aksesuarium Iphone Se 2020 5d Ultra Kavisli Siyah Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam

58 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
49,90 TL
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
79,90 TL
Kurumsal Fatura
89,90 TL

Ürün Bilgileri

aksesuarium Iphone Se 2020 5d Ultra Kavisli Siyah Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Tekno Market Satıcı Ünvanı: EVREN YÜKSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9930160923
    Bu ürün Trend Tekno Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Özellikleri: .100% yeni ve yüksek kalite. Kenarlarda gerçek 3D TAM KAVİSLİ kenar .İphone için tam uyumlu yüksek kalite tamperlenmiş gerçek cam ekran koruyucu .Üst seviye cam kategorisine ait bir üründür 4.%99,7 e yaklaşan ışık geçirgenliği ile net ve kaliteli bir görüntü sağlar . 9H Dayanıklılık İle Çizilmelere Son! ekstra güçlendirilmiş dünyanın en iyi tamperli camı . Anti-Fingerprint Özelliği İle Parmak İzine Son, . %100 Temiz ve Net Görüntü Sağlayan Cam ile birlikte %100 Dokunma Hassasiyeti Elde Edilir. · Yüksek Dayanıklılık/Kalınlık Oranı . Köşeler en uca kadar kapatır. Hiçbir boşluk kalmaz. . Kılıflar ile tam uyum 100% %27e Yaklaşan Yüksek Işık Geçirgenliği + En İyi Malzeme Kalitesi + En Yeni "Cold Carved" Yoğun Temperleme Tekniği İle Üretilmiş Cam Explosion-Proof, Kırılsa Bile Patlama-Dağılma Yapmaz.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone SE 2020
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver