Alfa Yayınları Şampiyon Sözleri / Mümin Sekman /

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
172,08 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
185,44 TL
Kurumsal Fatura
199,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
193,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Alfa Yayınları Şampiyon Sözleri / Mümin Sekman /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ISBN: 9786254491108
  • Yazar : Mümin Sekman
  • Yayıncı : Alfa Yayınları
  • Dil : Türkçe
  • Cilt : Ciltsiz
  • Özet : Spor Dünyasında Başarılı Olmak •Pes etmeyi bir kez öğrendin mi alışkanlığa dönüşür. –Vince Lombardi •Kan, ter ve saygı. İlk ikisini verir, sonuncuyu kazanırsın. –Dwayne Johnson •Yapmadığın atışları asla sayıya çeviremezsin. –Larry Bird •Zayıf olana herkes acır, “kıskanılmak” ise çabayla kazanılır. –Arnold Schwarzenegger •Olduğun yerden başla. Elindekini kullan. Yapabildiğini yap. –Arthur Ashe Bir olimpiyat şampiyonu, size birebir başarı koçluğu yapsa ne kazanırdınız? Lazer gibi odak, çelikten bir irade ve ateşli motivasyon! Dünya şampiyonlarının hayat ve sporda başarı üzerine 1250 tavsiyesi bu kitapta. Şampiyonlar şöhret, servet, kudret, marifet, zafer ve hezimet üzerine hayat dersleri veriyor. Hayatın zorlu “unvan maçları”na çıkarken, mücadele gücünüzü artıracaklar. Bu kitap şampiyon sporcular kadar, işinin şampiyonu olanlar için. Hayatın olimpik mücadelesinde yarışan CEO’lar, TUS adayı doktorlar, genç girişimciler veya üniversite adayları “zorlu zamanlarda güçlendiren fikirler” bulacak. “Yetenek yoksulun servetidir,” der John Wooden. Yeteneği şöhrete, şöhreti servete, serveti kudrete, kudreti de daha büyük başarıya çevirmenin sistemini keşfedeceksiniz. Şampiyonluk bir zihin durumudur. Kazanmak için oynamak bir dünya görüşüdür. İnsan kendi hayatının şampiyonu olabilir. İçinde ve işinde “şampiyon zihniyeti inşa etmek” isteyenlere en kapsamlı kaynak… Kitapta Muhammed Ali'den Pele’ye, Tiger Woods’tan Michael Jordan’a, Katarina Witt’ten Bruce Lee’ye, Roger Federer’den Ronaldo’ya alanın en iyileri kişisel sırlarını ve profesyonel sistemlerini anlatıyor. Çoğu kazanma taktiği Türkçeye ilk kez çevrildi. Türkiye’nin “başarı yazarı” Mümin Sekman da efsanelerin başarı sistemini analiz etti. Hayatı bir şampiyon gibi yaşamak isteyenler ve şampiyonluktan başka bir hayat düşünemeyenler için… Daha ileriye, daha yükseğe, daha güçlü ve daha hızlı!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mümin Sekman
  • Basım Yılı 2021
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Şampiyon Sözleri - Mümin Sekman | Alfa Yayınları

Hayatta elde etmek istediklerinize giden yol her zaman kolay olmayabilir. Fakat bu yolda doğru adımlar atmak için kendinize inanmanız, motive olmanız gerekmektedir. Mümin Sekman kitapları arasında yer alan Şampiyon Sözleri sizlere kendinize inanmanız için gerekli olan motivasyonu sunmaktadır. Bu kitapla hayatınız hakkında yepyeni bir bakış açısı edinebilir ve kişisel gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz. Eser ile ilgili ayrıntılar ise şu şekildedir:

  • Şampiyon Sözleri kitabı 365 sayfadan oluşmakta ve son derece akıcı bir dile sahip olduğu için tek solukta bitireceğiniz bir eserdir.
  • 13,5 x 19,5 cm ebatlarına ve karton kapağa sahip olan Şampiyon Sözleri kitabını her zaman yanınızda ve çantanızda taşıyabilirsiniz.
  • Dünya çapında başarıları ile dikkat çeken 1250 sporcunun hayatından kesitler sunan bu eser size hedefinize ulaşmak için gereken motivasyonu sunmaktadır.

