3
Çapa kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

AKTEPE Group Çapa Arabası Manuel Çapa Aleti Çapamatik Ot Yolma Karık Açma Çapalama Bahçe Seti

1.569 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AKTEPE Group Çapa Arabası Manuel Çapa Aleti Çapamatik Ot Yolma Karık Açma Çapalama Bahçe Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKTEPE GRUP Satıcı Ünvanı: MUSTAFA AKTEPE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4086764511200015 Vergi Kimlik Numarası: 0420362709
    Bu ürün AKTEPE GRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Üç Aparatlı El Çapa Arabası (Çapa, Ot Yolma ve Karık Açma Aparatlarıyla Birliktedir) Ürün Kodu: AG5066 Kullanım Amacı: Tekeri sayesinde toprak üzerinde ilerleyen el çapa arabası işinizi kolaylaştırır. Aparatlar araba üzerine kolayca takılabilir ve kolayca sökülebilir şekilde üretilmiştir. Yere eğilmeden arabayı ileri doğru ittirerek çapa yapmak, ot yolmak ve karık açmak için kullanabilirsiniz. Bağlarda, bahçelerde, tarlalarda, seralarda, çiftliklerde ve topraklı bütün ortamlarda kullanılabilir. Kullanım Şekli: İleriye doğru el ile ittirilerek kullanılır. Araba toprak üzerinde ilerlerken
  • uç kısımlar toprağın içine doğru girer, araba böylece otomatik olarak toprağa gömülerek size yardımcı olur. Teker toprağa gömülmez ve yüzeyde kalır. Ürün Özellikleri: Portatiftir. Parçalar vida ve somun ile tutturulur. Bütün parçaları kalın demir malzemeden üretilmiş olup kaynaklıdır. Tekerleği demir olduğu için taşa çarptığında kırılmaz. Sürme kolunda plastik elcek / tutamak vardır. Renk: Yeşil, Mavi Paket İçeriği: 1 Adet Araba Gövdesi, 1 Adet Sürme Kolu, 1 Adet Kaz Ayaklı Çapalama Aparatı, 1 Adet Ot Sürme Aparatı, 1 Adet Karık Açma Aparatı, Montaj Civata ve somunları. Kullanım Alanları: Bağlar, Bahçeler, Seralar, Fidanlıklar, Meyve Bahçeleri, Hobi Bahçeleri, Çiftlikler Paketleme, Ambalaj ve Kargo: Çapa arabası demontedir. Gövde, sürme kolu ve çapa aparatları söküldükten sonra ayrı parçalar olarak paketlenir. Alıcı sürme kolunu ve kullanılacak aparatı gövdeye tutturduktan sonra alet kullanıma hazırdır. Not: Ürün beden gücü ile çalışır. Kendiliğinden çapa yapmaz, kendiliğinden ot yolmaz, kendiliğinden karık açmaz. Bu İlan MAK Soft Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir.
Geri Bildirim Ver