2
Jeneratörler kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

Aksa AAP 3500 İpli 3.5 KVA Monofaze Benzinli Jeneratör

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Aksa AAP 3500 İpli 3.5 KVA Monofaze Benzinli Jeneratör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANKA MAKİNA JENERATÖR Satıcı Ünvanı: ANKA MAKİNA JENERATÖR TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069007400900027 Vergi Kimlik Numarası: 0690074009
    Bu ürün ANKA MAKİNA JENERATÖR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JENERATÖR Maksimum Güç: 3,5 kVA / 2,8 kW AC Nominal Güç: 2,8 kVA / 2,5 kW AC Nominal Akım: 10 A Voltaj: 230V (Monofaze) Frekans: 50 Hz Faz Sayısı: 1 Güç Faktörü: 0,8 Yakıt Tüketimi: 1,1 Lt/sa Gürültü Seviyesi: [7 metre] dB(A) 76 (96) Devir: 3000 d/dk Güç: 6,5 HP Silindir No: Tek Silindir, 196 cc Yakıt Türü: Benzin Yağ Kapasitesi: 0,6 lt Yakıt Tank Kapasitesi: 15 lt Start Şekli: İpli En 605 mm Boy 490 mm Yükseklik 490 mm Ağırlık 50 kg 2 yıl garanti Ürün hiç kullanılmamış vitrin ürünüdür, orijinal kutu ambalajı yoktur

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli Jeneratör
  • Kva Değeri 3-6 Kva
  • Çalıştırma Şekli İpli
  • Faz Tipi Monofaze
  • Beygir Gücü 3-6 hp
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Aksa AAP 3500 İpli 3.5 KVA Monofaze Benzinli Jeneratör

Aksa aap 3500 e marşlı 3.5 kva monofaze benzinli jeneratör elektrik kesintilerin kullanılabilecek üstün özellikli jeneratörler arasında yer alır. 5 saat boyunca kesintisiz kullanılabilmesi mümkün olur. Kullanımında birden fazla cihaz için yeterlidir. Benzinli jeneratör tipine sahiptir ve kullanımı için yakıta ihtiyaç duyulur. Yakıtın yanı sıra kullanımında yağ da mutlaka jeneratöre eklenmelidir. Farklı hava koşullarında da çalışabilen Aksa aap 3500 jeneratör kullanım talimatlarına dikkat edildiği zaman uzun ömre sahip bir jeneratördür. Tüm jeneratörlerde olduğu gibi ıslak alanlarda kullanılmamalıdır. Buna ek olarak ıslak elle asla temas edilmemelidir. Bu konulara kullanımında mutlaka dikkat edilmelidir. İpli çalıştırma şekli ile kolaylıkla kullanılabilir. Bunun dışında kullanım konforu sağlayan birden fazla özelliği bulunur. Bu özellikleri ile tercih nedenleri arasında yer alır.

  • Kolay Bakım ve Kullanım
  • Uzun Süreli Çalışma
  • Büyük Yakıt Kapasiteli

Maksimum Çalışma Gücü için Aksa AAP 3500 İpli 3.5 KVA Monofaze Benzinli Jeneratör

Maksimum Çalışma Gücü için Aksa AAP 3500 İpli 3.5 KVA Monofaze Benzinli Jeneratör

Aksa aap 3500 ipli 3.5 kva monofaze benzinli jeneratör geniş yağ ve yakıt kapasitesi ile kolaylıkla kullanılır. Kolay bakım ve kullanım sağlayan özellikler bulunur. Yağ kapasitesinin azalmasında durumunda alarm veren bir sisteme sahiptir. Bu özelliği de kullanımı için avantajlı görülür. Benzinli jeneratör kullanımında yağ miktarına dikkat etmek ve bakımını sağlamak oldukça önemlidir. Bu nedenle Aksa aap-3500 benzinli jeneratör 3kva avantajlı bir üründür. Bu özelliğinin yanı sıra 15 litre yakıt tankı bulunur. Yakıt tüketimi ise saatte 1,1 litre olarak görülür. Bu şekilde de yakıt eklemesinden sonra birden fazla kez kullanımı mümkün olur. Durdurulmadan 5 saat boyunca çalışması mümkündür. Ancak bu kullanımdan sonra jeneratör mutlaka dinlendirilmelidir. Benzinli jeneratör üzerinde yakıt seviyesinin kontrolünün sağlanabileceği göstergeler de yer alır. Bu şekilde de yine bakımı kolaylaşır. Jeneratör içerisinde jikle sistemi de yer alır. Bu özellik de farklı hava koşullarında kolay bir şekilde çalışmasını sağlayan bir sistemdir.

Gelişmiş Özellikleri ile Aksa AAP 3500 İpli 3.5 KVA Monofaze Benzinli Jeneratör

Gelişmiş Özellikleri ile Aksa AAP 3500 İpli 3.5 KVA Monofaze Benzinli Jeneratör

Aksa aap 3500 ipli 3.5 kva monofaze benzinli jeneratör içeriği ile oldukça gelişmiş bir jeneratördür. İçerisinde voltajın sabit kalmasını sağlayan voltaj regülatörü bulunur. Bu da kullanımında konfor sağlar. Jeneratör ile kullanılan cihazların ve jeneratör zarar görmesinin önüne geçer. Bu özelliğinin yanı sıra korumalı şalteri de bulunur. Bu sistem de aşırı akım ile karşılaşıldığı zaman devrenin kesilmesini ve de jeneratörün korunmasını sağlar. Çift elemanlı hava filtresi de emilen havanın temizlenmesinde rol oynar. Aksa aap 3500 ipli 3.5 kva monofaze benzinli jeneratör kullanımı için bahsedilen özelliklerin hepsi oldukça önemlidir. Kullanımında güvenliğin sağlanmasında rol oynar.

Aksa AAP 3500 İpli 3.5 KVA Monofaze Benzinli Jeneratör Fiyatları

Aksa AAP 3500 İpli 3.5 KVA Monofaze Benzinli Jeneratör Fiyatları

Aksa aap-3500e benzinli marşlı jeneratör 3kva 50 kg ağırlığa sahip bir jeneratördür. Bunun dışında 605 mm en, 490 mm boy, 490 mm de yüksekliğe sahiptir. Aksa benzinli jeneratör modelleri de bulunur. Bu ürünün yanı sıra farklı özelliklere ve kullanım şekillere sahip jeneratörlere de ulaşılabilir. Ürün özelliklerine göre farklı fiyat aralıklarının görülmesi de mümkündür. Bunların dışında Aksa aap 3500 ipli 3.5 kva monofaze benzinli jeneratör yorumları ve değerlendirmelerine ulaşarak kararınızı verebilirsiniz. Ardından Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.