3
Mandala kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Alfa Yayınları Süper Mandala Boyama Kitabı

151 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
148,40 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
169,90 TL
Kurumsal Fatura
162,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
162,70 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Alfa Yayınları Süper Mandala Boyama Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fark Kitap Müzik Satıcı Ünvanı: SANDAL KİTAP KIRTASİYE BASIN YAYIN DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0743023353900010 Vergi Kimlik Numarası: 7430233539
    Bu ürün Fark Kitap Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Süper Mandala Boyama kitabı
Geri Bildirim Ver

Süper Mandala Boyama Kitabı - Alfa Yayınları

Her yaştan bireyin eğlenceli ve hoş vakit geçirmesini sağlayan süper mandala boyama kitabı, farklı desen seçeneklerine sahiptir. Mandala boyama kitabı, renklerin dünyasına giriş yapmaya yardımcı olarak hayal gücünü güçlendirir. El becerilerini ve yaratıcılığı arttırarak olumlu etkiler sunar. Mandala boyama kitabı yetişkin müşteriler tarafından sıkça tercih edilir.

  • El becerilerini geliştirme
  • Eğlenceli ve kaliteli vakit geçirme
  • Yaratıcılık

Eşsiz Desenlere Sahip Mandala Boya Kitapları

Eşsiz Desenlere Sahip Mandala Boya Kitapları

Hayatın yükünü azaltmaya yardımcı olan mandala boya kitapları, estetik desenlere sahiptir. Doğa, dantel, Osmanlı minyatürleri gibi farklı desenler resim yapmayı sevenlerin beğenisine sunulur. Belli bir düzen ışığında yapılan boyamayla harika eserler ortaya konulması mümkündür. Farklı formlarda olan şekiller ve figürleri ilgi alanlarınız doğrultusunda seçebilirsiniz. Mandala boyama kitabı yetişkinler ve çocuklar için eğlenceli bir üründür. Duyguların boyama yoluyla dışa vurmaya yardımcı olan mandala boyama kitabı çeşitleri birçok fayda sağlar

Hayal gücünün ve yaratıcılığının gelişmesine yardımcı olur. Kasları çalıştırarak el becerilerinin gelişmesini sağlar. Güven ve huzur inşa etmeyi kolaylaştırır. Stres, kaygı, endişe gibi olumsuz duyguların önüne geçerek içsel rahatlamaya olanak tanır. Ayrıca renklerin enerjisinin hissedilmesini sağlayarak olumlu etkiler bırakır. Mandala boyama kitabı büyükler için hem eğlenceli hem rahatlatıcı bir işlev görür. İçsel bir yolculuğa çıkarak kişilerin kendilerini derinlemesine tanımasına imkan sunar. Mandala boya kitabı sanatsal yeteneklerinin açığa çıkmasına ve bakış açısı kazanılmasına yardım eder. Sabrı öğretir ve dikkat süresinin artmasına ve odak becerilerinin gelişmesine destek olur.

    Sevilen Mandala Boyama Kitabı Önerileri

    Sevilen Mandala Boyama Kitabı Önerileri

    Keyifli vakit geçirmenin en ulaşılabilir yollarından biri olan mandala boyamalar, birçok desen ve figür ışığında şekillenir. Usta eller tarafından çizilen desenler sayesinde başka diyarlara yolculuk yapılması mümkündür. Birçok müşteri tarafından tercih edilen ürünler, sevilerek kullanılır. Mandala boyama kitabı önerileri, müşterilerin zevklerini ve yorumlarını yansıtır. Öneriler arasında sıkça söz edilen İlayda Bayrak mandala, eşsiz desenlere sahiptir. Kendine has tarzı ve kalitesiyle beklentileri karşılamayı başarır.

    Alfa Yayınları mandala kalitesiyle kaliteli baskıya sahiptir. Yetişkinlerin keyifli ve kaliteli vakit geçirmesini sağlayarak huzur ve sakinlik sunar. Ruhsal olarak yenilenmeye öncü olur. Ailelerin birlikte daha fazla vakit geçirmelerine yardımcı olarak karşılıklı diyaloğu arttırır. Özellikle çocuklar için sağlıklı bir aktivitedir. Süper mandala 3 boyama kitabı İlayda Bayrak gibi farklı seriler sayesinde geniş desen yelpazesi sunulur. Böylece zevkler doğrultusunda seçim alternatifleri yaratılır. Hayat beklentilerini, hayalleri, içsel duyguları dışa vurmaya yardım eder. Desenler boyanarak tamamlandığında birbirinden estetik ve şık eserler yaratılmasına olanak tanır.

      Zihninizi Boşaltmaya Yardımcı Mandala Kitabı Fiyatları

      Zihninizi Boşaltmaya Yardımcı Mandala Kitabı Fiyatları

      Odak süresini artırmaya yardımcı olan mandala boyama, içsel olarak rahatlama sağlar. Hayatın karmaşasından uzaklaşmaya ve el becerilerini geliştirmeye destek olur. Mandala boyama kitabı boya renklerinin genişliği sayesinde rengarenk eserler ortaya çıkarır. Tek başına veya kalabalık olarak boyama tercih edilebilir. Çocuklarınız ile birlikte yapacağınız boyamalar sayesinde eğlenceli ve kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Yaptığınız eserleri duvarlara asarak ev dekorasyonuna hava katabilirsiniz. Ayrıca sevdikleriniz için çerçeveletip güzel bir armağan olarak hediye edebilirsiniz. Dilerseniz mandala boyama kitabı seti olarak tercih edebilirsiniz. Böylece uygun fiyatlar dahilinde çeşitli desen seçeneğine sahip olabilirsiniz. Setler sayesinde farklı temaları ve desenleri doyasıya keşfedebilirsiniz. Uzun yıllar kullanabileceğiniz ürün, kaliteli kağıt ve desen baskısıyla canlı bir görünüm sunmayı başarır. Zevkleriniz ve ilgi alanlarınız ekseninde desen alternatiflerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca her yere kolaylıkla çantanızda taşıyabilirsiniz. Okuldan eve giderken otobüste, öğle aralarında kısaca boş kalınan her vakit zihninizi boşaltmaya yardımcı olarak rahatlama sağlar. Ruhunuza ve hayatınıza sakinlik ve dinginlik katacak olan mandala boyama kitabı fiyatlarını Trendyol üzerinden inceleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.