Aktif Öğrenme Yayınları Tyt Ayt Geometri 0 Dan Başlayanlara

245 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
208,25 TL
Kargo Bedava
206,17 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
50 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aktif Öğrenme Yayınları Tyt Ayt Geometri 0 Dan Başlayanlara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTABADAİR Satıcı Ünvanı: MN KİTAP YAYIN DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622230393900001 Vergi Kimlik Numarası: 6222303939
    Bu ürün KİTABADAİR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aktif Öğrenme Yayınları TYT AYT Geometri 0 dan Başlayanlara

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Tüm Dersler
Geri Bildirim Ver

Aktif Öğrenme Yayınları TYT AYT Geometri 0 Dan Başlayanlara

Geometri, üniversiteye giriş sınavlarında belirleyici etkileri olan branşlardan biridir. Aktif Öğrenme Yayınları TYT AYT geometri 0’dan Başlayanlara konu anlatımlı soru bankası, bu branşta başarı sağlanması için ideal bir yardımcı kaynaktır. Aşamalı, konu özetleri de bulunduran içeriği sayesinde sistemli bir şekilde test çözme pratiğini ve teorik bilgiyi geliştirmeye yardımcı olur. Çok sayıda nitelikli soru çeşidi içeren bir üründür. İnce, karton kapağı bulunur. Kaliteli ciltlemesi sayesinde yoğun kullanıma uygun bir üründür. Optimum boyutlarda olması sayesinde taşınması ve raflarda muhafaza edilmesi kolaydır. Beyaz, sağlam yapılı kağıt kullanılarak üretilir. Renkli, kaliteli baskı özellikleri bulunur. Aktif Öğrenme Yayınları’nın TYT ve AYT için hazırladığı geometri konu özetli soru bankasının öne çıkan bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • 384 sayfa nitelikli içerik
  • Konu özetli ünite başlangıcı
  • Renkli, kaliteli baskı özellikleri

Aktif Öğrenme Yayınları TYT AYT Geometri ile Başarı

Aktif Öğrenme Yayınları TYT AYT Geometri ile Başarı

Geometri, üniversiteye giriş için yapılan sınavların iki ayağında da oldukça önemli bir branştır. Hem alan için AYT’de hem de alan dersi olmasa bile fark yaratmak için TYT’de çözüldüğünde başarı getirir. Aktif Yayınları geometri branşını sevdirmek ve öğrenmeyi kolaylaştırmak amacıyla, sistematik yöntemle yazılan bir kitaptır. Öncelikle her ünitenin alt başlıkları için konu özetleri içeren sayfalar bulunur. Kısa, kompakt ve önemli bilgiler içeren kısımlardır. Bu sayfalarda konu özeti üstte konumlanır. Altında ise çözümlü soru örneklerini içeren kısım bulunur. Bu bölüm, bilgileri pekiştirmeyi ve soru çözme yöntemlerini göstermeyi amaçlar. Bu bölümlerdeki içerikler sayesinde hem teorik bilgiler edinilir hem de bu kazanımları pratiğe dökme yöntemleri öğrenilir. Aktif Öğrenme Yayınları TYT AYT Geometri 0’dan Başlayanlara fiyatı ve kampanyalarını takip ederek kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Dolu İçeriği ile Aktif Öğrenme Yayınları TYT AYT Geometri

Dolu İçeriği ile Aktif Öğrenme Yayınları TYT AYT Geometri

Konu özetleri ve çözümlü örnek sorulardan sonra test bölümleri bulunur. Test bölümleri, sınav için edinilmesi gereken kritik becerileri edinmek için önemlidir. Çoktan seçmeli soru çözme pratiğine yoğunlaşır. Aktif Öğrenme Yayınları tarafından sunulan TYT AYT geometri 0’dan Başlayanlara; 384 sayfalık, dolu ve nitelikli soru içeriğiyle öne çıkar. Güncel müfredata uygun olarak hazırlanan sorular bulunur. Birçok farklı konuda, tüm alt başlıkları içeren testler bulunur. Aynı konuyu farklı şekillerde de ele alan soru tipleri ile test çözme pratiğini geliştirmeye yardımcı olur. Üniversiteye giriş sınavlarında bilgi kadar teorik kazanımı kullanma pratiği ve hızı da önemlidir. Aktif Öğrenme Yayınları geometri, soru çeşitliliği ve niteliği sayesinde bu pratiği edinmede oldukça etkili bir üründür. Yüksek soru sayısı ve çeşitliliği sayesinde bilgiyi hızlı ve etkili bir biçimde kullanma becerinizi geliştirebilirsiniz.

TYT AYT Geometri 0’dan Başlayanlara Trendyol’da

TYT AYT Geometri 0’dan Başlayanlara Trendyol’da

Ürünün içeriği, geometri branşını başından ele alır. Dersi öğrenmeye başlayanların gördüğü ilk konudan sonuncusuna kadar aynı sistematik yöntemle hazırlık sağlar. Konular güncel müfredata uygun olarak seçilir. İçeriğindeki yüksek sayıdaki soru; ÖSYM istatistikleri ve test tipleri göz önünde bulundurarak derlenir. Mehmet Koç ve Satu Nur Demir tarafından yazılan kitap; Aktif Öğrenme Yayınları tarafından basılır ve dağıtılır. Ürün, 19 x 27 santimetre boyutlara sahiptir. Çantalara ya da kitap taşımak için kullanılan dosya ve klasörlere kolaylıkla sığdırılır. Renkli baskı özellikleri ve çizimli soru detayları sayesinde dikkat edilmesi gereken kısımlar kolaylıkla fark edilir. Kullanışlı sayfa tasarımına sahiptir. Bu sayede sorular arasındaki boşluklarda işlem yapmak, çözümler için not almak mümkündür. Aktif Öğrenme Yayınları TYT AYT geometri 0’dan Başlayanlara yorumları bölümünden ürün hakkında satın alanların fikirlerine ulaşabilirsiniz.