Alberto Taccini Kolapsia Edp 50 Ml Erkek Parfüm 8680570493611

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Alberto Taccini Kolapsia Edp 50 Ml Erkek Parfüm 8680570493611

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İyi Geldi Satıcı Ünvanı: FIRAT EMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3340293360
    Bu ürün İyi Geldi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Alberto taccini Kolapsia erkek parfümü 50 ml Erkek bedeninin muhteşemliği etkileyici bir kokuyla buluşuyor Içeriğinde bulunan ve son derece uyumlu olan esanslar sayesinde kendinizi her an özel hissedebileceksiniz. Girdiğiniz her ortamda sizden önce ortama girecek ve bütün ilginin üzerinizde yoğunlaşmasını sağlayacağını göreceksiniz.Üst nota : Baharatlı, narenciye Orta nota :Safran, tarçın, odunsu Dip nota :Topraksı, tatlı, misk

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Alberto Taccini Erkek Parfüm Ürünleri Trendyol'da!

Alberto Taccini Kolapsia EDP 50 ml erkek parfüm, kaliteli özellikleri ve hoş kokusuyla adından sık sık söz ettirir. Parfüm türü EDP olarak belirtilir. Yoğun esans oranı sayesinde ürün, gün boyu kalıcılık sağlar. 50 mililitrelik hacme sahip özel şişesi içinde kullanıcılarının beğenisine sunulur. Baharatsı, odunsu ve topraksı kokuları bir araya getiren parfüm, bulunduğunuz ortama marjinal bir hava katmanıza yardımcı olur. Karakteristik kokusuyla hemen hemen her kullanıcısının beğenisini kazanmayı başarır. Ürün, erkeklerin kullanımı için özel olarak üretilmiştir. Siyah ve mavi renkleriyle şişe de en az kokunun kendisi kadar asil bir duruşa sahiptir.

  • Parfüm Türü: EDP
  • Ürünün Hitap Ettiği Kitle: Erkekler
  • Ürün Hacmi: 50 ml

Alberto Taccini Kolapsia Erkek Parfümünün Özellikleri Nelerdir?

Alberto Taccini Kolapsia Erkek Parfümünün Özellikleri Nelerdir?

Alberto Taccini Kolapsia EDP 50 ml erkek parfüm, son derece kaliteli özelliklere sahiptir. Kullanımı kaliteli hâle getiren parfümün tüm notaları, özenle seçilmiş ve doğru oranlarda bir araya getirilmiştir. Ürünün titizlikle inşa edilen harmonisi, çevrenize farklı ve özgün bir tarz yansıtmanıza yardımcı olur. Üst notalarında baharat ve narenciye bulunan parfümün orta kısmında ise safran, tarçın ve odunsu esanslar mevcuttur. Dip nota ise tatlı ve misk kokulardan meydana getirilir ve topraksı bir özellik kazanır. Değişik notaların bir araya getirdiği uyum, her an özel hissetmenize yardımcı olur. Güçlü karakteristik özelliklerinin yanı sıra Alberto Taccini Kolapsia, şişe tasarımıyla da kullanıcılarını büyüler. 50 mililitrelik hacmi bulunan şişe, siyah ve mavi geçişli renklerden oluşur. Parfüm, kokusundaki marjinal tarzı şişeye de yansıtmayı başarır.

Alberto Taccini Kolapsia Edp 50 ml Erkek Parfümü Kalıcı mıdır?

Alberto Taccini Kolapsia Edp 50 ml Erkek Parfümü Kalıcı mıdır?

Son derece güçlü bir kalıcılığa sahip olan parfümün tipi EDP olarak belirtilir. Bu tür, eau de perfume olarak da ifade edilir. EDP parfümler, esans oranı en yüksek çeşide ait ürünlerden oluşur. Yoğun esans oranı sayesinde bu parfüm türü, kalıcılık konusunda son derece iddialıdır. Alberto Taccini Kolapsia EDP 50 ml erkek parfüm, 4 saatten fazla bir süre boyunca kalıcılık sağlar. Bu sayede gün boyunca baharat, toprak ve odunsu karışımlardan elde edilmiş eşsiz kokuyu teniniz ve kıyafetleriniz üzerinde hissedebilirsiniz. Ayrıca ürünün 50 mililitre hacminin olması, parfümü gittiğiniz her yere zahmetsiz bir şekilde götürebilmenize imkân verir. Böylece kokunuzu tazelemek istediğiniz her an parfümü sıkabilirsiniz. Kokusu kadar kalıcılığıyla da Alberto Taccini Kolapsia EDP 50 ml erkek parfüm, neredeyse bütün kullanıcılarının beğenisini kazanır.

Alberto Taccini Kolapsia Erkek Parfümü Kaliteli midir?

Alberto Taccini Kolapsia Erkek Parfümü Kaliteli midir?

Alberto Taccini Kolapsia EDP 50 ml erkek parfümü, son derece kaliteli özelliklere sahiptir. Ürünün kalıcılık konusunda etkili ve güçlü olması, parfümün kullanım ömrünü uzatır. Başta nabız bölgeleri olmak üzere birkaç kez sıktığınız parfüm, saatler boyunca harika kokmanıza yardımcı olur. Parfümün bu kadar güçlü bir kokuya ve yoğunluğa sahip olması, ürünü uzun bir süre boyunca kullanabilmenize olanak verir. Ürünün sağlam şişesi, güvenilir bir kullanım süreci vadeder. Kaliteli özellikleriyle adından sıklıkla söz ettiren Alberto Taccini Kolapsia EDP 50 ml erkek parfüm, eşi benzeri olmayan kokusuyla hemen hemen bütün kullanıcılarını mest eder. Marjinal erkek kokusu sayesinde gün boyunca özgüvenli bir şekilde hareket edebilir ve çevrenize ışıltı yayabilirsiniz. Parfümün üst düzeydeki kalitesi sayesinde girdiğiniz her ortamda tüm gözler üzerinizde toplanır. Siz de kaliteli ve benzersiz bir koku arayışındaysanız erkekler için üretilmiş olan bu parfümü Trendyol üzerinden rahatlıkla satın alabilirsiniz. Öncesinde Alberto Taccini Kolapsia EDP 50 ml erkek parfüm yorumlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.