AKIN PAZAR Youtuber 10inç 20cm Tiktok Selfie Stüdyo Video Fotoğraf Ring Light Tripod Led Halka Işık

360 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AKIN PAZAR Youtuber 10inç 20cm Tiktok Selfie Stüdyo Video Fotoğraf Ring Light Tripod Led Halka Işık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HümaStore Satıcı Ünvanı: ABDULSAMED ENES AKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0250673595
    Bu ürün HümaStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Buffer Selfie Ring Tripod Telefon Video Fotoğraf Beyaz Sarı Led Halka Işık Lamba Youtube Instagram Tiktok fotoğraf video çekimlerinizi en doğru ışıkta çekme keyfi. Telefon sabitleyici tripod aparatı ile çekimlerinizi sabit bir şekilde yapabilmenin en iyi alternatifi. Selfie Ring Tripod Telefon Video Fotoğraf Beyaz Sarı Led Halka Işık Lamba Özellikleri Tüm telefonlar ile uyumludur. Işık rengi değiştirme seçeneği mevcut.Renkler:Beyaz,Sarı,Beyaz ve Sarı Işık aydınlatma oranı ayarlama seçeneği:Kumandasında azaltma çoğalma tuşu mevcut. Oynar birleştirme aparatı 360 derece hareket alanına sahip eğilip bükülen açı ayarı yapılabilen özelliklidir. Led ışık. Tripod ayaklı. Yükseklik ayarlanabilir. Hızlı ve kolay kurulum. Halka ışık asılabilir. Kullanım Alanları: Youtube vide,vlog,instagram video,fotoğraf,tiktok video,makyaj,kuaför Paket içeriği 1xSelfie Ring 1xTripod 1xTelefon Tutucu 1xSabitletici 1xMontaj Aparatı Ölçüleri: 8inch(20.32cm) halka led ışık(1 inch=2.54cm) 20 cm Tripod

Ürün Özellikleri

  • Tip Sabitleyiciler (Tripod)
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

AKIN PAZAR 8inç 20cm Youtube Instagram Tiktok Selfie Stüdyo Video Fotoğraf Ring Light Tripod Led Halka Işık SLH-105

Sosyal medya mecralarının giderek yaygınlaşmasıyla birlikte buralarda yapılan işlerin kalitesi ve içeriklere gösterilen özen de artar. Fotoğraf ve videolu içeriklerin tercih edilmesi bu işin kaliteli bir şekilde yapılıp paylaşılmasını gerektirir. Hem profesyonel olarak bu işle ilgilenenlerin hem de amatör olarak çektiği video ve fotoğrafların göz alıcı olmasını isteyenlerin tercihi LED halka ışık olur. Portatif tasarımıyla istediğiniz alanda kolay kullanım sağlayan ürün, farklı ışık rengi ve parlaklık seçenekleriyle istediğiniz ambiyansı yakalamanıza olanak sağlar. 8 inç 20 cm YouTube stüdyo video fotoğraf ring ışık, kullanışlı modeliyle size profesyonel video ve fotoğraf çekimi sunar. İsteğinize göre ışığını ayarlayabileceğiniz ve katlanır tasarımıyla yer kaplamayan bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Kumanda ile kontrol
  • Portatif ve hafif
  • Işık rengi ve parlaklık ayarı

Evinizde Profesyonel Çekim Kalitesi Sunan LED Halka Işık

Evinizde Profesyonel Çekim Kalitesi Sunan LED Halka Işık

Görsel medyanın giderek yaygınlık kazanması ile video ve fotoğraf çekimine olan ilgi de artar. Instagram, YouTube ve TikTok gibi uygulamaların popülerliğinin artması, bu mecralarda üretilen içeriklerin çoğalmasını sağlar. İnternet üzerinden yayımlamak için fotoğraf ve video çekimi yapanların rahatlıkla tercih edebileceği halka ışık, sonuçlara profesyonel bir nitelik kazandırır. Renkleri ön plana çıkararak ortama hem aydınlık hem de doğal bir görünüm verir. Farklı ışık seçenekleriyle dilediğiniz ışıkta çekim yapabilir, kumanda ile parlaklığı değiştirebilirsiniz. YouTube stüdyo video fotoğraf ring sayesinde kullandığınız sosyal medya hesapları için profesyonel bir ışığa sahip olarak çekim yapabilirsiniz. Hızlı ve kolay kuruluma sahip olan ürünün 360° dönebilen ve kolaylıkla eğilip bükülebilen aparatı sayesinde açıyı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Portatif tasarıma sahip bu ürünü çekimlerinizi bir üst seviyeye taşımak için satın alabilirsiniz.

Kullanışlı AKIN PAZAR Tripod LED Halka Işık

Kullanışlı AKIN PAZAR Tripod LED Halka Işık

Akıllı telefonların ulaşılabilir hale gelmesiyle her ortamda fotoğraf ve video çekmek mümkündür. Yapılan bu çekimlerin profesyonel ve göz alıcı görünmesi için iyi bir ışık kaynağının bulunması şarttır. AKIN PAZAR 8 inç 20 cm YouTube Instagram TikTok selfie stüdyo video fotoğraf ring ışık, tüm telefonlara uyumlu olmasıyla beğenileri toplar. 8 inç genişliğindeki halkası ve 20 cm uzunluğu bulunan tripod aparatıyla kolayca kurulumu sağlanan ürün, katlanabilen tasarımıyla fazla alan kaplamaz. Beyaz, sarı, beyaz ve sarı ışık seçeneğine sahip olan ürünün kumandasıyla dilerseniz parlaklığı azaltıp çoğaltabilirsiniz. Halka ışıklı tripod her yöne dönebilen, eğilip bükülebilen başlığı sayesinde çekim için istediğiniz kadrajı yakalamanıza ve dilediğiniz açıda çekim yapmanıza olanak sağlar. Ürünün sabitlik sunan tripod aparatıyla doğru ışıkla ilgi çekici ve fark edilen çekimler yapabilirsiniz.

Uygun AKIN PAZAR Tripod LED Halka Işık Fiyatları

Uygun AKIN PAZAR Tripod LED Halka Işık Fiyatları

AKIN PAZAR 8 inç 20 cm YouTube Instagram TikTok selfie stüdyo video fotoğraf ring fiyatları ürünün kalitesi ve özellikleri değerlendirilerek belirlenir. Tüm telefonlar için uyumlu olan ürün, her yere rahatça yerleştirilmesi ve portatif tasarımıyla katlanarak alandan tasarruf etmenizi sağlamasıyla oldukça ergonomiktir. Beyaz, sarı, beyaz ve sarı olmak üzere üç farklı renk alternatifi sunarak dilediğiniz ışıkta çekim yapmanızı mümkün kılar. 360° hareket eden oynar birleştirme aparatı, telefonunuzu istediğiniz yöne çevirme imkanı yaratır. Eğilip bükülebilen başlık ise yakalamak istediğiniz açıyı elde edebilmenizi sağlar. Halka ışık, sosyal medyada paylaşacağınız gönderileri dikkat çekici hale getirmenin yanında ürün çekimi yapmak istediğinizde de doğru bir tercih olabilir. Halka ışık LED fiyatı ve yorumlarını dilerseniz Trendyol’dan kolaylıkla inceleyebilir, evinizde profesyonel çekim keyfini yaşamak için uygun fiyat avantajıyla ürünü satın alabilirsiniz.