Alfa Yayınları Kavuşma - Piruze Ve Oğulları

193,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
207,61 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
227,24 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
256,21 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Alfa Yayınları Kavuşma - Piruze Ve Oğulları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlfaKitap Satıcı Ünvanı: ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051004112200017 Vergi Kimlik Numarası: 0510041122
    Bu ürün AlfaKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kavuşma - Piruze Ve Oğulları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sinan Akyüz
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Alfa Yayınları - Kavuşma / Piruze ve Oğulları - Sinan Akyüz 38219

Sinan Akyüz Kavuşma Piruze ve Oğulları kitabı, dramatik hayat hikâyelerini seven okurların kütüphanesinde bulunması gereken kitaplardan biridir. Kitabın gerek konusu gerek yazım dili, okuyucuyu alıp hikâyenin tam ortasına bırakacak türdedir. Kitapta Piruze’nin başından geçenler ve oğullarına kavuşmak için yaptığı fedakarlıklar, okurun kalbine dokunacak şekilde işlenmiştir. Alfa Yayınları Kavuşma kitabını yayınlamış ve kitap bir anda okurların ilgi odağına yerleşmiştir. İlk olarak 2014 yılında yayımlanan Kavuşma Piruze ve Oğulları, 2011 yılında yayımlanan Piruze: Şamda Bir Türk Gelin kitabının da devamı niteliğindedir. Piruze’nin yaşamındaki her dakikaya yakından şahitlik eden okurlar, bu kitabı da çok sevmektedir. Yazarın en çok okunan kitaplarından biri olmakla birlikte kitabın 20’den fazla baskısı tükenmiştir.

  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • Sayfa Sayısı: 417
  • Ebat: 13,5 x 19,5

Kavuşma Piruze ve Oğulları Kitabının Konusu Nedir?

Piruze Ve Oğulları - Kavuşma Sinan Akyüz Alfa Yayıncılık

Sinan Akyüz Kavuşma özet olarak bir kadının, yıllarca uzak kaldığı çocuklarına kavuşma hikâyesidir. Hayatta her şeyin bedelinin olduğuna çok iyi bir vurgu yapan kitap, Şam’a gelin olarak giden Piruze’nin, Şamlı kocasından kaçıp Türkiye’ye gelmesiyle başlar. Yazar bu kitap ile büyük sevdaların büyük acılar, hırsların kayıplar ve umutların yalnızlık getirdiğini, Piruze’nin başından geçenlerle anlatmaktadır. Kavuşma’nın içerisindeki olay örgüsü, bağımsız gibi görünen hayatların zaman içerisinde birbirine nasıl bağlı olduğunu anlatabilecek güçtedir. Sadece başından geçen kişilerin tam olarak anlayacağı birtakım olaylar yaşayan Piruze, hayatının en karanlık günlerinde oğulları sayesinde yükselen ışığa tutunur. Piruze, oğulları Amer, İmad ve Rami’ye kavuştuktan sonra hayatının en güzel günlerini yaşar ve hiç uyanmak istemeyeceği bir rüya, Piruze için başlamış olur.

Kavuşma Piruze ve Oğulları Kitabının Yazarı Kimdir?

Kavuşma Piruze ve Oğulları kitabının yazarı, aslında bir gazeteci olan Sinan Akyüz’dür. Farklı okullarda tamamladığı orta ve lise öğreniminin ardından İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünde eğitim gördü. Mezuniyetin ardından, çok genç bir yaşta gazeteciliğe başlayan Sinan Akyüz, sektörün hemen her kademesinde çalışarak alanında yüksek bir tecrübe edindi. Sabah ve Takvim gibi ulusal gazetelerde çalıştı.Gazeteceliğinin yanında yazarlığı ile de ün kazanan Sinan Akyüz, Etekli İktidar isimli bir deneme ve Bana Sırtını Dönme isimli bir hikâye kitabı çıkardı. Ardından roman yazmaya başladı ve sonrasında roman türünde devam etti. Piruze’nin hikâyesini anlattığı kitabı beğenilince devamını yazan Sinan Akyüz’ün en sevilen kitapları arasında Şahika Feraye, İncir Kuşları, Aşk Meclisi, İki Kişilik Yalnızlık ve Yağmurun Gelini gibi kitaplar bulunmaktadır.

Kavuşma Piruze ve Oğulları Kitabını Kimler Almalıdır?

Sinan Akyüz Kavuşma konusu itibariyle ilk olarak duygu yüklü kitaplar sevenlere hitap etmektedir. Dramatik ve duygusal olaylar bütünü olan bu kitap, gerçeğe yakın öykülere ilgisi olanlar tarafından mutlaka okunmalıdır. Kısa hikâyeler yerine roman tercih eden okurların da ilgisini çeken kitap, hemen her yaştan okur tarafından rahatlıkla okunabilmektedir. Sinan Akyüz Kavuşma yorumları incelendiğinde de kitabı satın alıp yorum yapan kişilerin farklı yaş gruplarında olduğunu görmek mümkündür. Özellikle genç ve yetişkin okur grubunun ilgisini çeken Piruze ve Oğulları, kültürel anlamda da Anadolu insanını tatmin edebilecek zenginliktedir. Dolayısıyla bu kitabı, ana dilinde kitap okumayı sevenler ve bu topraklarda geçen hikâyleri sevenler gönül rahatlığıyla satın alabilir. Fiyatı ile de okurların kolay ulaşabileceği bir seviyede olan kitap, 417 sayfalık uzun bir hayat öyküsünü anlatıyor olsa da akıcı dili sayesinde bir solukta okunabilir. Trendyol üzerinden satın alınabilen Piruze ve Oğulları, Sinan Akyüz kitaplarını seven okurların da başucu kitapları arasındadır.