Aksa AAP 5500 İpli 5.5 KVA Monofaze Benzinli Jeneratör

28.500 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8.4
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
29.999 TL

Ürün Bilgileri

Aksa AAP 5500 İpli 5.5 KVA Monofaze Benzinli Jeneratör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANKA MAKİNA JENERATÖR Satıcı Ünvanı: ANKA MAKİNA JENERATÖR TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069007400900027 Vergi Kimlik Numarası: 0690074009
    Bu ürün ANKA MAKİNA JENERATÖR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 Yıl Garanti
  • Yaygın Servis Ağı
  • Licensed by Aksa Power Generation
  • Aksa Jeneratör Ana Bayii Anka Makina Jeneratör Tic.ve San. A.Ş
  • JENERATÖR TEKNİK ÖZELLİKLERİ Maksimum Güç: 5,5 kVA / 4,5 kW AC Nominal Güç: 5 kVA / 4 kW AC Nominal Akım:17,3 A Voltaj:230V (Monofaze) Frekans: 50 Hz Faz Sayısı:1 Güç Faktörü: 0,8 Yakıt Tüketimi: 1,8 Lt/sa Gürültü Seviyesi:[7 metre] dB(A)76 (96) MOTOR Devir: 3600 d/dk Güç:11 HP Silindir No: Tek Silindir, 337 cc Yakıt Türü: Benzin Yağ Kapasitesi: 1,1lt Yakıt Tank Kapasitesi:25 lt Start Şekli:İpli BOYUT En 695mm Boy555 mm Yükseklik580 mm Ağırlık 78kg

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli Jeneratör
  • Kva Değeri 3-6 Kva
  • Çalıştırma Şekli İpli
  • Faz Tipi Monofaze
  • Beygir Gücü 10-15 hp
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Aksa Aap 5500 İpli 5.5 Kva Monofaze Benzinli Jeneratör

Günlük hayatta birçok alanda jeneratörlere ihtiyaç duyulur. Bu ihtiyaç bazen elektrik kesintisinden bazen de elektrikli cihaz ya da ürün yoğunluğundan dolayı olabilir. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen Aksa AAP 5500 ipli monofaze 5.5 kVA benzinli jeneratör ile klima, buzdolabı, lamba, bilgisayar, laptop gibi birçok elektrikli aleti rahat bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Yüksek beygir gücü ve kVA değerine sahip olan bu cihaz, aynı anda birçok farklı elektrikli aleti çalıştırabilir. Bu özelliğiyle oldukça kullanışlı bir üründür. Ayrıca düşük dB seviyesi ile insan kulağına da zarar vermez. Aksa AAP 5500 jeneratörü benzinlidir. Müşteriler, bu jeneratörü iple çalıştırır. İp ile çekerek çalıştırılan Aksa AAP 5500 jeneratörünün kullanımı oldukça pratik, bakımı da kolaydır. Ayrıca benzin depolama haznesi de oldukça geniştir.

  • Yüksek beygir gücü
  • Benzinli tasarım
  • Yüksek kVA değeri

Güvenilir Aksa AAP 5500 İpli Monofaze Jeneratör

Güvenilir Aksa AAP 5500 İpli Monofaze Jeneratör

Elektriklerin kesilmesi ya da şartellerin atması gibi durumlarda jeneratörlere ihtiyaç duyulabilir. Aksa AAP jeneratörü de bu noktada müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir ve özellikleriyle oldukça beğeni toplar. 73 dB ses düzeyi ile insan kulağına zarar verecek seviyenin çok altındadır. Çift elemanlı hava filtresi özelliği ile emilen havanın tozdan, kirden ve pislikten arınmasını ve temizlenmesini sağlar. Ayrıca Aksa AAP 5500 ipli 5.5 kVA monofaze benzinli jeneratör ürünü 5 kVA değerine sahiptir. Bu da oldukça yüksek bir değerdir. 1 kVA değeri, 800 watt ile denktir. Bu orana göre Aksa benzinli jeneratör ile 100 wattlık 50 adet lamba rahat bir şekilde çalıştırılabilir. Yakıt göstergesi bulunan cihaz, 25 litreye kadar benzin depolayabilir. Ayrıca bu benzinli jeneratör iple çalıştırılır. OHV özelliği ile ürünün kullanımı ve bakımı kolay hale gelir.

Kullanışlı Aksa AAP 5500

Kullanışlı Aksa AAP 5500

Aksa AAP 5500 ipli 5.5 kVA monofaze benzinli jeneratör kullananlar bu ürünü sahip olduğu özelliklerden dolayı sıklıkla tercih eder. Bu ürünün beygir gücü 15 HP, faz tipi monofazedir. Jeneratör, sağladığı avantajlar ile müşterilerinin oldukça beğenisini toplar. Yüksek beygir gücü ve kVA değeri sayesinde aynı anda televizyon, klima, buzdolabı, bilgisayar, lamba gibi birçok elektrikli aleti zorlanmadan çalıştırabilir. Oldukça işlevsel ve pratik bir üründür. Aksa AAP-5500 benzinli ipli jeneratör 5 5kVA modeli, insan kulağına zarar vermeyecek dB seviyesine sahiptir. Ayrıca benzinle çalışan bu jeneratörün geniş depolama haznesi bulunur. İpin çekilmesiyle çalışan ürünün kullanımı pratiktir. Üstten supaplı motor ile oldukça kolay bir bakım ve kullanım olanağı sağlar. Ayrıca korumalı şalter özelliği ile yaşanabilecek riskleri ortadan kaldırır. Aksa AAP 5500 fiyatlarıyla da büyük avantaj sağlar.

Avantajlı Aksa Benzinli Jeneratör Fiyatları

Avantajlı Aksa Benzinli Jeneratör Fiyatları

Aksa AAP 5500 ipli 5.5 kVA monofaze benzinli jeneratör fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özelliklere göre belirlenir ve müşterilere sunulur. OHV özelliği bulunan bu cihaz, bu özelliği ile çok basit bir bakıma ve kullanıma sahiptir. Korumalı şalter özelliği sayesinde aşırı akım çekimi halinde devreyi keser ve hasarların önüne geçer. Ayrıca yüksek beygir gücü ve kVA değeri ile aynı anda birçok elektrikli aleti sorunsuz bir şekilde çalıştırma imkanına sahiptir. Geniş benzin depolama haznesi ile üretilir. Depodaki yakıtın azalması halinde göstergeye bakabilirsiniz. Ürünün yakıt göstergesi bulunması sayesinde bu durumdan önceden haberdar olabilirsiniz. Aksa AAP 5500 ipli 5.5 kVA monofaze benzinli jeneratör yorumları için Trendyol’un ürün değerlendirmeleri kısmına bakabilirsiniz. Ayrıca avantajlı Aksa AAP-5500 benzinli jeneratör fiyatından da yararlanabilirsiniz.