Alcon Care El Temizleyici Sıvı 500 Ml (kapaklı) 8697421507465-K

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alcon Care El Temizleyici Sıvı 500 Ml (kapaklı) 8697421507465-K

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Alcon ecocleaner hand liquid özenle geliştirilmiş etkili sıvı formülü ve nemlendirici içeriği ile uzun süreli temizlik sağlar. Ihtiyaç duyulan her an güvenle kullanılabilir. Suya ihtiyaç duyulmadan elleri temizler. kullanım şekli: Ellerinize birkaç damla ecocleaner sıvı damlatınız. Elleriniz tamamen kuruyuncaya kadar sıvıyı avucunuzda dağıtınız. Hızlı etki gösterir, durulamaya gerek yoktur. harici kullanım içindir, içilmez. Hassas, sorunlu, güneş yanığı olan ve yaralı cilt tiplerinde ya da bölgelerde kullanılmamalıdır. Çocuklardan, gıda ve hayvan yemlerinden uzak tutunuz. Uygulama aşamasında sigara içmeyiniz. Yutmayınız ve göz ile temasından kaçınınız. Orijinal ambalajında kullanınız.
Geri Bildirim Ver