Aksu Vital Doğal Bitkisel Ylang Ylang Yağı 20 ml

120,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Aksu Vital Doğal Bitkisel Ylang Ylang Yağı 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Befine Satıcı Ünvanı: BEFİNE SAĞLIK GIDA KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160152743100001 Vergi Kimlik Numarası: 1601527431
    Bu ürün Befine tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YLANG YLANG YAĞI ‘’Güzel Saç Hayaliniz Kırılmasın’’ Ylang ylang yağı, ylang ylang bitkisininden distilasyon yöntemi ile elde edilen uçucu bir, doğal yağdır. Latincesi Cananga odorata olan bitkinin anavatanı Güneydoğu Asya'dır. Bitki içerisinde doğal olarak heraniol, nerol, terpineol, limonen, linalilasetat, ilangol, linaolevgenol gibi çeşitli uçucu bileşenler içermektedir. Vitamin, mineral ve uçucu bileşenler açısından çok zengin olan ylang ylang yağı
  • doğal bitkisinde yer alan tüm olumlu özelliklerin tamamını bünyesinde barındırır. Ylang Ylang yağı güçlü antiseptik ve anti bakteriyel bir uçucu yağdır. Canlandırıcı ve enerji verici bir yağ olarak bilinmektedir. Ylang ylang esansiyel yağı, aromaterapide yaygın olarak kullanılan bir uçucu yağ türüdür. Bilimsel adı cananga odorata olan ağacın buharla damıtılmış taze çiçeklerinden (Filipinler ve Endonezya’ya özgü) elde edilir. Narin özlere sahip bir yapıda olmasının yanı sıra baharat ve tatlımsı bir kokusu vardır. Birçok losyon ve parfüm gibi kozmetik ürünlerin esanslarına hammadde olmaktadır. Ylang Ylang Yağı Kullanım Alanları • Parfüm yapımında • Aromaterapide • Yıpranan, kuruyan saç uçlarında • Haşere kovucu olarak kullanılabilir Ylang ylang yağının faydalarından yararlanmak için Shiffa Home doğal yağlarını güvenle kullanabilirsiniz. İçerik: Ylang ylang yağı, Dipropylene Glycol, Triacetin, Oleum Cananga Oderata, (Ylang Ylang Yağı), (linalool, limonene, eugenol) YLANG YLANG YAĞI KULLANIM ÖNERİSİ Haricen masaj yapmak suretiyle cilt bakımında kullanılabilir. Cildi beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur. İÇİLMEZ. Uyarı: Uçucu yağ olduğundan ciltte kızarıklık, yanma gibi alerjik etkiler gösterebilir. Bu yüzden sabit yağlar ile karıştırılıp kullanılması gerekmektedir. Elde Edilme Metodu: Distilasyon yöntemiyle elde edilmiştir. Saklama Koşulları ve Raf Ömrü: Oda sıcaklığında (15-30°C) muhafaza ediniz. Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde tutunuz. Raf ömrü: 3 yıl.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver