdir ve okulda geceleri ders olduğunun farkında bile değillerdir. Bu sır Zero ve Yuki isimli iki vampir öğrenci tarafından korunur. Kaname isimli karakter de saf kan bir vampirdir ve diğer iki arkadaşına destek olur. Zero’nun acı geçmişinin içinde sakladığı birçok sır vardır.

Akıl Çelen Kitaplar Matsuri Hino Vampir Şövalye 1 Yorumları

Akıl Çelen Kitaplar Matsuri Hino Vampir Şövalye 1 Yorumları

Zero’nun ailesi geçmişte vampirler tarafından hayattan koparılır. Bu sebeple de diğer tüm cinslerinden nefret eder. Çeşitli aksiyonlara gebe olan bu durum manga hayranlarının merakla okuyacakları maceralar yaratır. Akıl Çelen Kitaplar Vampire Knight 1 / Vampir Şövalye 1 - Matsuri Hino yorumları bu eseri okuyan müşterilerin övgü dolu ifadelerini yansıtır. Hayranlarından tam puan alan Matsuri Hino, birincisi ile büyük ilgi gören animeyi uzun süre başarılı şekilde devam ettirir. Ana karakterlerini ustalıkla yönlendiren yazar, değişimleri ahenkli bir kurgu ile yansıtır. İnsan, vampir ve aşk temasını farklı bir bakış açısıyla işleyen Hino, ilgi uyandıran senaryosu ile büyük bir hayran kitlesine ulaşır. Kanlı savaştan ve dövüş karelerinden çok karakterlere yoğunlaşan yazar, anlatmak istediği konuları duygusal çıkmazlar yaşayan insan ve vampir ilişkileri üzerinden yansıtır.

Akıl Çelen Kitaplar Matsuri Hino Vampir Şövalye 1 Fiyatı

Akıl Çelen Kitaplar Matsuri Hino Vampir Şövalye 1 Fiyatı

Aşk ile ilgili ana temayı vampir konsepti üzerinden işleyen Akıl Çelen Kitaplar Vampire Knight 1 / Vampir Şövalye 1 - Matsuri Hino fiyatı bütçe dostu rakamlarla sunulur. Ürüne bütçenizi zorlamadan ulaşarak kendiniz veya yakınlarınız için satın alabilirsiniz. 16 yaş altı için tavsiye edilmeyen bu içerik yetişkin yaştaki herkes için uygundur. Etkileyici anlatımı ile sürükleyici bir konu sunan Matsuri Hino, zaman zaman yaptığı ters köşeler ile okuyucularını şaşkınlığa uğratır. Siz de bu mangayı merak ediyorsanız müşteri yorumları kısmında yer alan okuyucu görüşlerini inceleyerek fikir alabilirsiniz. Başladığınız zaman elinizden bırakmak istemeyeceğiniz ve bir solukta bitireceğiniz bu romantik macera türü mangayı Trendyol’dan kolaylıkla temin edebilirsiniz. Avantajlı indirim kampanyaları sayesinde uygun fiyata satın alacağınız ürünü koleksiyon yapan tanıdıklarınıza hediye ederek güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.