Aksu Vital Ginseng Ekstraktlı Bitkisel Macunnu 300 gr

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
150 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aksu Vital Ginseng Ekstraktlı Bitkisel Macunnu 300 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nil Baharat Satıcı Ünvanı: NİL BAHARAT GIDA DOĞAL ÜRÜNLER İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631018214300010 Vergi Kimlik Numarası: 6310182143
    Bu ürün Nil Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GİNSENG EKSTRAKTLI Ginseng Ekstraktlı Nedir?Aksuvital Ginseng Ekstraktlı içeriğinde bulunan
  • ham bal, ekstraktı, keten tohumu, polen, kırmızı ginseng, meyan kökü, ginseng kökü ekstraktı, propolis içeren ve özel bir üründür.Bu üründe bulunan tüm bitki özleri yüksek kaliteli ekstraktlardan ve kaliteli hammaddelerden oluşmaktadır. AksuVital’in yüksek kalite standartlarında üreterek tüketicilerimizin kullanımına sunuyoruz.Tamamen doğal ürünlerin bir araya getirilmesi ile yapılan AksuVital Ginseng karışımlı ic?erisinde hiçbir koruyucu ve katkı maddesi bulunmamaktadır.Ginseng Ekstraktlı Faydaları Nelerdir?AksuVital Ginseng karışımlı bay ve bayanların kullanımına uygun ekstraktlıdır.İçeriğindeki Ginseng’in Yunanca "tam iyileşme " anlamına gelen Ginsengin botanik adı “Panax”tır ve "Panacea" kelimesinden türemiştir. Ginseng bitkisi büyük_kazık köklü çok yıllık otsu bir bitkidir. Çin, Kore, Japonya gibi Uzakdoğu ülkelerinde yabani olarak yetişmesinin yanı sıra, kültürü de yani yetiştirilmesi de yapılmaktadır. Ginseng bitkisi 'ginsenosit' adı verilen panaxosidesitler, triterpeniksaponositler, panaxatnol ve D grubu vitaminleri bulundurmaktadır.İçeriğindeki bitki, Anadolu’da “adıyla müstesna azgın_teke” olarak bilinmektedir. Yüzyıllar önce Çinli bir çobanın topladığı otları tüketen keçilerinin, aktif olarak çiftleştiğini gözlemlemesi sonucu popüler olan bu bitki önemli etken madde ve bileşikleri barındırmaktadır.Tüketim Önerisi: Bir tatlı kaşığı alınması tavsiye edilir. Yetişkinlerin kullanımına uygundur. Uyarı: Kan sulandırıcı ilaçlarla beraber kullanılmamalıdır.Saklama koşulları ve Raf Ömrü: Oda sıcaklığında muhafaza edilir. Işıktan ve sıcaktan koruyunuz. Raf ömrü 2 yıldır.Gramaj: 300 gr - Üretim tesisimizde ISO 22000:2005, ISO 9001:2015 ve Helal standartları uygulanmaktadır.- İşletme Kayıt No: TR-34-K-048026İçerik: Ham bal, keten tohumu, polen, kırmızı ginseng, meyan kökü, ginseng kökü ekstraktı, propolisNeden AksuVital Ginseng Ekstraktlı AksuVital, 30 yıllık tecrübesiyle gıda, gıda takviyeleri ve dermo kozmetik alanlarında yaklaşık 400 çeşit ürün üretmektedir. Üretilen her ürünü doğadan tüketiciye ulaşana kadar özenli ve titiz bir çalışmadan geçmektedir. En doğal ve kaliteli hammadde temin edilip, Ar-Ge laboratuvarında testten geçmekte, hijyen ve kalite standartlarında üretime girmektedir. Tüketiciye ulaşacak her ürün doğal ve birinci sınıf kaliteye sahip olmalıdır. Bu sebeple tüm süreç uzman kadro yönetiminde geliştirmektedir. Yüksek kaliteye sahip tüm ürünlerimiz:• ISO 22000:2005 kalite standartlarına uygundur,• GDO içermez,• Silikon içermez,• Renklendirici içermez,• Kaliteli, yüksek etken madde kullanılarak üretilir. 400 çeşit ürünüyle sektörde ilklerin markası haline gelen AksuVital, uzman kadrosu, hijyenik ve ileri teknolojiye sahip modern tesislerinde, ilgili mevzuatlar çerçevesinde GMP (Good Manufacturing Process-İyi Üretim Uygulamaları), ISO 22000:2005 ve ISO 9001: 2015 standartlarına göre üretim yapılmakta ve sertifikalandırma süreçleri titizlikle gerçekleştirilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Aksu Vital Ginseng Ekstraktlı Macun 300 gr

