Aksu Vital Bal Bitki Karışımı Kudret Narı Macunu 230 G

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
150 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
150 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189 TL187 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aksu Vital Bal Bitki Karışımı Kudret Narı Macunu 230 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Victus natural gıda Satıcı Ünvanı: VİCTUS GIDA BİTKİSEL YAĞLAR KURUYEMİŞ DIŞ TİCARET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925114936900001 Vergi Kimlik Numarası: 9251149369
    Bu ürün Victus natural gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aksu Vital Bal Bitki Karışımı Kudret Narı Macunu 230 gr İÇERİK: Bal, ( % 91.3 de miktarı ) MoHoney ( % 91.3 ), Balsam cucumber fruit ( % 6.7 ), Propolis, Pollen, Camomile, Strax resin, St. John's Wort herb, Marshmallow flower, Melissa leaf, Basil herb, Licorice root, Mamordica charantia ( % 6.7 Kudret narı meyvesi), Propolis, Polen, Matricaria recutita ( Mayıs papatyası ), Liquidambar orientalis ( Günlük / Sığla ağacı reçinesi ), Hypericum perforatum ( Sarı kantaron toprak üstü ), Althea officinalis ( Hatmi çiçeği ), Melissa officinalis ( Oğulotu yaprağı ), Ocimum basilicum ( Fesleğen toprak üstü ), Glycyrrhiza glabra ( Meyan kökü ) KULLANIMI: Yetişkinler için günde 2 defa yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı alınması tavsiye edilir. GRAMAJ: 230 gr

Ürün Özellikleri

  • Form Macun
  • Aroma Bitkisel
  • Paket İçeriği 24 gr
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Aksu Vital Bal Bitki Karışımı Kudret Narı Macunu 230 gr

Dünyada günden güne artan paketli gıda, işlenmiş yiyecekler, asitli içecekler ve düzensiz yaşam tarzı birçok rahatsızlığın ortaya çıkamasına neden olabilir. Günümüzde artan hazır gıda tüketimi insanları doğallıktan ve doğal yiyeceklerden uzaklaştırabilir. Özellikle yanlış beslenme ve düzensiz yaşam tarzının ortaya çıkardığı büyük problemlerden biri bağışıklığın zayıflaması ve çeşitli mide rahatsızlıklarının ortaya çıkmasıdır. Birçok kişi mide problemlerini doğal yollarla vücuduna zarar vermeden iyileştirmek ister. Aksu vital bal bitki karışımı kudret narı macunu 230 gr bu problemlere karşı üretilen bir üründür. Yüksek miktarda sağlıklı bitki içeriğine sahiptir ve midenizi rahatlatabilir. Özellikle yemekten sonra oluşan hazımsızlık problemleri ve mide problemlerini çözmeye yardımcı olur. Yemekten sonra oluşan midedeki rahatsızlık ve ekşimelere iyi gelebilir.

  • Tamamen doğal karışım
  • Mide rahatsızlıklarına çözüm
  • Sağlıklı bitkiler

Aksu Vital Bal Bitki Karışımı Kudret Narı Macunu Özellikleri

Aksu Vital Bal Bitki Karışımı Kudret Narı Macunu Özellikleri

Aksu vital ballı kudret narı macunu içeriğinde bal, dut pekmezi, kudret narı meyvesi, oğulotu yaprağı, tahin, meyan kökü, polen, fesleğen, propolis, mayıs papatyası, sarı kantaron, kudret narı ekstraktı, damla sakızı, hatmi yaprağı, sığala yağı gibi vücut için çok faydalı bitkiler bulunur. Karışımda yoğun olan ise kudret narıdır. Kudret narı aslen Afrika’da yetişen bir meyvedir. Ancak son dönemde farklı bölgelerde yetiştirilmeye başlanan bir üründür. Mide için çok faydalı olduğu bilinir. Aynı zamanda karışımın içerisinde bulunan çeşitli enzimler, koenzimler, steroidler, vitaminler, antibiyotikler, flavonoidler ve mikro elementler sayesinde doğal bir gıda takviyesi olarak kabul edilir. Mide problemleriniz mevcutsa ya da yemekten sonra özellikle de geceleri rahatsızlık duyuyorsanız, bu bitkisel karışımı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullanmaya başladıktan sonra şikayetlerinizde gözle görülür bir azalma olabilir ve hayatınız normale seyrine dönebilir.

Aksu Vital Bal Kudret Narı Macunu Avantaj ve Kullanımı

Aksu Vital Bal Kudret Narı Macunu Avantaj ve Kullanımı

Aksu vital bal bitki karışımı kudret narı macunu vitamin ve mineraller açısından son derece zengindir. Ürün, içeriğinde C, A, B1, B2 vitaminleri, çinko, potasyum, kalsiyum, fosfor, bakır ve demir gibi minerallerin bulunmasıyla bağışıklığınızı güçlendirir. Meyan kökü, melisa ve sarı kantaron bitkileri rahatlama hissi sağlar. Bal ve bitki özleri ile koruyucu hiçbir katkı maddesi içermez. Ürüne ısıl işlem olan pastörizasyon ve polenlerin ayrılmasına neden olan filtrasyon işlemi uygulanmaz. Bu şekilde bal, doğal haliyle tüketilmeye hazır hale gelir. Aksu vital bal bitki karışımı kudret narı macunu 230 gr yorumlarına bakıldığında mide problemlerine fayda sağladığı görülür. Yetişkinlerin günde 2 kez yemek yemeden önce 1 tatlı kaşığı kullanması önerilir. Isı, ışık ve nemden korunarak saklanması gerekir. Çocukların kullanımı için uygun değildir.

Cazip Aksu Vital Bal Kudret Narı Macunu Fiyatları

Cazip Aksu Vital Bal Kudret Narı Macunu Fiyatları

Aksu vital bal bitki karışımı kudret narı macunu 230 gr fiyatı ürünün tüm avantajları dikkate alınarak titizlikle belirlenir. Ürün; GDO, silikon, renklendirici içermez. Hiçbir koruyucu katkı maddesi içeriğinde yer almaz. Kalite standartlarına uygun olarak üretilir. Oldukça şifalı olan bu ürünün birçok yararı vardır. Tamamen doğal ve işlem görmemiş bal kullanılarak üretilir. İçeriğinde bulunan bitki karışımları ve kudret narıyla birlikte vücudunuz için doğal ilaç vazifesi görür. Yemekten sonra yaşadığınız mide rahatsızlıklarını, özellikle şişkinlik ve ekşime problemlerini giderebilir ve mide duvarının kendini yenilemesini sağlayabilir. Doğal yollarla sağlık problemlerinizi tedavi etmeye yardımcı olur. Tamamen doğal bir ürün olmasıyla sıklıkla tercih edilir. Aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan rahatlıkla kullanabileceğiniz bu doğal karışım hakkındaki olumlu yorumları değerlendirerek ürünü Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.