Akvaryum Yayınları Arapça Türkçe - Türkçe Arapça Sözlük

98 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,99 TL

Ürün Bilgileri

Akvaryum Yayınları Arapça Türkçe - Türkçe Arapça Sözlük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kampüs Sahaf Satıcı Ünvanı: VOLKAN İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4720330078
    Bu ürün Kampüs Sahaf tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arapça, dnyanın en zengin dillerinden biri olarak kabul edilir. Pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan arap yarımadası ve çevresinde dil olarak kullanılan arapçanın bu kadar geniş kelime hazinesine sahip olmasına şaşmamak gerekir. Arapça öğrenmek isteyenlerin kolaylıkla kullanabileceği bu sözlk trkçe-Arapça, arapça-Trkçe olarak iki bölmden oluşmaktadır. Genel dizilimi klasik usulde hazırlanan sözlğmzde
  • Gnlk kullanılan sözcklerin yanında sık kullanılan söz grupları da bulunmaktadır. Her kelimenin yanında kısaltma olarak kelimenin cinsi, gerekli olanların yanında da kullanıldığı alanlar parantez içinde verilmiştir. Arapçaya ilgi duyanların ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla hazırladığımız bu sözlk, kullanım kolaylığı sayesinde sizlere yardımcı bir kaynak olacaktır.
  • Akvaryum yayınevi

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Arapça
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

Akvaryum Yayınları Arapça Türkçe - Türkçe Arapça Sözlük

Yabancı dil öğrenirken ya da farklı dilde yazılmış bir eseri çevirirken kelimelerin Türkçe karşılıklarının yazılı olduğu kaynaklara ihtiyaç duyulur. Akvaryum Yayınları tarafından hazırlanan Türkçe Arapça sözlük bu dil ile ilgili merak edilen kelimelerin anlamlarını öğrenmek için iyi bir kaynaktır. Özenle hazırlanan içeriği sayesinde büyük fayda sağlayan bu sözlük birçok alanda kullanılabilir. Günlük yaşantıda ihtiyaç duyulan bilgilerin kolay şekilde elde edilmesini sağlayan eser, Arapça derslerinde de kullanılabilir. Zor bir dil olan Arapça zengin kelime sayısıyla dikkat çeker. Öğrenmesi hayli güç olan bu dil için doğru kaynaklar ile çalışmak gerekir. Bu dile ilgi duyanlar için mükemmel bir yardımcı olan sözlük kaliteli baskı özellikleriyle ön plana çıkar. Siz de bu eseri satın alarak öğreniminize destek olabilirsiniz.

  • Açıklayıcı anlatım
  • Örnek cümleler
  • Kaliteli yardımcı kaynak

Kaliteli Akvaryum Yayınları Arapça Türkçe Sözlük İçeriği

Kaliteli Akvaryum Yayınları Arapça Türkçe Sözlük İçeriği

Zor bir dili öğrenirken son derece yardımcı olan sözlükler işlevsel ürünlerdir. Müşteri beklentileri doğrultusunda hazırlanan Akvaryum Yayınları Arapça Türkçe - Türkçe Arapça sözlük kaliteli içeriği sayesinde beğeni toplar. Sözlükte yer alan açıklamalar yalın bir şekilde ifade edilir. Bu eser sayesinde dilin sık kullanılan sözcük ve sözcük kalıplarını öğrenmek mümkündür. Alfabetik sıralama ile hazırlanan eser, istenilen bilgiye kolayca ulaşmanız için eşsiz bir yardımcıdır. Dünyada büyük bir alanda kullanılan Arapça dilini kavramak için etkili bir kaynak olan eser sıklıkla tercih edilir. Pratik kullanım imkanı sayesinde zamandan tasarruf edilmesine yardımcı olur. Arapça dilde yazılan bir metin ile karşılaşıldığı zaman anlamı bilinmeyen kelimeler kolay bir şekilde bulunabilir. Bu sözlük ile etkili çalışma yapmak mümkündür. Siz de merak ettiğiniz sözcüklerin anlamını öğrenmek için sözlüğü satın alabilirsiniz.

Akvaryum Yayınları Arapça Türkçe Sözlük Yorumları

Akvaryum Yayınları Arapça Türkçe Sözlük Yorumları

Arapça dilini öğrenmek isteyenler için özenle hazırlanan bu eser, kelimelerinin anlamları ile birlikte kullanım yerlerini de belirtir. Bu sayede işlevsel bilgiler sağlayan sözlük ile istenilen seviyede çalışma yapmak kolaylaşır. Dilde yer alan her sözcük için detaylı bir açıklama bulmak mümkündür. Sözcüklerin yanında anlamları ile birlikte kısaltmalar halinde kelime cinsi yazılı haldedir. Bu sayede kelimenin anlamıyla birlikte cümledeki yeri de öğrenilir. Bazı kelimelerin yanında kullanıldığı alanlar da yer alır. Parantez içinde verilen kullanım alanları detayların kavranması açısından önemlidir. Günlük konuşma için büyük destek sağlayan sözlük ile dil geliştirmek kolay hale gelir. Eseri daha önceden deneyimleyen müşteriler Akvaryum Yayınları Arapça Türkçe - Türkçe Arapça sözlük yorumları ile görüşlerini dile getirir. Siz de müşteri değerlendirmeleri sayesinde bu yardımcı kaynak hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Akvaryum Yayınları Arapça Türkçe Sözlük Fiyatı

Avantajlı Akvaryum Yayınları Arapça Türkçe Sözlük Fiyatı

Akvaryum Yayınları Arapça Türkçe - Türkçe Arapça sözlük fiyatları belirlenirken, kitabın oluşturulma süreci büyük önem taşır. Bununla birlikte yayınlanması için tercih edilen kağıt özellikleri de fiyatlar üzerinde etkilidir. Kaliteli hamurdan elde edilen kağıtlar yardımıyla basılan bu eser, uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Sözlüğün içeriğinde günlük olarak sık kullanılan sözcükler ile birlikte sözcük kalıplarının da yer alması avantajlı kullanım sağlar. Klasik usül kullanılarak genel bir dizilimde hazırlanan içerik, dil öğrenmek isteyen kişiler için son derece yardımcıdır. Eser, iki bölümden meydana gelir. Her iki dilin karşılıklı çevirilerinin yer aldığı bölümler fonksiyonel kullanım sağlar. Türkçeden Arapçaya çeviri yapılabildiği gibi Arapça bir kelimenin anlamı da rahatlıkla öğrenilebilir. Siz de bu faydalı eser ile dil öğrenme sürecine katkı sağlayabilirsiniz. Dilerseniz bu sözlüğü Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.