Alfa Sonoff Sv 5v-24v Güvenli Gerilim Wifi Kablosuz Anahtarı Akıllı Ev App Kontrol Modülü

330 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Alfa Sonoff Sv 5v-24v Güvenli Gerilim Wifi Kablosuz Anahtarı Akıllı Ev App Kontrol Modülü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asistevim Satıcı Ünvanı: NOSERİ TEKNOLOJİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632103711800001 Vergi Kimlik Numarası: 6321037118
    Bu ürün Asistevim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SV Güvenli Gerilim WiFi Kablosuz Anahtarı Akıllı Ev Modülü Telefon APP Uzaktan Kumanda DC 5-24V Alexa Google Assistan için SV (güvenli voltaj), düşük güç beslemeli bir wifi anahtarıdır. Amazon Alexa, Google Nest ve eWeLink adlı Android IOS APP için mükemmel şekilde kullanılabilir. Tüm ev aletlerinizi akıllı hale getirir.Telefonunuzun ağı olduğu sürece, cihazlarınızı istediğiniz zaman istediğiniz yerden uzaktan açabilir veya kapatabilirsiniz. Cihazı yalnızca LED yanıp söndüğünde başarıyla ekleyebilirsiniz. Aksi takdirde, LED'in hızlı bir şekilde yanıp sönmesini sağlamak ve ardından eşleştirmek için lütfen modül üzerindeki düğmeye basın.Güvenli voltajlı wifi anahtarı, ikincil geliştirmeyi desteklemek için ayrılmış GIPO'ya sahiptir.Cihazı ancak Yeşil LED hızlı bir şekilde yanıp söndüğünde başarıyla ekleyebilirsiniz. Aksi takdirde, LED'in hızlı yanıp sönmesini sağlamak ve ardından eşleştirmek için lütfen modül üzerindeki düğmeye uzun basın.
Geri Bildirim Ver