Alfa Yayınları Şampiyon Sözleri Kitabı Konusu ve Türü nedir?

Alfa Yayınları Mümin Sekman  2-9786254491108 Şampiyon Sözleri

Mümin Sekman kitapları bireylerin kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla kaleme alınmış, geniş bir okuyucu kitlesine sahip eserlerdir. Bu eserlerde biri olan Şampiyon Sözleri kitabı da motivasyonunuzu yükseltmek için size fırsat yaratan yaşam öyküleri ve uzman önerilerinden oluşur. Bu özel kitabın içerisinde dünya çapında fark yaratmayı başarmış olan 1250 farklı şampiyondun hayat hakkında verdiği tavsiyeler bulunmaktadır. Bu tavsiyelerin birçoğu kişilerin başarı elde ederken geçtiği süreçleri göstermekte ve nasıl şampiyon olunacağına dair öğütler vermektedir. Ayrıca kitabın içerisinde başarıya giden yolların ne kadar zorlu olabileceği ve her zaman kazanmanın mümkün olmadığı da vurgulanmaktadır. Bu kitap, yaşadığınız zorluklar ve başarısızlıkların sizi yolunuzdan döndürmemesi için ihtiyaç duyduğunuz ilhamı size sunmayı hedefler. Şampiyon Sözleri kitabında Michael Jordan’dan Arnold Schwarzenegger’e kadar, çok önemli yerlere gelmeyi başarmış insanların deneyimlerine Sekman’ın keyifli üslubu ile yer verilmektedir.

Alfa Yayınları Şampiyon Sözleri Kitabının Yazarı Kimdir?

Alfa Yayınları Şampiyon Sözleri Mümin Sekman tarafından kaleme alınmıştır. Kişisel gelişim uzmanı olarak da önemli bir kariyere sahip olan yazar İstanbul’da doğmuştur. Yüksek eğitim hayatını Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlayan ve mezun olan yazar, zaman içerisinde kariyer planını değiştirmiştir. Kişisel gelişim uzmanı olarak kendini geliştirerek ülke çapında tanınmış ve önemli liderlere kişisel gelişim danışmanlığı yapmıştır. Mümin Sekman, daha 21 yaşında ilk kişisel gelişim kitabını kaleme almıştır. Genç yaşta oldukça olumlu etki yaratan ve binlerce insana danışmanlık yapan yazar, bugüne kadar onlarca kitabıyla geniş kitlelere ulaşmıştır. Şampiyon Sözleri gibi birçok motivasyon ve kişisel gelişim kitabının yazarı olan Mümin Sekman rekor satışları ile okuyucuların beğenisini kanıtlamaktadır. Yazarın amacı kişisel gelişimin topluma yayılması ve bireylerin hedeflerine ulaşmak için daha fazla motivasyona sahip olmasıdır.

Alfa Yayınları Şampiyon Sözleri Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Tüm Mümin Sekman kitapları olduğu gibi Şampiyon Sözleri de her yaştan ve her kesimden insana hitap eden bir eserdir. Hedeflerini bilen ve başarıya ulaşmak isteyen her insanın mutlaka okuması gereken bu eser tam bir başucu kitabıdır. Kolay ve akıcı dili sayesinde tek solukta okuyabilirsiniz. Ayrıca bu kitabı ne zaman ihtiyaç duyduğunuzu hissederseniz açıp tekrardan okuyabilir ve daha önce farkına varmadığınız birçok şey öğrenebilirsiniz. Mümin Sekman Şampiyon Sözleri yorum ve geri dönüşleri de bu kitabın birçok insanın hayatında büyük bir önem taşıdığını kanıtlamaktadır. Bu kitabı satın alarak her zaman yanınızda olacak bir kişisel gelişim danışmanına sahip olabilirsiniz. Bu güçlü eseri uygun fiyat avantajıyla ve pratik bir şekilde satın almak için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Güvenli ödeme yöntemleri ile korunan online ödemenizi tamamladıktan sonra ürünleriniz hemen hazırlanır ve kargolanır. İsterseniz tüm kargo sürecini uygulama üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca alışverişinizle ilgili bir sorun yaşarsanız kolay bir şekilde iade edebilirsiniz.