Alfa Elektrik Bantı 10 Adet

78,90 TL
(7,89 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
59,99 TL
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %20 İndirim
Kurumsal Fatura
78,90 TL
600 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Alfa Elektrik Bantı 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖFE GROUP Satıcı Ünvanı: ÖMER FARUK EROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3660559057
    Bu ürün ÖFE GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alfa Elektrik Bantı 10 Adet
Geri Bildirim Ver

Alfa Elektrik Bantı 10 Adet

Pek çok alanda yaygın olarak kullanımı bulunan elektrik bantlarının en sık kullanıldığı yerler ısı, ses yalıtımı, elektrik ve klimalardaki boru yalıtımlarıdır. Özellikle adından da anlaşılacağı üzere elektrik kablolarının korunması, izole edilmesi ve işaretlenmesi için sıkça kullanılmaktadır. Elektrik bağlantıları kurulurken iki farklı kablo uçlarının birbirine bağlamak ve açıkta kalan kısımlarının dış etkenlerden korumak amacıyla da kullanılır.

 
  • Tüm kablo yüzeylerinde ve boru yalıtımlarında kullanılabilir.
  • Esnek ve üstün yapışkanlığı sayesinde rahat kullanılır.
  • Dış etkenlere karşı üstün direnç özelliği vardır.

Alfa Elektrik Bant Özellikleri

Alfa Elektrik Bant Özellikleri

Alfa elektrik bantlarının pek çok özelliği vardır. İşlevselliğinin yüksek olması çeşitli kullanım alanları sunarken kaliteli ve dayanıklı olması ise tercih edilme nedenini artırmaktadır. ELEKTRİKBANT10ADET Alfa elektrik bantlarının en önemli özelliği dış etkenlere karşı yüksek direnç göstermesidir. Kimi zaman olumsuz hava koşullarına maruz kalan kablolar aşınma ve yıpranma sonucu bozulabilir. Yıpranan alanlar ya da kablo birleşme alanlarını Alfa bant ile birleştirdiğinizde üstün direnç gösterir. Bu sayede kaliteli ve dayanıklı bir ürün olduğunu yeniden vurgulayan Alfa bantları alev ve yüksek ısıya maruz kaldıklarında bile direnç gösterirler. Siyah elektrik bandı inceltilmiş asitlere karşı da üstün direnç özelliği ile dayanıklılığını ve sağlamlığını göstermektedir. Oldukça esnek bir yapıya sahip olan bu bantlar üstün yapışma özelliği sayesinde kullanıldığı her alanda rahatlık sağlar. Yırtılma, yıpranma, kopma gibi durumlarla çok sık karşılaşılmadığı için Alfa elektrik bandı 10 adet ürününün uzun kullanım ömrü vardır.

 

Alfa Elektrik Bant Kullanımı

Alfa Elektrik Bant Kullanımı

Alfa elektrik bandı sahip olduğu pek çok özellikten dolayı yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Elektrik alanında uzman olmasanız bile bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Evinizde yapacağınız ufak tefek tamir işlerinde ya da ofislerde kullanabileceğiniz elektrik bantları her iş için uygundur. Kablo yalıtımı, elektrik kablolarının birleştirilmesi, priz tamiri, avize kablolarının bağlanması, ortak kablolama projeleri gibi farklı pek çok iş için kullanılmaktadır. Bunların yanı sıra kablo yalıtım ve izolasyon için de oldukça uygun bir malzeme olan Alfa elektrik bantları yüksek sıcaklıklara ve elektrik akımlarına karşı oldukça dayanıklıdır. Esnek ve yapışkan bir ürün olmasından dolayı her alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz elektrik bantlarının en temel işlevlerinden biri de elektrik çarpmalarına karşı koruma sağlamaktır. Açık kablolardan kaynaklanan ve iş esnasında oluşabilecek elektrik çarpmasına karşı üstün dayanıklılık ve koruma sağlar. Alfa elektrik bantları uzunlukları birçok kez kullanıma uygun yeterliliktedir. Uzun ömürlü, sağlam ve güvenli işler için Alfa 10’lu elektrik bantlarını tercih edebilirsiniz.

 

Alfa Elektrik Bant Fiyatı ve Yorumları

Alfa Elektrik Bant Fiyatı ve Yorumları

Alet çantalarının en önemli parçalarından biri olan Alfa elektrik bandı mutlaka ihtiyaç duyulabilen bir üründür. Güvenilir, dayanıklı ve korunaklı elektrik bant 10 adet ürünü ile işlerinizi daha hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Birçok farklı kullanım alanının olması ve elektrik bantlarının sağlam ve dayanıklı olması tercih edilme nedenlerini artırmaktadır. Kablo yalıtımı için iyi bir malzeme olan alfa elektrik bantları birden fazla kablonun birleşmesi ve elektrik bağlantısının oluşmasını sağlar. Elektrik bandı seçilirken en önemli özelliklerden biri kabloların etrafını sıkıca sarması, yüksek esneklik ve uzun ömürlülüğe sahip olmasıdır. Aranılan tüm özelliklerin mevcut olduğu Alfa elektrik bandı ile tüm işlerinizi yapabilirsiniz. Alfa elektrik bandı yorumları ve ürün değerlendirmeleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz Trendyol’dan inceleme yapabilirsiniz. Alfa elektrik bandı 10 adet fiyatı ve ürün özellikleri hakkında tüm bilgiyi bulabilir ve sipariş oluşturarak bu ürünü hemen temin edebilirsiniz.