Günlük hayat koşturmacası, yoğun tempo insan sağlığının olumsuz yönde etkilenmesine sebep olur. İstenmeyen bu durumu engelleyebilmek, vücudun ihtiyaç duyduğu mineral ve vitaminleri karşılayabilmek adına macunlar üretilir. Pek çok farklı amaç ve çeşitlere sahip olan bu macun seçenekleri arasından Aksu Vital ginseng ekstraktlı macun 300 gr öne çıkar. Ürün, içerisinde yer alan malzemeler tamamen bitkilerden elde edilir. Bu sayede ürünün insan sağlığı üzerine herhangi bir olumsuz etkisi yoktur. Gençlerden yetişkinlere, yetişkinlerden yaşlılara kadar farklı yaş grubunda bulunan çok sayıda kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Kendine özgü, tarifsiz bir lezzete sahiptir. Siz de çeşitli hastalıklara karşı korunmak istiyor, sağlıklı ve dinç bir bedene kavuşmayı amaçlıyorsanız Aksu Vital ginseng ekstraktlı macun 300 gr satın alabilirsiniz.

  • 300 ml miktar
  • Bitkisel içerik
  • Katkısız formül

Sağlıklı Aksu Vital Ginseng Macun 300 gr

Sağlıklı Aksu Vital Ginseng Macun 300 gr

Aksu Vital ginseng ekstraktlı macun seçeneği zengin vitamin ve mineral deposudur. İçerisinde bulunan mineral ve vitaminler sayesinde sağlıklı ve dinç bir bedene kavuşma imkanı sunar. Günlük hayatta yorgunluk ya da stres gibi bedeni halsiz bırakan durumlara karşı yüksek oranda koruma sağlar. Sporculardan yoğun tempoda çalışan müşterilere kadar çok sayıda kişinin kullanımına uygundur. Kendine özgü bir lezzete sahiptir. Lezzet açısından sergilediği başarı müşteri tercihlerini olumlu yönde değiştirirken çok sayıda kişinin büyük beğenisini kazanır. Tüketim sırasında müşterilere zora sokan herhangi bir durum görülmez. Ürün, 300 gr olarak müşterilere sunulur. İdeal miktarı sayesinde çok sayıda kişinin isteklerinin karşılanmasına imkan tanır. Siz de dinç ve sağlıklı sabahlara uyanmak istiyorsanız bitkisel malzemelerden üretilen kaliteli ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Aksu Vital Ekstraktlı Macun 300 gr Yorumları

Aksu Vital Ekstraktlı Macun 300 gr Yorumları

Aksu Vital ginseng ekstraktlı macun 300 gr yorumları müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Ürün, içerisinde herhangi bir katkı maddesi ya da kimyasal yer verilmez. Bu özelliği sonucunda müşteriler tarafından gönül rahatlığı ile tüketilir. Macun, yüksek hassasiyet gösterilerek paketlenir. Son teknolojik gelişmeler ekseriyetinde hijyen ile paketlenen ürün, uzun süre muhafaza edilebilir. Üzerinde yer alan şartlar göz önünde tutularak saklandığında bozulma ya da tatta olumsuz değişim gibi herhangi bir sorun görülmez. Uzun süre müşterilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına olanak sunar. Macun, erkek müşteriler tarafından sıklıkla tercih edildiği gibi kadın müşteriler tarafından da oldukça fazla talep edilir. Aksu Vital ginseng ekstraktlı macun 300 gr kullananlar üründen oldukça memnundur. Siz de uzun süre rahat bir şekilde muhafaza edilen, zengin vitamin ve mineral deposu olan ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Aksu Ginseng Ekstraktlı Macun 300 gr Fiyatı

Aksu Ginseng Ekstraktlı Macun 300 gr Fiyatı

Aksu Vital ginseng ekstraktlı macun 300 gr fiyatı ideal miktar aralığında yer alır. Ürün içerisinde ham bal, dut pekmezi, keten tohumu gibi pek çok malzeme yer alır. Ürün içeriğine bakarak alerjiniz bulunup bulunmadığını kontrol edebilirsiniz. Macun, vücudun enerji ihtiyacının karşılanmasına kaynaklık eder. Bu özelliği sonucunda yoğun iş temposunda çalışan kişilerden yemek yemeye zaman bulamayan müşterilere kadar çok sayıda bireyin ihtiyaçlarının karşılanmasına aracı olur. İçerisinde yer alan malzemeler sayesinde çeşitli hastalıklara karşı vücudun korunmasına yardımda bulunur. Bağışıklık sisteminin sağladığı yarar sonucunda bahar ve kış aylarında oldukça fazla talep edilen macun yaz aylarının vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarır. Doğal ve bitkisel maddelerden oluşan macun, oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Siz de ürünü Trendyol üzerinden zahmetsizce satın alabilirsiniz.