AKSU T28e Tostadoy Granit 1800w Izgara Ve Tost Makinesi Gold Rose

1.548 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AKSU T28e Tostadoy Granit 1800w Izgara Ve Tost Makinesi Gold Rose

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-koz Satıcı Ünvanı: KOZ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582095312100001 Vergi Kimlik Numarası: 5820953121
    Bu ürün e-koz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: 3 Kademeli Isı Ayarı Düğmesi Termostat ve İkaz Lambası Isıtıcı Plaka Tutma Klipsleri Yağ Akıtma Kanalı Granit Plakalar Isıya Dayanıklı Tutma Sapı Yapışmayan Isıtıcı Plakalar Sayesinde Tost Hamburger ve sıcak Sandwich Yapabilme 180 Derece Açılabilen Üst Gövde
  • Dik Konumda Muhafaza Özelliği Kapak kilitleme özelliği 90º açılabilen, dar alanda kullanıma uygun ızgara imkanı Güç (W): 1800W Ürün %100 Orijinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Alüminyum
  • Renk Pembe
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 6+
  • Isı Ayarı 3 Kademeli
  • Plaka Kullanımı Tek Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Aksu Tostadoy Gold Rose Granit Tost Makinesi

Aksu Tostadoy granit tost makinesi, pratik öğünler hazırlamaya destek olan iyi bir mutfak yardımcısıdır. Sabah kahvaltılarında veya gün içinde lezzetli tostlar hazırlayarak hızlı bir şekilde açlığınızı bastırabilirsiniz. Farklı ısı ayarlarına sahip olan cihaz ile tostunuzu ister yumuşak ister çıtır olarak pişirebilirsiniz. Tostun içindeki malzemelerin hızlı bir şekilde pişmesini sağlayan Aksu Tostadoy granit tost makinesi ile lezzetli atıştırmalıkları pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. 1800 watt güç ile çalışan Aksu tost makinesi, 180º açılabilen gövde tasarımı ile çok amaçlı kullanım sağlar. Aksu tost makinesi ile kolay ve sağlıklı bir şekilde tavuk, balık, kırmızı et ve hatta sebze pişirebilirsiniz. Izgara özelliğini kullanarak farklı tarifler deneyebilirsiniz.

  • Plaka Yüzeyi: Granit
  • Izgara Özelliği: Var
  • Çıkarılabilir Plaka: Var

Aksu Tostadoy Granit Tost Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Tostadoy Gold Rose Granit Tost Makinesi yorumları

Aksu Tostadoy granit tost makinesinin özellikleri kullanıcıların beklentilerine göre şekillendirilmiştir. Son derece kaliteli ve sağlam malzemeden üretilmiş olan Aksu rose gold granit tost makinesini mutfağınızın baş köşesine yerleştirebilir ve uzun süre gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 3 kademeli ısı ayarı ve termostat ışığı sayesinde pratik ve kontrollü bir kullanım sunar. Kapak kilitleme özelliği sayesinde kolay bir kullanım sağlayan Aksu Tostadoy granit tost makinesi ile alternatif tarifler deneyebilirsiniz. Aksu Tostadoy gold rose granit tost makinesi ile ekmeklerinizi tam istediğiniz gibi kızartabilirsiniz. Günün her öğünü için damak tadınıza uygun lezzetli tostlar hazırlayabilirsiniz. Tek taraflı kullanılabilen plakaları kolayca takıp çıkarılabilir. Bu sayede pratik bir şekilde temizlenir ve kısa sürede yeniden kullanıma hazır hâle gelir. Kolay temizlenebilmesi sayesinde sürekli hijyenik kullanım imkânı da sunar.

Aksu Tostadoy Granit Tost Makinesi Kaliteli midir?

Türkiye’nin ilk tost makinesi üreticileri arasında yer alan Aksu, küçük ev aletleri konusunda en başarılı markalardan biridir. Marka, tasarladığı kaliteli ve fonksiyonel ürünlerle kullanıcılarının ihtiyaçlarına eksiksiz şekilde cevap vermektedir. Aksu markası Tostadoy granit tost makinesinde de üstün kaliteden taviz vermemiştir. Son derece dayanıklı ve kaliteli malzemeler kullanarak işlevsel bir tost makinesi tasarlamıştır. Aksu tost makinesi kullanıcıların tüm beklentilerini karşılar. 3 kademeli ısı ayarı bulunan Aksu Tostadoy granit tost makinesi; balık, yumurta ve tavuk pişirmek için de kullanılabilir. Granit yüzeyi sayesinde malzemelerin yapışmadan pişmesine olanak tanır. Kolayca sökülüp takılabilen ızgara plakaları zahmetsiz bir temizlik sağlar. Üstün malzeme kalitesi sayesinde kullanıma bağlı olarak deforme olmaz. Sorunsuz ve uzun süreli bir kullanım sunar.

Aksu Tostadoy Granit Tost Makinesi Kullanışlı mıdır?

Aksu tost makinesi 6 dilim kapasitesiile çok sayıda ekmeği tek seferde kızartmanıza imkân tanır. Bu sayede kalabalık aileler tarafından da tercih edilebilir. 180º açılan ızgara alanı sayesinde geniş bir kullanım alanı sağlar. Temizlik konusunda da kullanıcılarını yormaz. Yapışmaz özellikli takıp çıkarılabilen granit plakaları sayesinde kolayca temizlenebilir. Gold rose rengi ile dikkat çeken Aksu granit tost makinesi fiyatı ile de kullanıcıları memnun etmektedir. Tostadoy granit tost makinesi Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Trendyol’daki ürün sayfasından Aksu tostadoy granit tost makinesi yorumlarını okuyabilirsiniz. Gerçek kullanıcılar tarafından yazılan yorumlar aracılığı ile ürünle ilgili ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Kalitesi, pratik kullanımı ve uygun fiyatı ile kullanıcılardan büyük oranda olumlu yorumlar alan tost makinesini hemen şimdi satın almak için Trendyol web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz. Ürünü adresinizden teslim almanın keyfini yaşayabilirsiniz.