Aktarmarka Bamya Tohumu Ilaçsız Yeni Mahsül Şifalık 1 kg

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aktarmarka Bamya Tohumu Ilaçsız Yeni Mahsül Şifalık 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aktarmarka Satıcı Ünvanı: AKTARMARKA PAZARLAMA VE DAĞITIM SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0039062765900001 Vergi Kimlik Numarası: 0390627659
    Bu ürün Aktarmarka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bamya Tohumu Bamya tohumumuz,organik üretim yapan çiftçilerimizin tarlasından alınmaktadır.Hiçbir şekilde zirai ilaç kalıntısı dahi bulunmamaktadır. Tamamen şifa amaçlıdır.Özellikle Amasya,Aydın ve Balıkesir bölgesindeki üretim yapan çiftçilerinin el emeği göz nuru organik ürünleridir Paketini açtığınızda mis gibi kokusu vardır. 8-10 adet Bamya tohumunu suda bir gece bekletip ertesi gün suyunu içip tohumlar yutulur.en az 2 ay kullanmanız önerilir. Etiketler
  • Bamya Tohumu,Aktar Bamya Tohumu,Bamya Tohumu Fiyatları
Geri Bildirim Ver

Aktarmarka Bamya Tohumu Ürünleri Trendyol'da!

Aktarmarka 1 kg ilaçsız şifalık bamya tohumunun sağlığa faydaları saymakla bitmez. Güçlü bir antioksidan kaynağı olan bamya tohumu; soğuk algınlığı, nezle ve grip gibi kış hastalıklarına karşı vücudu korur. Bu ürün, kan şekerini dengeleme ve sindirim şikâyetlerini azaltma konusunda da bir hayli etkilidir. Aktarmarka ilaçsız yeni mahsül şifalık 1 kg bamya tohumu, kişilerin kanser türlerine yakalanma riskini azaltır. Zengin içeriği sayesinde her derde şifa bir üründür. Bamya tohumu uzun süre tok tutması sayesinde diyet listelerinde yerini alır. Bu ürün, kilo vermek isteyen bireyler için oldukça uygundur. Düşük kalori seviyesi ve sayısız faydası ile pek çok kullanıcının ilgisini çeker.

  • Bamya tohumu, yüksek miktarda vitamin ve mineral barındırır.
  • Ürün, enfeksiyonlara karşı koruyucu etki sağlar.
  • Bu gıda, kilo vermeye yardımcıdır.

Aktar Marka Yeni Mahsül 1 kg Bamya Tohumunun Faydaları Nelerdir?

Aktar Marka Yeni Mahsül 1 kg Bamya Tohumunun Faydaları Nelerdir?

Zengin içeriğiyle öne çıkan Aktarmarka 1 kg bamya tohumu, düzenli olarak tüketildiğinde kas ve kemik sağlığının korunmasına katkı sağlar. Bamya tohumunda B grubu vitaminleri ile çinko, kalsiyum ve demir gibi birçok mineral bulunur. Ürün, yüksek demir içeriği sayesinde kansızlık sorunu yaşayan kişiler için etkili bir takviyedir. Aktarmarka 1 kg ilaçsız bamya tohumu; virüs, bakteri ve mantar gibi mikroorganizmaların yol açtığı enfeksiyonel hastalıklara karşı etkili koruma sağlar. Özellikle kış aylarında metabolizmanın zayıf düşmesiyle tetiklenen birçok hastalığı önlemek için bamya tohumu tüketebilirsiniz. Zengin lif içeriğine sahip olan bu ürün, sindirim sisteminin düzenli çalışmasını destekler. Bağırsak tembelliği gibi sorunların oluşmasını önleyen bamya tohumu aynı zamanda kalp ve damar hastalıklarına karşı da oldukça etkili bir gıdadır.

Aktar Marka İlaçsız 1 kg Bamya Tohumunun Kullanım Şekli Nedir?

Aktarmarka 1 kg ilaçsız şifalık bamya tohumunun çeşitli kullanım şekilleri mevcuttur. Bu tohumu dilerseniz tek başına ya da başka besinlerle karıştırarak tüketebilirsiniz. Tohumları çiğnemek suretiyle tüketmek yutma ve hazmetme süreçlerini güçleştirebilir. Gıdayı daha kolay tüketmek adına öğütücü ile toz hâline getirebilirsiniz. Toz karışımı yoğurt ya da ılık su ile karıştırarak tüketmek, sindirim açısından daha kolay olur. Aktarmarka 1 kg ilaçsız şifalık bamya tohumunu faydalı besinlerle karıştırarak lezzetli bir kür hâline getirmek mümkündür. Bunun için tohumu öğütücüden geçirmeniz yeterli olur. Karışımın üzerine birer kaşık zeytinyağı ve bal ekleyebilirsiniz. Daha tatlı bir aroma için bal miktarını artırmanız tavsiye edilir. Karışım macun kıvamını alınca bamya tohumu kürünü afiyetle tüketebilirsiniz. Bamya tohumunu arzu ettiğiniz şekilde tüketebilir, damak zevkinize uygun lezzeti kendiniz hazırlayabilirsiniz.

Aktar Marka İlaçsız Şifalık Bamya Tohumu Nasıl Saklanmalıdır?

Aktarmarka 1 kg ilaçsız şifalık bamya tohumunu uzun süre muhafaza edebilmeniz için ürünün hava ile temasını önlemeniz gerekir. Bunun için cam kavanozları ya da saklama kaplarını tercih edebilirsiniz. Sıcak ve nemli ortamlar ürün için elverişli koşullar oluşturmaz. Bamya tohumunu serin ve kuru alanlarda muhafaza etmeniz tavsiye edilir. Şayet uygun koşullar mevcut değilse ürünü buzdolabında da saklayabilirsiniz. Birbirinden farklı kullanım şekilleri ile herkese hitap etmeyi başaran bu gıdayı uygun şartlarda oldukça uzun bir süre boyunca muhafaza etmeniz mümkündür. Dilerseniz Aktarmarka 1 kg ilaçsız şifalık bamya tohumu yorumlarına göz atabilir, ürünü kullanan kişilerin görüşlerinden ve deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Siz de bamya tohumunun şifasını mutfağınıza taşımak isterseniz bu ürünü Trendyol'dan zahmetsizce satın alabilirsiniz.