Aksu Vital Baharat Noktası Zencefil Ekst Macun Ve Kış Çayı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aksu Vital Baharat Noktası Zencefil Ekst Macun Ve Kış Çayı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Baharat Noktası Zencefil Ekst Macun ve Kış Çayı ZENCEFİL EKSTRAKTLI MACUN- OKALİPTUS İLAVELİ Zencefil: Bir metreye kadar boylanabilen uzun yapraklı, sarı-kırmızı renklerde çiçekler açan, kök yumruları baharat ve ilaç olarak kullanılabilen çok yıllık bir bitkidir. Başta Çin olmak üzere, Endonezya, Vietnam, Hindistan, Japonya gibi tropik veya yarı tropik iklimlerde yetişir. Bitkinin kökleri nişasta, reçine, uçucu yağlar taşımaktadır. Zencefil ekstraktı ise, zencefil bitkisinin etken maddesi anlamına gelmektedir. Ham Bal ise
  • Pastörize edilmediği ve polenleri filtre edilmediği için 'Ham Bal” yani işlenmemiş, doğal baldır. İçeriğindeki diğer bitki ve etken maddeler, ham bal ile harmanlanmış bitki özleri ve ekstraktları barındırmaktadır. KIŞ ÇAYI Özellikle kış aylarında aranılan ve sevilen kış çayları içinizi ısıtırken içerisinde bulunan müthiş bitkiler sayesinde de size birçok yarar sağlayacaktır. Hoş koku ve tada sahip, güvenilir içerikli ShiffaHome Kış Çayını, mevsim geçişlerinde rahatlıkla tüketebilirsiniz. Kış Çayı Tüketim Önerisi: Bitki çaylarının tüketilirken tatlandırmadan kullanılmasını tavsiye ederiz. Gerektiğinde bal ile tatlandırılabilir. Hatırlatma: Hamile ve emziren bayanların doktora danışarak kullanmaları tavsiye edilir. İçerik: Adaçayı, ekinezya, zencefil, kuşburnu, melisa, ıhlamur, keçiboynuzu ve okaliptus bitkilerinin içerir. Bitki içeriklerinde tanenler, protein, yağ asitleri, A,C,B ve E vitaminleri, zingiberon, zingiberol, fellandron, borneol, sineol sitrali içeren uçucu yağ ile nişasta içermektedir.
Geri Bildirim Ver